Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво представлява празникът Eid?
Защо носенето на обувки над глезена и сключването на брак се считат за нечестиви по време на празника?
Каква е историята на формирането на държавата, границите и населението, което обитава днешен Ирак?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво представлява празникът Eid?
-
Защо носенето на обувки над глезена и сключването на брак се считат за нечестиви по време на празника?
-
Каква е историята на формирането на държавата, границите и населението, което обитава днешен Ирак?
-
Какви са традициите и обичаите на християните в Ирак по време на празника на християнското семейство?
-
Какво означава думата „Ориент“ за хората?
. Дано Новата година да ти донесе много здраве
.
доповръща ми се. Не знам колко извратен трябва да е някой, дори не мога да си го представя, за да посегне на бебе. Това не са хора, а грешка на природата.
) и неточни. Първият път, когато станах свидетел, направо останах без думи - мъжът ми има среща, закъснява повече от 15 минути и е още вкъщи и гледа филм. Срещата му е поне на 30 минути от нас. Приятелят му звъни да го пита какво става и той отговаря най-нагло: "След 5 минути съм при теб"
. Много се впечатлявах в началото, но вече свикнах, явно всички са така. Не съм съгласна обаче с Криси, че са подмолни. Може и такива да има, но според мен са по-скоро изключение. Тези, които познавам аз, в болшинството си са откровени и прями