Вярвате ли в бабешките методи за определяне пола на бебето

• 21 861
  • 182
  •   1
Отговори
# 45
Твърдо НЕ!

# 46
Точно метода с халката при сестра ми се оказа грешен, а при моя прителка свекито и, използвала сол и познала, че ще е момче, но според мене си е било чисто съвпадение.

# 47
И аз не вярвам.
Баба що сол ми е изсипала по главата и според нея трябваше да имам три момичета.
Да, ама не! Crossing Arms

# 48
  • Пловдив
Не! Според формата на корема ми всички казваха МОМЧЕ. Да ама не. Имам си прекрасна дъщеря.

# 49
Не вярвам!

# 50
Не вярвам!!!
Считам за досадни и нетактични хората, които се "опитват" да ги прилагат (визирам от моето обкръжение).  Naughty

# 51
# 52
  • всъщност в Габрово, а в сърцето си в Берлин
И аз не вярвам.

# 53
Не вярвам! Peace

# 54
  • Горна Оряховица
Ами почти всички мои познати казваха,че ще имам момиче.Не познаха-момче е  Peace Така че им нямам много вяра на тези методи.

# 55
Не вярвам. Има съвпадения, но това не е толкова трудно, когато шансът е 50%  Wink

# 56
И какъв е този метод със солта и хапките?
Не бях чувала досега за такъв.Всъщност съм чувала само за формата на корема,тъй като около мен имаше само гадатели на корем Laughing.Ама и те не бяха особенно добри в тази област тъй като не познаха за нито едно от децата ми.
Аааа,и гадателка по лицето имаше една Mr. GreenПървото трябваше да е момче,тъй като ми било чисто лицето-без петна.Е,ами оказа се момиче.
С второто пък имах петна и излезе момче.
Абе не са дипломирани специалисти около мен Mr. Greenне ги признавам за гадатели Laughing

# 57
И какъв е този метод със солта и хапките?
Някой ти ръси сол на главата без да видиш и после те наблюдава.
Ако си пипнеш носа-ще е момче, ако си пипнеш устата-момиче.
 hahaha  Глупости...

# 58
Ами ако си закриеш лицето с двете ръце,хермафродит ли ще излезе Joy
Ама нали и забавление за бабите трябва да има hahahaвсе нещо трябва да се обсъжда на пейките със съседките.

# 59
Не вярвам.

Общи условия

Активация на акаунт