Вярвате ли в бабешките методи за определяне пола на бебето

• 21 858
  • 182
  •   1
Отговори
# 15
  • Бургас
Не,не вярвам.

# 16
Ето един бабешки метод, който свекърва ми ми го приложи, без да знам:

Хвърлила ми сол върху главата и чакала да види къде ще се пипна най-напред - по носа или по устата. Аз съм се пипнала по устата и тя веднага коментира "момиче ще е". Да, ама не позна  Mr. Green 

Преди това ми гледаше формата на корема - вървял кръгличък, значи момиче щяло да е. И с този метод не позна  Laughing

С една дума - грам не вярвам на тези глупости.

# 17
  • София
Категорично НЕ  Crazy

# 18
И аз не вярвам , но е истина ,че с Коко се бях разхубавила , а сега вторият път бях направо .......  Tired Та  бабините приказки , че с момиче майката погрознява при мен излязоха истина ..... newsm78

# 19
Според мен тези бабини неща не показват точно.Ако някоя познае това ще си е пълна случайност.За сестра ми бяха казали,че ще е момче,а пък....се роди момиче.

# 20
Не вярвам,но още в 4-я месец баба ми каза,че ще е момиче и такова се роди Wink
Аз също не вярвам , и моята баба ми каза че ще е момче и такова се роди.

# 21
# 22
Не вярвам. За мен това са глупости.

# 23
  • София
Не вярвам на никакви бабешки методи и не само за определяне на пола.

# 24
Абе и аз не вярвам много на бабешките методи, но факт е че една баба, когато бях с първото ми дете като ме видя (бях в 6-тия месец) и веднага ми каза - момиче ще е. С второто реших пак да й мерна към 6-тия месец и тогава ми каза, "А, браво този път ще е мъжко" и отново позна. Може и да налучка, но знам ли newsm78. И тя формата на корема гледаше. Peace

# 25
Не вярвам. Иначе, шансовете да познаят или не винаги са 50:50. Wink

# 26
  • Razgrad
Не не вяряам!

# 27
При наличието на ехографа да вярвам на бабешки методи е доста смешно.

# 28
Не знам кои методи са бабешки, но ще кажа при мен кое излезе вярно и кое грешно. Та по формата на корема повечето ми познати казваха, че ще е момче (само на корем съм растяла и бил остричък) и НЕ ПОЗНАХА, обаче по това какво ми се яде повече излезе вярно, защото все ми се ядеше сладко (нали казват, че ако ти се яде сладко носиш момиче, а ако ти се яде солено и кисело ще е момче) и си излезе момиченце Peace

# 29
Не, вярвам на ехографа Peace

Общи условия

Активация на акаунт