Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво представлява празникът Eid?
Защо носенето на обувки над глезена и сключването на брак се считат за нечестиви по време на празника?
Каква е историята на формирането на държавата, границите и населението, което обитава днешен Ирак?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво представлява празникът Eid?
-
Защо носенето на обувки над глезена и сключването на брак се считат за нечестиви по време на празника?
-
Каква е историята на формирането на държавата, границите и населението, което обитава днешен Ирак?
-
Какви са традициите и обичаите на християните в Ирак по време на празника на християнското семейство?
-
Какво означава думата „Ориент“ за хората?
. Причината да съм религиозно неграмотна е, че съпругът ми не е никак религиозен, а това не е защото е сунит. Със същия успех можеше и да е шиит и пак щях да знам колкото и сега. Живяли сме на квартира с негов приятел шиит и, повярвай ми, изобщо не съм разбрала за този празник
. Но моята позиция относно религията е малко по-различна от твоята. Смятам, че човек е по-щастлив, ако живее с вяра и поради тази причина не ме радва факта, че мъжът ми е загърбил религията. Разбира се, залитането по крайности също не ми допада. Никога не бих се облякла в черно и потънала в скръб само от съпричастност към вярата на някого
,е специално за религиозните и етнически неща се старая да сьм много внимателна,на много хора това са им punti deboli,просто ти каза празнуване,а шиитите не го празнуват тоя ден,както ние не празнуваме 19 февруари,аз даже не знаех,че при сунитите има друг нюанс.За вярата иаз мисля,че човек има нужда от вяра,ама аз някак си малко я свьрзвам с религията.И особено с много от "пьлномощниците"на Бог на земята.А мьжьт ти-не почита баща си и майка си ли?Убива ли?Прелюбодейства ли?Краде?Льжесвидетелства?Пожелава дома на ближния си,жена му,нивата му....и.тн?Ако не -тогава и без религия е добьр човек
?
знаеш колко промени мнението за палестинците сьс своята политическа дейност,нали?
.

винаги помагам като мога, абе като едно добро чавдарчИ и поиренчИ съм- тогава и без толкова религиозност аз а и много други Ора са добри Ора. Ами ко да ви кажа- каза, че не сме добри ора щом не сме религиозни. Не прие, че съм вярваща. Е няма сЪ убивам заради тУва я. Ми то и тУва е грях. Така, че ще си жЮвея със мисълта, че съм много лошава жИнЪ и греховна 

Ама виж ме беее пак така ти ги пляскам