Колко е нормално да напълнеем по време на цялата бременност ?

• 72 346
  • 266
  •   1
Отговори
# 90
Аз качих само 5кг Joy
След раждането нямам какво да свалям newsm44

Аз пиех витамини О , Мами
Не съм се ограничавала в нищо
Папках като прасенце даже вечерта преди раждането се бях
натъпкала с люти чушки Laughing #Crazy Laughing

# 91
През първата бременност качих 18кг., като въобще не съм се ограничавала от нищо и бебка се роди 4кг., а сега също не се ограничавам и дай Боже всичко да е наред, пък после ще му мисля за отслабването Simple Smile

# 92
Първата бременност -13-14 кг.Синът ми се роди 3.300 кг.
Втората бременност качих 7 кг и дъщеричката ми се роди точно 3 кг 8 дни преди термина.
От нищо не съм се ограничавала,освен от пържена храна,защото страдах от киселини.
Сега нямам какво да свалям за моя радост Flutter

# 93
Да се включа и аз ...
175 см/ 54 кг преди да забременея, но станах 70 кг, т.е. 16 кг. Тъй като съм слаба и висока в гръб до последно не ми личеше, че съм бремена. Бях качила малко на дупето и краката, от кръста нагоре ... нищо.
Бързо след това си влязах в норма и отдавна вече съм на същите кг.
Хранех се здравословно, както и преди да забременея, пълнозърнест хляб,  плодове, сокове, зеленчуци ... единствено пиех по малко кола, която постепенно спрях изцяло.

# 94
Според лекарите е нормално през цялата бременност да се  качат 12-13 кг.  Аз лично качих 25 кг.  Rolling Eyes

И при мен беше така.

# 95
Аз съм чувала,че е нормално до 12кг.
Аз качих 10кг.От 51кг на 167см станах 61кг.
7кг оставих в болницата,а останалите 3кг свалих още първия месец след раждането.

# 96
Доктора каза м/у 8 и 12кг. Аз качих 13.
Като забременях бях 47 а като отидох да раждам 60

# 97
качих мноооого.28 кг първия път.След 3 години ми оставаха още към 3,4 кг,за да си стана колкото бях(50),но започнах отново да качвам( бременна) smile3514Шега,готино е свалят се,ако не с тренировки един тунинг и си готова newsm10 newsm44

# 98
Странно..   Thinking  И аз знам, че около 8-12 е най-добре, но във всички калкулатори ми дават препоръчително, че е добре да кача 18-20...?!?
Много е странно това.
По принцип съм много слаба и може заради това препоръчват да кача повече (174см.  и 50кг), но чак пък да трябва да кача 20... не е ли много според вас. Има ли някоя от вас която да е забременяла с моите мерки и да ми каже колко горе долу е качила?

# 99
Коклото по-малко, толкова по-добре. Не мисля, че това се отразява на бебето.
моето си се роди нормално 2.900

# 100
Първата бременност 10 кг и пак имах да свалям като излязох от родилното. Сега горе-долу по същия път вървя, надявам се, че няма да са повече от 12

# 101
Аз не знам кой решава кое е нормално и кое не.Много е индивидуално.Към А vagabond-аз бях твоите килограми,но 164 и качих 28 и какво,свалят се,а това с ограничаването по време на бременност,този манекенски синдром не го разбирам,един път ти се е паднало.  bouquet

# 102
  • София
Качих 7 кг,бебето се роди 3150 гр.
Различно е при всяка жена, при всяка бременност. За мен нормално е до 13-14 кг Peace

# 103
Около 12 общо казано, но за по-пълните и едри жени по-малко, а за по-дребничките - повече от тази цифра.

Аз лично качих 6  Blush

не си права, познавам  момиче, което е много дребничко 156 см височина и 42 кг беше като забременя и качи само 8 кг, бебето беше нормално и здраво, така че няма гаранция за нищо, не значи, че като си по-слаб ще качиш повече

# 104
  • Panagyurishte
Аз и с двамата качих по 30кг Embarassed. Забременях 40кг, отидох да раждам 70кг. Сега съм 43 и нямам нито стрии, нито провиснал корем. По време на цялата бременност се чувствах страхотно! Дебела, но щастлива Joy

Общи условия

Активация на акаунт