ЮНСКИ юначета. Тема № 96.

• 19 124
  • 736
  •   1
Отговори
# 330
Здравейте и от нас! Hug
Айде и ние да се отчетем, днес бяхме на консултация 66 см, 7340 - добре си наддава момчето, биха и последния Пентаксим:)  newsm44
Днес даже се захранихме - дадох пюре от морков на ХИП, не мога да преценя още нищо...не отваряше кой знае колко устата, но се облизваше:))  ppp  абе хапна си детето, засега добре...пък ще видим занапред! Crazy

Последна редакция: чт, 26 ное 2009, 16:55 от maiamiii

# 331
Привет на всички и от нас. Благодаря че сте ни добавили на първа старничка  Hug

Като сме почнали с отчетите от консултации, да се включа и аз. Биха на Ади третия пентаксим, въпреки че е с хрема, но лекарката каза, че всичко е ок и няма страшно  Thinking Каза след 3 дни да започнем да захранваме ако искам, но това което ме учуди е, че каза че мога да започна с всичко друго, но не и с картоф - него да го добавя по-късничко  newsm78. Не я попитах защо така и сега ме човърка отвътре. Аз точно с картоф мислех да започна. Иначе е 5400 и 64 см. Държа се за първи път геройски като я боднаха - предните пъти беше голям рев. Досега не е имала никакви реакции от пентаксима, надявам се и сега да е така Praynig

Последна редакция: чт, 26 ное 2009, 20:42 от *sunflower*

# 332
Добър ден и ЧЕСТИТО на всички празнуващи днес  newsm51Днеска цял ден моят юнак спи newsm78събуди се в 7.30 хапна,заспа събуди се в11.00 хапна заспа Thinkingоще спи! Няма апетит а винаги е ял по много,нормално ли е това!? newsm78Дали е заради никнене на зъб!? Thinking

# 333
Здравейте и от нас , Юли си прави следобедния сън и реших да драсна някой ред  Mr. Green

Муцун , много ми хареса поста ти , както винаги забавен и ненатоварващ  Peace

Сенайде , възможно е бебчето да загуби апетит от никненето на зъбки  Peace

За гърне , за мен е прекалееено рано , смятам чак след годинка или година и половина да се пробвам  Peace

За памперси , ползваме само на памперс и сме доволни от тях , нямам намерение да ги сменям  Peace

А иначе при нас днес беше ранна пролет направо , толкова топло и слънчево , че чак не мога да се настроя коледно . Направихме една хубава разходка/кафенце и се прибрахме .

# 334
Сенайде аз също знам, че е възможна загуба на апетит от никнене на зъбките, така че май няма за какво да се тревожиш! smile3503

# 335
Здравейте, гледам пишете за еднократните пелени! Ние използваме само на Памперс, не че нещо, но само от тях не се подсича.Имах неблагоразумието да ползвам на Хъджис и една вечер като махнах пелената и като го намазах с бебешкото олио и като писна това ми ти дете ooooh! Събудихме квартала...изчистих дупето и сложих крем, същото...А бе нищо не понасяше. Цялата зона на пелената беше червена.... Измих го целия само с вода и му сложих Памперс. На сутринта го намазах с преварено олио...След един ден всичко си беше наред. От тогава не съм слагала друго освен activе baby и sleep and play.... Случвало се е да му изпусне пелената, но не може без такива изцепки...най-често просто ластика е хлабав. Иначе като цяло съм доволна, пък и прилично количество събират  Wink

# 336
На Никола му взимам само Хъгис, няма пропуск, добре са му на кожата. Взимах и Либеро, но са много големи и му издуват много, иначе също му понасяха и не пропускаха. Благо също с тези 2 марки памперси съм го гледала.

# 337
Искам да кажа,че и аз ползвам само на ПАМПЕРС и съм много доволна! PeaceНе съм използвала други до сега и нямам намерение да ги сменям smile3521

# 338
честит имен ден на Стелиян да е жив и здрав и много да радва мама и тати  Two Hearts
anjeelina, мерси за пожеланията Hug Аз доста се чудих дали имаме или нямаме днес имен ден тъй като четох че празнува СтИлиян, а ние сме с "Е". Как да е под натиска на домачадието и най-вече на таткото днес официално празнуваме имен ден и понасъбрахме доста парички от бабите и дядовците. Една почерпка от нас:

И във Варна времето е страхотно. Преди малко се върнахме от разходка. Купила съм нов вид каша. Този път на Хип с ябълка, че пюрета от ябълки или круши много обичаме. От утре почвам да му я давам.
И аз съм много доволна от Памперс до този момент и ползвам само тях. Отскоро се прехвърлихме на четворката.

Последна редакция: чт, 26 ное 2009, 17:58 от ivi_81

# 339
  • Пловдив
Честит имен ден на Стелиян. Да расте здрав и усмихнат.

# 340
Да се отчета и аз след днешния преглед : 9145, 70 см (550гр за месец и половина и 3см)
Боцнаха ни първия превенр и имаме зелена светлина за захранването.
Детето много плака, но не от ваксината, а от кабинета и лекарката. Незнам какво се стресна, но такъв рев рядко се случва. Явно е станал много впечатлителен вече и така реагира на новата обстановка Simple Smile

# 341
Аз пък ползвам  еднократните пелени само на Пуфис и съм много доволна от тях! Peace

# 342
  • Пловдив
Аз от днес до събота си имам гледачка. Майка ми е тук и сега се забавляват с Марина. Ще си почина.  Grinning
Ето ви една снимка да ни видите зъбчето. Днес успях да я снимам: http://img694.imageshack.us/img694/9500/dsc05859.jpg

# 343
Да ви се похваля,идваме от консултация.Станали сме 9.100кг и 70см. smile3501

# 344
  • в бяла къща с голямо дворче... след софийското околомръсно
Хайде да цопна две снимчици на любимия ми Ру, че отдавна май не съм ви го показвала (да не вземете да го забравите Mr. Green), а и да онагледя онова, 'дето ви го разправях за лигите
http://www.flickr.com/photos/mucuna/4135293621/in/photostream/
http://www.flickr.com/photos/mucuna/4136053946/in/photostream/

Общи условия

Активация на акаунт