Вярвате ли в бабешките методи за определяне пола на бебето

• 21 870
  • 182
  •   1
Отговори
# 60
  • до една звездичка
Вярвам.

# 61
Не вярвам, въпреки че всички ми казваха, че ще е момче (по формата на корема най-вече). Такова се и оказа Laughing Все пак възможностите са две-момиче или момче. Няма кой знае какво за отгатване Wink

# 62
Не вярвам

# 63
Аз също не вярвам.То и ехографите някой път не познават, при раждането вече няма грешка.Това с формата на корема също е голяма глупост.

# 64
Не вярвам .

# 65
И аз не вярвам Simple Smile

# 66
И какъв е този метод със солта и хапките?
Някой ти ръси сол на главата без да видиш и после те наблюдава.
Ако си пипнеш носа-ще е момче, ако си пипнеш устата-момиче.
 hahaha  Глупости...

Не, не вярвам. И аз се хванах за носа, а то какво излезе........... Joy Joy Joyмалечка палечка.

# 67
  • Italia
Не вярвам естествено, въпреки всичко имат 50% шанс да познаят  Laughing . Пола зависи единствено и само от бащата, така че докато не видя метод някоя баба да гледа на сперматозоиди, няма да повярвам...

# 68
Пола зависи единствено и само от бащата, така че докато не видя метод някоя баба да гледа на сперматозоиди, няма да повярвам...
hahaha
Ей това ме разби от смях.Представям си бабата с лупа или микроскоп... Mr. Green

# 69
Не вярвам.

# 70
Ами, навремето са се оправяли, както могат. Вече е измислен ехографът.

# 71
Не вярвам и аз, познала някоя лелка някога случайно и айде...важи винаги, а пък и какви глупости има...триене на сол по главата, хубава ли си, грозна ли си, какъв ти е корема, как го носиш....дрън дрън ooooh!

# 72
Не, не вярвам.  Naughty

# 73
Не вярвам, това са пълни щуротии, всички ми казваха че ще е момче само АГ-то ми каза още в 4-тия месец че ще е момиче такова и се роди имам си прекрасна дъщеря

# 74
не вярвам

Общи условия

Активация на акаунт