ЮНСКИ юначета. Тема № 96.

• 19 124
  • 736
  •   1
Отговори
# 345
  • Ловеч
МУЦУНА....Невероятно дете,и невероятни снимки.... newsm10 newsm10 newsm10

# 346
МУЦУНА....Невероятно дете,и невероятни снимки.... newsm10 newsm10 newsm10

Присъединявам се   Peace

# 347
Абе хора....цикъла кога трябва да ни дойде пак след раждане? newsm78 Cry че аз още нищо нямам! Rolling Eyes

# 348
  • Пловдив
maiamiii ми то при всеки е различно. А при кърмачките идва по-късно, но пак казвам, че си зависи от хормоните на човек.  Peace

# 349
Аз се оциклих в неделя за първи път след раждането, т.е. на 5 месеца и 20-тина дни. Мисля си, че може би това е защото започнахме кърмене под час ... Може и съвпадение да е .. незнам.

# 350
Значи може да се каже, че е нормално....че още го няма  Crazy
Благодаря ти за инфото Ninand и честито зъбче на Маринчето:)) малка сладурка    love001  и аз го знам това за пуканките и за купуването на бяла дрешка:)) четох го в Сп. "Моето дете"
Абе днес се припознах в теб, на консултацията.... Grinning

# 351
  • Пловдив
Да нормално е. Може да не ти дойде скоро но може и да се оциклиш.
И да припознала си се. Днес бяхме цял ден в парка.  Simple Smile

# 352
Здравейте момичета Wink

За  цикъла ... на мен преди 2 седмици ми  дойде за първи път ( определено има промяна след раждането , дано да се задържи така) , но го отдавам на това че почти на обяд малкия не суче  а яде пюре.

По-назад в темата стана дума за пюретата ( какви марки ). Стефан яде от почти всички марки , но определени видове (напр. тиквички с картоф на Хип и различни зеленчуци на хип, супите на Гербер , някои на сънвал и семпер. ) Тези дни му дадох и на Ганчев ( в квартала няма бебе което да не ги яде ) и да ви кажа честно много му харесват . Не ме вълнуват мненията относно българските пюрета защото съм сигурна че ако не са хубави Стефан няма да ги яде ...така че се водя от него .

Имам един въпрос : само моето ли дете не харесва плодови пюрета? Давам му на хип. гербер и сънвал и на всички се мръщи, а зеленчуковите ги яде. Дори на банана се мръщи...

# 353
За цикъла,на мен ми дойде на третия месец ама както споменах кърмих само месец и после на АМ.За пюретата при нас е обратното зеленчуковите ги отказва а плодови ядем. Peace

# 354
 Здравейте
ние преди 2дни ходихме на консултация и вече Крис е 7950кг и 69см. Grinning
От няколко дни Крис покашля сутрин като се събуди и доктора каза че  е задна хрема/или нещо такова/ на някой от вашите деца случва ли се?
Също ми казаха че го прехранвам  Embarassed а аз му давам 5 пъти по 190мл мляко, Confused
Друго което искам да споделя и доктора днес ми каза е , че ваксината Превенар е създадена за Щатите а тук за европа ваксината се казва Symflorix.Някой слагал ли я е?

# 355
katttetoНие сме с ринит и единственото което ползваме е СТЕРИМАР и АДРЕНАЛИОНОВИ КАПКИ,защото му е трудно да диша и кашляме когато сополките не могат да излязат навън а се връщат обратно по носоглътката.Не се притеснявай среща се при много деца при повечето е хронично!

# 356

Имам един въпрос : само моето ли дете не харесва плодови пюрета? Давам му на хип. гербер и сънвал и на всички се мръщи, а зеленчуковите ги яде. Дори на банана се мръщи...

Едно съседско бебе също не яде Simple Smile А иначе си хапва зеленчукови  Simple Smile

Муцуна пак изби рибата!!  bouquet

Ники беше 3 дни с хрема, сега и Сави има... Появява се предимно вечер и нощем. През деня няма и помен  newsm78

# 357
kattteto Относно ваксините са пълни глупости това, което ти е казала лекарката. Превенар незнам къде е правена, но влиза в задължителния имунизационен календар след 1 месец, т.е. от 01.01.2010. и ще се поема от здравната каса, т.е. не е само за американския пазар. Същата история е и с Пентаксим. Незнам дали, но предполагам и съм почти сигурна, че лекарите си прибират едни проценти от платените ваксини и затова препоръчват такива, които не са по календар. Също така почти не съм чела за ваксините, но скромните ми познания са, че колкото по-малко валентни са толкова по-леко се приемат от организма, а Синфлорикс е 10 валентна пневмококова ... Ние днес сложихме Превенар единствено защото така или иначе влиза в календара.
Незнам, нека цитирам Франческа, предполагам няма да се сърди:
Всеки сам си решава.

# 358
За хремата знам че може и капки Коларгол 1 или 2 процентни. Правят се в аптеките и са за бебета , може и за кърмачките ( все пак са ограничени в избора на лекрства) Wink

# 359
Пентаксимът и Превенарът стават задължителни от 01.01.2010 г., но за родените след тази дата. За набор 2009 и 2008 остават препоръчителни.

Общи условия

Активация на акаунт