Вярвате ли в бабешките методи за определяне пола на бебето

• 21 874
  • 182
  •   1
Отговори
# 120
Значи случи се следното...Бях на гости на баба ми която живее на село исках да седна да си почина малко и седнах върху метла без да погледна дали зад мен има нещо понеже минутка преди това на мястото нямаше нищо освен стълбички.Така през времето което аз разговарях по мобилният си баба ми е сложела метла в легнало положение на стълбата,където щях да седна след секунди.Та така се случи ,че не разбрах кога моята баба е сложила въпросната метла там.Така едно време те са познавали пола на бебето,мисля,че всеки си има обичаи традиции и т.н..Тук се искаше мнение за това дали вярваме или не,аз споделих моето и написах какво е било.Не разбирам,какво толкова има за обсъждане.Това,че не сте чули за подобен случаи  Crossing Arms.....

# 121
  • някъде
не

# 122
# 123
Не,не вярвам.

# 124
  • София
Не, искрено ме забавляват, но не могат да ме накарат да им вярвам. Laughing

# 125
  • България
Как да им вярвам,като нито една от приятелките на баба ми не позна!!!
Ама дупето ти е пораснало,корема ти е объл,а не остър,та значи момиче ще имаш и т.н.т...
А моето момиче си има съвсем мъжки атрибут Mr. Green

# 126
след около 3,5 м ще кажа,принципно не вярвам,но една и съща жена и двата пъти ми каза пол(първия път позна но все пак е 50:50) и да видим дали този път улучи newsm78

# 127
Тези методи, които са за познаване по телосложението незнам, но всички други бабишки измишльотини познаха при мен. Вярвам май.

# 128
Не, не вярвам в никакви методи, освен на препотвърдено мнение на лекар при ултразвуково изследване.

# 129
Може да се каже да WinkБях на гости на баба ми на село бременна във втори месец.Седнах без да искам върху метлата на двора Laughingи тя ми каза,че ще си имам момче Mr. GreenЕ позна жената  bouquet
Е, това вече за първи път го чувам. #Crazy
На какво друго можеш да седнеш освен метла? Joy

Май по-скоро съвпадение ми се струва Thinking

# 130
  • Бургас
Може и да има съвпадения,но аз не вярвам.За да повярвам,би трябвало да е нещо с 99.9 процента сигурност,като тесат "Шуър чек "примерно,но за определяне на пола. Laughing

# 131
Не, не вярвам.
Те ехографите грешат, аз ще вярвам на метлата, на солницата и на мачката на комшията...
  hahaha
Всеки вярва в нещо и това е личен избор тук се искаше мнение а не спор така,че кой вярва кой не пак казвам си е личен избор Hug

Че кой спори?  newsm78
Аз казвам, че не вярвам и тия "методи" за мен са смешни.
Няма какво да спорим.

# 132
  • Видин
Всеки,който ме видеше ми казваше, че ще имам момче. Ама аз това си го знаех  Mr. Green
Не вярвам на такива неща. Шансът е 50/50  Laughing

# 133
Вярвам не толкова в "методи", колкото в това как някои хора познават по определени признаци. И свекърва ми, и една колежка познаха и за двете ми деца - а аз си мислех, че имам майчин инстинкт  Wink
Приятелката ми все ме заглеждаше и мрънкаше, че все пак е убедена, че ще имам момче, въпреки категоричните твърдения на гинеколога ми, че ще е момиче. Дружката се оказа права  Crossing Arms

# 134
  • гр. София
Всеки, който ме видеше казваше че ще имам момче, заради разположението на корема. Аз от пети месец знаех, че ще е момиче - това стана ясно на феталната морфология.

Общи условия

Активация на акаунт