Вярвате ли в бабешките методи за определяне пола на бебето

• 21 857
  • 182
  •   1
Отговори
# 30
Мойто свеки ме соли, халки ми въртя, все за момиче се бори женицата, ама на ехографа методите сринаха този й блян  Grinning
А аз както мога да изям една торта сега, така и един буркан кисели краставички  Crazy  и все "познавачите на пол" ме питат "Какво ти се яде повече?"  Thinking "Аааа, момиче ще е"  Laughing

# 31
Кратко и точно- тц.

# 32
Още едно кратко и ясно тц и от мен.

# 33
Принципно не Laughing
Обаче....това с пръстена при мен се получи вярно и двата пъти Crazy.Освен това преди време ако не се лъжа  Мама Цоцоланка беше пуснала една формула,която също беше излязла вярна и за двете ми деца Thinking.Съвпадък Mr. Green

# 34
  • Пловдив
Не,не вярвам.

Макар че и при мен познаха някои от тези методи. Laughing

А пък по отношение на ехографа,също има вероятност да сгреши,така че най-сигурно е,когато се роди бебчето Party.Нека да са ни живи и здрави.

пп:Данчето84,защо пускаш заглавията на темите си все с големи букви?Това в мрежата се счита за викане Confused

# 35
Ами при мен номера със солта позна,както и този с халката,може и да е съвпадение...

# 36
това с солта първия път се оказа вярно,сега напролет живот и здраве ще разберем,но като цяло не вярвам.

# 37
Не, вярвам на ехографа.

Последна редакция: сб, 21 ное 2009, 23:51 от densi

# 38
  • Mediterraneo
Не вярвам на ехографа.

Не му вярваш или не вярваш на бабините, а на ехографа  newsm78

Цъ, казвам аз. Няма как да вярвам, понеже трите ми бременности опровергаха всички митове  Mr. Green

# 39
На мен като ме видеха казваха,че ще е момче е то сега това момче се казва Мануела.
Не вярвам.

# 40
Има ли такива на които са познали и как са го определили?
Естествено, че има. Даже мога да ти кажа колко са. Точно 50%.
Как са го определили? Всякакви начини има. Всички са на принципа на ези/тура.

# 41
Не вярвам на ехографа.

Не му вярваш или не вярваш на бабините, а на ехографа  newsm78

Цъ, казвам аз. Няма как да вярвам, понеже трите ми бременности опровергаха всички митове  Mr. Green
Вярвам на ехографа само, имах впредвид. Hug

# 42
  • София
Вярвате ли в бабешките методи за определяне пола на детето,няма впредвид тези таблици и методи със смяната на кръвта,а едновремешните стари методи за които говорят старите хора.Има ли такива на които са познали и как са го определили?

Не вярвам!
Поздрави и успех   bouquet

# 43
  • София
Абсолютно не вярвам Peace
Както и на повечето бабешки методи за каквото и да е.

# 44

Общи условия

Активация на акаунт