Джъмбо ми е наблизо, мога да проверя и там, мога и да взема.
За съжаление не се включвам по темите, че не съм ги изчела.
Днес накупих 2/3 от подаръците и съм доволна, че го свърших.

С домашно картофче и кърма - е, не се хареса много. Утре мисля да дам морков на Гербер да видим.
Разочарващо е най-вече, защто не очаквах, нали още кърмя на поискване. 
Започвам да осъзнавам какво имат предвид хората с това "с две момчета........."Големият, който иначе е образцов, понавлиза отново в един пубертет, от който не знам кога и как се излиза...
т.е. да ги возя. В това лошо няма, ако кротуваше. Е, сутрешно-обедната разходка е супер и за двамата. А утре съм решила да оставя Велин да мрънкоти,а Стояни да вилнее у нас и аз да се опитам да не ми пука кой кога ще ни чуе. Ще приложа и друг опит - съвсем ограничен брой забрани, включващи думата "не" /то те са придружени винаги с обстойни обяснения кое и защо и т.н. - аз съм се обстойна
, а и за детето е добре да знае/, че иначе започва да се пазари по разни теми и да отговаря на обратно само и само да му отвръщам дори и ядосвайки ме.

Мисля, че щом педи ти е казала така не трябва да се притесняваш. А това за урината не се ли залепва някак си? Аз не съм купила, че на нас ни е рано, но все съм си мислила, че трябва да се лепне и да стои докато се изпишка бебка.