Вярвате ли в бабешките методи за определяне пола на бебето

• 21 876
  • 182
  •   1
Отговори
# 105
Не мога да си представя как "без да искам" мога да седна върху метла!
Не, не вярвам в бабешките методи. Понякога прогнозата съвпада с истината и това е повод да се мисли, че тези начини за определяне на пола са надеждни.

# 106
Не мога да си представя как "без да искам" мога да седна върху метла!
Не, не вярвам в бабешките методи. Понякога прогнозата съвпада с истината и това е повод да се мисли, че тези начини за определяне на пола са надеждни.
Исках да седна за малко да си почина но не съм знаела, че баба ми е сложила метла и така Crazy

# 107
ами всички тези неща с бабините вявания малко ме изнервят...не се подстригвай,не прави това,не прави онова.......ако се вярва на всички глупости може да полудеееш:) Simple Smileда са живи и здрави възрастните хора...много може да се научи от тях но нека имаме повече доверие на медицината в крайна сметка:)

ami vsi4ki tezi ne6ta s babinite vqvaniq malko me iznervqt...ne se podstrigvai,ne pravi tova,ne pravi onova.......ako se vqrva na vsi4ki gluposti moje da poludeee6:)Simple Smile:)da sa jivi i zdravi vuzrastnite hora...mnogo moje da se nau4i ot tqh no neka imame pove4e doverie na medizinata v kraina smetka:)

--------
Пишете на кирилица.

Последна редакция: пт, 08 яну 2010, 13:20 от AnMary

# 108
Не вярвам.

# 109
  • Пловдив
Не вярвам на всичко. Но методът със солта позна пола още във 2-3 месец.Simple Smile
Което много ме учуди, а моето вътрешно чувство не позна.

# 110
  • BG
Не вярвам в такива неща.

# 111
Не. По всичк методи излизаше момче, а се радвам на прекрасна мома Laughing
Да не говорим, че и за ехографа имам резерви,но това е друга тема Grinning

# 112
Може да се каже да WinkБях на гости на баба ми на село бременна във втори месец.Седнах без да искам върху метлата на двора Laughingи тя ми каза,че ще си имам момче Mr. GreenЕ позна жената  bouquet
Е, това вече за първи път го чувам. #Crazy
На какво друго можеш да седнеш освен метла? Joy

# 113
Сега ще ви разкажа моята история с бабешкия метод за пола на бебето, която се оказа вярна.Колежките ми в офиса ми поръсили главата със сол без аз да знам разбира се и ме гледали къде ще се пипна/ ако се пипнеш за носа означава - момче, а  ако се пипнеш за устата- момиче/- е аз съм си потъркала окото първо и после съм си пипнала носа, което означава - момче.На преглед при 4D ехорграф представете си- бебето беше със свити крачета и лекарката каза , че не вижда чурка и май е момиче.Да отидеш на  такъв видеозон и да не ти кажат пола си е жива каръщина. И така вече следващия път ми казаха ,че е момче и амниоцентезата 100 % го ппотвърди.Солта се оказа права- първо си потърках окото, което ето се сбъдна защото бебето не се показа и после се оказа момче. Grinning HugТака , че на солта най-и вярвам.Даже наскора на гости на в шОУТО НА Слави беше майка му и той я попита- дали когато е забременяла с него е знаела какъв ще е пола и тя каза че е знаела , защото една баба я поръсила със сол и тя се пипнала за носа.А иначе на осналите методи не им вярвам- особено за фолрмата на корема което по принцип зависи от наклона на таза и мускулатурата на жената.

# 114
Може да се каже да WinkБях на гости на баба ми на село бременна във втори месец.Седнах без да искам върху метлата на двора Laughingи тя ми каза,че ще си имам момче Mr. GreenЕ позна жената  bouquet
Е, това вече за първи път го чувам. #Crazy
На какво друго можеш да седнеш освен метла? Joy
Абе никой не е длъжен да вярва,аз написах това което ми се случи.това е така стана седнах без да искам като баба яга  Crazy Joy

# 115
Не, не вярвам.
Те ехографите грешат, аз ще вярвам на метлата, на солницата и на мачката на комшията...
  hahaha

# 116
Не, не вярвам.
Те ехографите грешат, аз ще вярвам на метлата, на солницата и на мачката на комшията...
  hahaha
Всеки вярва в нещо и това е личен избор тук се искаше мнение а не спор така,че кой вярва кой не пак казвам си е личен избор Hug

# 117
Senayde9, какво точно представлява този метод?

# 118
Да не би да искаш да го пробваш?

# 119
Да не би да искаш да го пробваш?
Не ,просто съм любопитна.
Извинявам се за спама.

Общи условия

Активация на акаунт