ЮНСКИ юначета. Тема № 96.

• 19 122
  • 736
  •   1
Отговори
# 570
Ей, Катеринка, точно влизаме в къщи! Купих си списанието и прочетох всичко на един дъх. Много си готина на снимката - един такъв загадъчен поглед - като филмова звезда! А снимката на Миа и Инс определено ми харесва повече от тази на корицата - много са красиви и двете!

# 571
Катеринке,и аз ги го купих и ви видях на снимките.На мама приличат двете красавици Hug
А каква идилия е с тези пухкави писани.... Още не съм чела статията,че преди малко се прибрахме,след 2- часов рев имаше 2- часов сън Wink

Много коледно ми стана с тези сладки джуджета и снежанки.И аз трябва да спретна нашата джуджанка.

Пюрета пера с обикновен сапун за пране или с вениш.Използвам за хранене само лигавници от плюшена материя,защото се перат много по лесно.

Вчера дадох жълтък в зеленчуковото пюре,добре го понесе.
Аз често давам след зеленчуковото,плодово за десерт,и за разхлабване ако зеленчуковото е запичащо.Вчера дадох кайсия и ябълка на Ганчев и Еми така се изака.. Embarassed като голям човек Embarassed

Интересно ми е само в на Ганчев пюретата ли има мляко? newsm78
Аз вземам и на Хип и Гербер,но там май няма..?

# 572
Кате,прочетох я.Много интересно ми беше.Поздравявам те,че сте оставили любимците си и живеете в мир и хармония(за сега).
Ние нямахме тази смелост  и дадохме кучето ни-кокерката Кора Sad сега много ми липсва....
И в Русе наще махнаха котарака ми Гого....
Живот и здраве като попорасне Еми ще и вземем и куче и коте.

# 573
Здравейте Simple Smile
много готино сте ги пременили бебчовците  Peace
аз да се вясна пак за малко  Embarassed Мишел расте - 8 460 гр. на 69 см. Сестра и слуша с двете уши  Confused Но много се радват една на друга. Изръсих се вече за коледните им подаръци - основно Даяна де ... Мишел износва  Rolling Eyes

За спането по корем - Даяна, Мишел и аз спим по корем  Peace няма опасност за бебетата
За столчето за хранене - повечето са от мушама, не мисля че ще запарва, но няма конкретен опит с такова.
За бемките - Даяна има или няма - то е по-скоро родилно петно нейното, но като беше мъничка педиатърката и го следеше. Не ми е казвала нищо обезпокоително, а по-късно и кожен лекар (покрай други проблеми) го е виждал и също не беше притеснен ... но май трябва да се следят тези неща  Thinking

# 574
Здравейте

Не пиша тези дни,защото Георги много мрънка и все с него се занимавам,не иска да седи само това дете и това е,как затворя вратата на стаята и почва рев Laughing.А и ме е страх да го оставям сам че много се върти,обръща се от гръб по корем,а обратно не може и плаче да го обърна.Тъкмо го обърна и той пак се завъртял и пак  smile3518

Онзи ден му дадох пюре картоф с морков и вечерта видях ситни пъпчици по лицето и корема
обринал се е от картофа.В такъв случаи изобщо ли повече не се дава картоф или след време пак да пробвам newsm78,че много му хареса и го яде с удоволствие

Момичета как сте с килограмите(по точно тези които качиха повече през бременноста,на мен ми остава 8 от качените 30

Последна редакция: вт, 01 дек 2009, 18:30 от Fresh_

# 575

Момичета как сте с килограмите(по точно тези които качиха повече през бременноста

Зле  Rolling Eyes посвалих де, но имам още. В тези грипно-вирусни времена обаче ме е страх да отслабвам.

За картофа, пробвай след 2-3 седмици.

# 576
Фреш, неприятно е това с картофите. А уж са най-неалергенният зеленчук...  Confused Дано някой да ти даде адекватен отговор дали да пробваш пак след време. Аз бих пробвала, но това си е лично мнение. (Така отново пробвах Тантум Верде и този път Сави не се обрина от него... Подозирам, че и предният път не е било от Тантума, а от прегряване)

Днес заковах 57 Simple Smile Свалих всичко до последния грам (23 кила общо). Само, че е хубаво да спра до тук, защото погрознявам с по-малко килограми.

