Ирак и Ориента, който не познавате: за майки, бащи, деца и всички любознателни !

• 48 119
  • 722
  •   1
Отговори
# 660
Хадил   като критика добре го даваш  newsm10

но  ни трябва и решение   Wink както на вас така и на нас    нали   сме муслим     Аз  лично не правя или по точно не се съобразявам с определинията сунна или  шиа

и понеже  само бз писа за джихад   да дам едно малко пояснение

1 Джихад   елм, наука  , накратко   се смята и  че ако някой е загинал по пътя  за знания и умира е муджахидин
 Peace
2 Джихад нефс , вътрешен,личен,душевен  за който и писа Бз   bouquet

3 Джихад  меел ,паричен ,финансов    както и  член на семейство  ако е принуден да търси  препитание  и умира също счита за муджахидин

4 Войствен джихад   Джихад  фи себили ля  в защита на бог   ,както  отбранителен така и нападателен   и  има  много изисквания   за такъв джихад   някои от които е  да се спазват правилата за война    но това е друга тема  ,само  с една дума  няма право   муджахидин да убива  деца,старци,жени по време на такъв джихад

от това може само да се разбере колко сме невежи мюсюлманите  Confused и колко сме продажни 

# 661
Честита Нова Година ! Пожелавам ви много мир и щастие в домовете ви, любов и разбирателство и най-важното, дано винаги животът ви бъде изпълнен с доблестни и верни приятели... е, и да сте живи и здрави... нали казват: "най-важно е да сме живи, че колко здрави си отидоха..."

svear, наистина ни трябва решение. аз не мога да реша проблемите на народа, затова решават това, което мога в собствената си област и дотолкова, доколкото мога. този пост ще е кратък, защото сега хората празнуват.... а аз съм след 48 часа безсъние, така че повече утре.

Благодаря на тези, чиито гласове чух и ме зарадваха много  Heart Eyes .

# 662
Честита Нова Година!

Сърдечно ви желая много здраве, само радостни мигове и любов!

Хадилче, специално на теб ти желая да бъдеш здрава, все така всеотдайна и радваща хората около теб и да видиш реализирано всичко онова, за което мечтаеш!

# 663
  • Варна
ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА !!!
ДА СТЕ ЖИВИ И ЗДРАВИ !!!

# 664
Честита Нова Година! Дано тя е по-добра от предишните години и да ви донесе здраве, щастие, късмет и любов, както и онова, за което мечтаете!

Хадил, с дарбата, която имаш да запленяваш хората, няма да ти е трудно да постигнеш много успехи. Пожеланията ми към теб са за една изпълнена с удовлетворение година, да успееш да постигнеш целите, към които се стремиш и за които се бориш, за една по-мирна родина, където близките ти да живеят спокойно и в безопасност! В личен план ти пожелавам любов, здраве и хармония!

# 665
Да е спрона на всички новата година.
Хадил,това,което притежаваш се нарича ХАРИЗМА,в добрия смисъл на думата,моят съпруг е харизматичен,но с тази харизма,всички мошеници привлича.Понякога се смеем двамата,защото като се замислим си е точно така.
Не забравяй,ако не знаеш или не си чела в Индия навремето Индира Ганди е била една от най добрите и същевременно оплювани политици,но нейната снаха Соня Ганди/италианка по произход/ и децата и в момента са хит на политческия индийски небосклон.
Искрено се надявам един ден като пусна телелвизора да чуя такива неща и за теб от далечен Ирак,иначе мършите ще превземат и доунищожат страната ви.

# 666
ЗА МНОГО ГОДИНИ !
ЗДРАВЕ И КЪСМЕТ ПРЕЗ НОВАТА 2010 ГОДИНА !

http://www.youtube.com/watch?v=Zw1vvGYHQBw&feature=related

Мила Хадил  Hug Присъединявам се към пожеланията на Рали и Астарта към теб ! Дано !  Praynig

# 667
  • София
ЗА МНОГО ГОДИНИИИИИИИИИИИИИИИ ПРИЯТЕЛИИИИИИИИИИИИИ !
МНОГО РАДОСТ И ЩАСТИЕ ВИ ЖЕЛАЯ !
ДАНО БОГ ДА НИ БЛАГОСЛОВИ ЗА ЗДРАВЕ И БЛАГОПОЛУЧИЕ !
МИР И БЛАГОДЕНСТВИЕ В ДОМОВЕТЕ ПРЕЗ НОВАТА 2010 ГОДИНА !

# 668
  • Varna
ЗА МНОГО ГОДИНИИИИИ  КОМПАНИЯТААААААА!!!

ХАДИЛЧЕ- Hug
И аз във дружината на момичетата newsm44 които са те поздравили и съм съгласна със думите на момичетата, че си харизматична личност. Мислех си за харизмата, че може да я почувстваш сано като видиш човека на живо. Обаче не било истана беее Thinking Ти си го показа тука, пишейки ни и обогатявайки това което сме знаели отпреди. БЛАГОДАРЯ ТИ, ЧЕ ТЕ ИМА!!!! На твоя народ една по мирна и по спокойна година пожелавам!!!
Наздраве и на късмет Хадилче Hug

# 669
Насладете се на една сладка нова година, пълна с изненади и милосърдие ! Никой не знае какво ще му се случи, но всеки може да даде най-доброто от себе си, за да се случват хубави неща, ако не на него, то поне на другите !

# 670
НАродееееееееееееееееееееееее къде се изгубихте,всички ли сте махмурлии,Хадил да вземе да влезне и в ролята на лекар виртуален.

# 671
НАродееееееееееееееееееееееее къде се изгубихте,всички ли сте махмурлии,Хадил да вземе да влезне и в ролята на лекар виртуален.

Вечното присъствие, в лицето на моя милост Mr. Green, е тук, но няма какво да кажа. Затова периодично давам рифреш и чакам свежи новини Hug

# 672

Бъдете здрави, радостни, по-добри, по-вдъхновени и по-щастливи! Бъдете себе си!
Пожелавам ви и много любов, много успехи и удовлетворение от нещата, които обичате!

ЩАСТЛИВА НОВА ГОДИНА! 

Ако бъдем хора, вместо победители,
Ако бъдем честни, вместо безразлични,
ако сме толкова сърдечни, колкото интелигентни,
ако притежаваме толкова обич, колкото и съмнения,
ако бъдем щастливи, вместо прави,
то може би сме ПО-добри християни и мюсюлмани!

Поздравяваме Ви с настъпващите  новогодишни празници!
Разтоварете сърцата си от всичко останало, освен от прошката и добротата

Последна редакция: пт, 01 яну 2010, 19:43 от dala

# 673
мислех си, че почивате и не съм писала. като се замислиш бихте могли да го прочетете и след това, ама не се сетих.

благодаря за пожеланията, но на мен наистина ми се иска да си работя само моята професия. не ми се занимава с политика.

а щом ще рефрешва Астарта, веднага почвам да пиша.

# 674
Хадил, много таланти са пропилени и изгубени в политиката. Имаш най-благородната професия и мисля, че с нея можеш да постигнеш много и да бъдеш полезна на хората Peace

Общи условия

Активация на акаунт