Подарък за 11 годишно момиченце

• 13 882
  • 13
  •   1
Отговори
  • София
Здравейте,

Предстои ми да купувам подарък за едно момиченце, което става на 11 годинки и съм затруднена. Моля ви, дайте идеи за нещо, което е интересно и образователно. Може интересна за тази възраст книга. Гледах едни комплекти на National Geographic за Египет - детето само си прави макети и си ги оцветява - струва ми се добре, но дали едно 11 годишно дете ще хареса такава игра.
Момиченцето по принцип е любознателно, обича да чете, много е сръчно и й харесва да изработва разни неща.

Благодаря ви предварително за помощта   bouquet

# 1
Понеже си писала, че момиченцето обича да изработва разни неща, на моята дъщеря бях подарила комплект за изработване на фотоалбум, който съдържаше материали - две тънки дървени корици, цветни картонени листи, стикери за украсяване, малки болтчета за прихващане на кориците и листите. На предната корица имаше изрязано прозорче, на което се залепва лист от алуминиево фолио, който също е в комплекта, на който с натискане си изписва името. Получи се много оригинален фотоалбум. В същия магазин имаше комплект с материали за изработване и оцветяване на къщичка за птички.

# 2
  • Пловдив
Дъщеря ми е на 11. Последното, което много й хареса е една книга, която така я запали, че си я купи сама "Завръщане в голямата гора" - това е продължение на "Мечо Пух". Много се радваше на такива неща, които се продават и може да си изработиш или украсиш сам - калъф за CD, портмоне, часовник, гривни и т.н. Сега, за Коледа, си е поръчала кученце Боби /една плюшена играчка, която е в комплект с някакви свирки и кучето явно прави нещо "командвано" от въпросните три свирки/ и XBox. Изобщо, както виждаш едно с едно не си приличат.

Утре дъщеря ми е канена на РД на съученичка. Поръчала е да купя за приятелката й "таен дневник" /такъв, който се заключва с катинарче/, портмоне и дамска чанта. Смятам до последната запетайка да спазя заръките и изобщо да не импровизирам. Simple Smile

Дано поне мъъъничко съм била полезна.

# 3
Като стана въпрос за таен дневник се сетих, че дъщеря ми беше получила подарък на който много се зарадва - таен дневник, който естествено се заключва, но към него имаше специален химикал и фенерче, като написаното не се вижда при обикновена светлина, а само при осветяване с фенерчето.

# 4
  • София
vili, dara, много ви благодаря за идеите - страхотни са. Аз миналата година бях подарила на момиченцето комплект за изработване на кукла, парцалена и тя много се беше зарадвала.

Всичките ви идеи са страхотни. Само да помисля къде мога да намеря такива неща - фотоалбумът например. Книгата за Мечо Пух съм я гледала, но не се бях сетила за нея.

Дали в Ориндж ще има избор?

# 5
  • София
A имате ли представа къде мога да намеря такъв "таен дневник", имам племенница на 12 год. и съм сигурна, че ще се зарадва. Видях го оn-line, но доставката ми излиза почти колкото бележника.
c-mira, извини ме, че се намесих в темата.

# 6
  • Пловдив
Аз този на дъщеря ми съм го купувала от книжарница. Скоро видях такъв и в Хиполенд, но не толкова луксозен, колкото нашия. Навремето аз го взех за около 20.00-30.00 лв. Този в Хиполенд не видях колко струваше.

# 7
Всички неща за които съм писала ги има в Тойтаун, но това е във Варна. Сега видях, че имат магазин и в София. Иначе от сайта им може да се купува онлайн. http://www.toytownbg.com/

# 8
  • София
много ви благодаря   bouquet

# 9
  • София
Всички неща за които съм писала ги има в Тойтаун, но това е във Варна. Сега видях, че имат магазин и в София. Иначе от сайта им може да се купува онлайн. http://www.toytownbg.com/
vili, къде е магазинът им в София?

# 10
  • София / Пловдив
Освен предложените вече "мадамски" аксесоари ще допълня още нещо:
 - козметика - на Хана Монтана в момента има страхотна серия детски парфюми и шпрейчета за коса, за по - лесно разресване. Сред тази възрастова група въпросната героиня е супер хит  Wink
 - бижута - нещо семпло от сребро например - има нежни колиета със сърчица, животинчета и разни други такива, напълно подходящи за 11 годишна девойка.

# 11
buni, съжалявам, грешката е моя. Май нямат магазин в София. Като гледах на сайта адресите за контакти някак си съм разместила буквите в думичката "офис" и съм го прочела "София" в бързината. 

# 12
# 13
Гледам из магазините разни изкушения на хелоу кити - от кукли та до бижута, толкова са красиви и нежни ( бижутата ) че постоянно се заглеждам по витрините, а синът ми се шегува че приличам на неговите приятелки.

Общи условия

Активация на акаунт