Ирак и Ориента, който не познавате: за майки, бащи, деца и всички любознателни !

• 47 896
  • 722
  •   1
Отговори
# 120
  • Varna
Е, кО да кажа, освен, че преглъщам във момента, въпреки, че преди 10 минути обядвах eat Joy
ХАДИЛЧЕ,-
БЛАГОДАРЯЯЯЯЯЯЯ  bouquet

# 121
Хадил благодаря страхотна почерпка, чак се окапах  Laughing Ако може и малко разяснения да дадеш като ти остане време какво си ни приготвила.

# 122
  • по пътеката
bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquetмир, здраве, радст, късмет и излизане от гадната криза, хората да намерят  и отркият своя път в живота и да можем да се радвае на вси4ките добри неща в живота ни!  bouquet  bouquet  bouquet

хадил4е, идвам на твоята маса, много вкусно изглежда!  chef  bouquet я, като имаш време напиши рецепта за 4ревцата!  bowuu може и за ония  топ4ици и зарезнатите  рулца! кажи какво е това долу?  newsm78

Последна редакция: нд, 13 дек 2009, 18:29 от Дивиана

# 123
Хадил, трябва да се запиша на готварски курс при теб Simple Smile. Подозирам, че ако покажа снимките от празничния обяд на мъжа ми, после ще ми се наложи да го свестявам Simple Smile

Аз се пека на бавен огън заради утрешното класиране (може и да е нощес) Tired. Цяла нощ сънувам детски градини и списъци. Не забравяйте да ни стиснете палци  Praynig

# 124
  • Costa Rica
Хадил, прекрасна тема! Аз нали съм заспала, чак сега я виждам, но пък с какъв кеф ще я изчета Wink  bouquet

Искам и тук да честитя празника на всички: http://www.123greetings.com/aff-bin/card/220/106213

Пожелавам ви мир, хармония и благополучие.
Нека Бог ви благослови!

# 125
рецептите ще ви пусна в неделя, за да успея да ви приготвя и нагледен материал за стъпките на някои от тях, както и за сладкиша в арабската.

# 126

мир,любов,здраве,щастие,и дълъг живот ...

# 127
Честит празник!Здраве,мир,любов и благополучие за вас и вашите семейства!!!

# 128
Шехерезада,доста май си изморена или си зарината от работа..Надявам се темата да не замре само с тези страници.
Моля,намери време за следващата приказка 4е само си отварям страниците и нищо ново.

# 129
  • Varna
Гутен Предиобеден, Hug
Криси, тя Шехерезадка, кой знае колко дежурства има да дава а ако знаеш и, че и трябва да готви разни вкусотии, няма много време сега за тука. Ще дойде тя, сигурно ни подготвя и рецептите за манджорляците, а то лесно не сатава. За всичко трябва време.
Хайде по един чай, че и аз да мятам манджата-нещо Близкоизточно

# 130
ехо празнуващите да не прекалите със сладичкото като мен  Mr. Green
я ми кажете мили дами ето тва нещо ....  как се използува ,за какво служи  и колко често се ползва абе квото знаете стои ми в шкафа пък само за украса пък викам да взема да го ползвам ,и друго дайте някой личен лекар ,че ще сменям джипито определено да е в софия !  Hug

# 131
Привет пак  Wink Hug  . Дано всички да имат весели и приятни празни4ни дни Heart Eyes.

джи-джи  - От това , к/о виждам на опаковката е 1)hair oil- олио за коса ; 2)мисля, че е от индийско цариградско грозде=Amla=Indian gooseberry. Подхранва косата и забавя процеса на нейното побеляване. Да сe включат u по-вещите  Wink Peace

# 132
джи това е подхранващо олио за коса-слага се 15-20 мин преди баня,след това се измива косата.

# 133
Аз определено смятам да наема Интерпол за издирване на Хадил-Шехерезада.

# 134
Привет от мен  bowuu Голямо затишие тези дни. А пък аз по цял ден в къщи и уж чакам някой да намери време да пише (аз седя  в къщи поради извънредни обстоятелства де, случили се с щерката и се гледаме).Ама не почти никой не се вясва. ХАЙДЕ от утре по-висока активност че ще пиша вече отсъствия.
Да попитам аз ли нещо съм пропуснала или КРИСИ е нов ник на старо момиче  newsm78 (не в смисъл на възраст разбира се  Peace) Ама понеже не можах да прочета никъде нищо за нея - като представяне - и затова реших да попитам.

Общи условия

Активация на акаунт