Колко е нормално да напълнеем по време на цялата бременност ?

• 72 355
  • 266
  •   1
Отговори
# 120
Ами 9 килограма за цялата бременност..и все пак родих последната седмица на 8-мия месец според лекарите Hug

# 121
Всяко тяло и оргaнизъм сa рaзли4ни-не може зa вси4ки ни "нормaлното" дa е в едни и същи грaници Embarassed Помня,4е моят док ми кжзa "Не искaм дa кa4вaш пове4е от 10кг.И зa теб и зa детето ще е нaй-добре" Е aз кa4их 7.Дори първите месеци свaлях зaрaди  Sick Не съм се огрaни4aвaлa в нищо,но тaкa и не рaзбрaх кaкво е оновa "ядене зa двaмa"

# 122
10-тина килограма е напълно ок.
Аз качих 26, още ги свалям Crazy.

# 123
С първото дете качих 18 кгр. след като родих отслабнах и си възвърнах килограмите още първия месец. С втория качих 35 кгр. и беше сложна работа - влязох във форма чак към 6-я месец. Много е важно не толкова и само какво и колко ядеш, (яла съм еднакво и по време на двете бременности) а и дали се движиш - първия път бях като кон на работа, в къщи ... не усетих че съм бременна така тичах, а втория път ми беше тежко, пазех се - водех каката на градинка и аз на пейката, често татко й я водеше - а аз в кревата ...

# 124
моята лекарка казва, че е нормално 18кг да се качат...на мен ми се виждаха доста в началото...ама до момента имам 14 и9-тия месец предстои

# 125
  • София
охх, че неприятно....
толкова много се старах през цялото време - ръжен хляб, много зеленчуци и плодове, обезмаслено сирене, нискомаслени млека, пълнозърнести храни ... бла бла бла
вече съм +19, а ми остават още поне 6 седмици #Cussing out

# 126
Според докторите 8-12 кг е нормално. Първият път качих 10 кг, втория - 11 кг.

# 127
Момичета всичко е индивидуално и е различно за всяка бременност.Аз напълнях през първата бременност 16 кг,а сега с втората качих само 5кг.Чувала съм обаче че до 18кг било нормално пък  и неможе да се избегне.Така че ..... и леко раждане накрая.

# 128
  • София
Кое не може да се избегне?

# 129
  • до една звездичка
... Чувала съм обаче че до 18кг било нормално пък  и неможе да се избегне...

Абе, чувала си, ама не е така. Laughing

13 кг. качих аз.

# 130
Леле да съм бременна сега Embarassed Embarassed Embarassed Така ще си похапвааааааааам.Картофки,ориз4е,месце.....мммммммм вси4ко от което се лишавам сега...
Няма нормално/както казах и предния път/всяка бременна е разли4на и ка4ва разли4но...ето и примери на здравословно хранене пък мн ка4ени кг...

# 131
  • И аз не знам къде...
Ами то какво пише по книгите и какво се случва с нашия организъм са различни неща! Аз колкото и да се опитвах да се храня правилно качих 30 кг  Embarassed! Задържах вода и след раждането оставих 17 кг в родилния дом. За един месец свалих още 8 и всъщност ми останах 5, които свалих до към годинката на детето. Така, че това с нормалното май ..............

# 132
Аз качих 26кг по време на бременноста,после влязох в форма чак  към 9 месец.Тук в Испания е позволено да се качват до 14кг.

# 133
Ох,мами като чета колко малко кг. сте качили направо
си ви завиждам(благородно  Hug ).
Аз за сега съм 28 кг. отгоре  Embarassed Rolling Eyes,а ми остава още един месец докато родя  Embarassed .
Като забременях бях 50 кл. ,а сега.....на слон съм станала  Crazy ,дано
да успея да ги сваля после....иначе не ми се мисли  #Crazy

# 134
  • Бургас
С първата бременност качих 12 кг.Сега с втората малко се олях - до тук са 14 кг., а имам горе-долу месец до термина и поне още 1-2 кг. ще кача. Rolling Eyes 

Общи условия

Активация на акаунт