Аморе, Рая, благодаря ви за отзивите и че сте прочели статията ми  Hug

# 577
Страхотни сладки джудженца си имате!!! Heart Eyes

Рая , аз бях взимала и на Гербер,супа от зеленчуци, но после видях на етикета, че има сухо мляко и не го дадох

Fresh, аз съм 25кг по-малко, остават ми  още 10, но вече  почти не ми личат - но аз и не пазя диети и никога не съм пазила, бавно но славно смъквам,бях зациклила на 68кг до октомври, но откато ми дойде цикъла за 2 месеца смъкнах още 5кг и сега съм 63/никакъв спорт,никакви диети, основно ям сандвичи, солети и вафлите без, които не мога да дишам Mr. Green/до заветните 53кт остават 10, но всеки ми казва,да не ги смъквам всичките а само още 5-6кг !

За обрива -и Андреа има някакви пъпки по тялото си, ама се отказах да мисля, че е алергия и си я храня с пюрета, откакто се е родила все има по някоя пъпка Crazy

При нас храненето  е направо трагично отказва да яде мляко освен сутрин и вечер и през деня само пюрета почна да яде/хем  и давам мляко преди пюре, но не го иска изобщо, колко Аптамил изхвърлям тези дни, не е истина просто/, така,че с пъпки без пъпки и ги давам, че иначе много ще отслабне!!И аз като повече от вас вече почти не стигам до компа, детето си иска нон стоп внимание и ако не я занимавам реве и нашата занимавка, разбирайте е да я разнасям и да я подхвърлям във въздуха!!

# 578
Somebody, за Zupka-та ли говориш?Която е след 4м? Еми много я харесва,любима и е.
Други предпочитани са нежни зеленчуци на Хип,тиква с картоф или ябълка на Хип,смесени зеленчуци на Ганчев,ранни моркови на Бебивита и  тн.

# 579
Somebody, за Zupka-та ли говориш?Която е след 4м? Еми много я харесва,любима и е.
Други предпочитани са нежни зеленчуци на Хип,тиква с картоф или ябълка на Хип,смесени зеленчуци на Ганчев,ранни моркови на Бебивита и  тн.

да същата,тя е аналог на Супа от зеленчуци, която също е любима и на Андреа, само,че без мляко- но заради млякото не посмях да я дам

....всъщност едното е букет от зеленчуци, което е с мляко, а другото  е супа от зеленчуци без мляко

# 580
Момичета как сте с килограмите(по точно тези които качиха повече през бременноста

Имам да свалям още 7кг от общо 18 качени, но не пазя диети, като спра да кърмя ще наваксам Simple Smile

# 581
Аз пазя две диети - казват се "Савинка" и "Никол"  Laughing

Иначе сериозно - ям всичко, което ми се яде, но не е редовно и често се случва първото ми хранене да е към 3-4 следобед (което не е чак толкова зле предвид, че ставам към 11...)

# 582
Аз пазя две диети - казват се "Савинка" и "Никол"  Laughing

newsm62  love001

# 583
И аз се боря с килограмите трябва да сваля още около 10 кг. Все още нямам цикъл и кърмя, като спра кърменето ще се ограничавам, не се харесвам такава пухкава  Sad
С първата бременност свалих килограмите като Вики стана на година и половина, но след това забременях отново.
Явно при мен бавно стават тези работи  Thinking

Искам да ви питам вашите бебоци имат ли още родилни петна по лицето, които се виждат ясно - леки зачервявания около клепачите, по челцето.
На Данчо не са му изчезнали, малко по-бледи са, но още ги има. Не мога да си спомня на Вики до кога се виждаха.

Опитахме пюретата Сънвал - Дани ги хареса, но внимавайте с тях, повечето имат глутен.

# 584
somebody защо не смееш да даваш пюрета с мляко?В зеленчуковото от картоф и морков което давам има сухо мляко
Аз давам предимно пьрета на ОВКО мията педиатърка ми ги препоръча за хубави,иначе съм взимала на гербер и хипп,а сънвал към които се бях насочила ги няма в моя град

Иначе диети и аз не съм пазила никога

Общи условия

Активация на акаунт