Полът вече го разбираме, МАРТенските имена подбираме (25)

• 20 033
  • 743
  •   1
Отговори
# 135
Здравейте, мартенски мамчета! Отдавна се каня да се запиша при вас, но тъй като се гледаме с нашето юнче от миналата година, нямам много възможност да си лафя във форума. Все пак искам да се присъединя в името на това да има повече бебета за отчитане през март Simple Smile Ние си чакаме братче  stork-boy, терминът е неопределен, тъй като забременях, докато кърмих без да имам редовна менструация, но по мои изчисления някъде 2.03. Вероятно ще раждам секцио и сигурно бебчо ще дойде февруари, но аз съм си харесала мартенската темичка  Wink Може да ме запишите - Meg_H, 30г. втора бременност, момченце, 2 март, София.

Ще гледам да се отчитам от време на време, целувки и лека бременност на всички!!!

Последна редакция: пн, 23 ное 2009, 15:25 от Meg_H

# 136
Мамита имам ужасни киселини!Моля помагайте с изпитани рецепти ,изчетох всичко по темата,но не мога много ми е гадно,даже цяла нощ не съм спала от тези гадни киселини! ooooh!

# 137
И аз страдам от тези гадни киселини, ама търпя, нищо не пия.

# 138
Мамита имам ужасни киселини!Моля помагайте с изпитани рецепти ,изчетох всичко по темата,но не мога много ми е гадно,даже цяла нощ не съм спала от тези гадни киселини! ooooh!

Скъпа и аз съм така с кисилините и то от към месец вече, аз гледам да не ям мазни работи, може да пробваш с обелена ябълка. Аз като станат дъста силни вечер най-вече си пийвам и сода за хляб , варно че тотава започвам и да се уригвам но поне ме успокоява за предноща. мисля че има и някакви лекарства ама аз ги избягвам че не съм се допитала до доктор.
През деля си взимам и газирана вода и я пия на малки глътки.
От тези кисилини даже ме кара и да кашлям като станат много силни

# 139
Аник, това са симптомите на рубеолата
умерено повишена температура
обща отпадналост и дискомфорт
болки по ставите
главоболие
хрема
зачервени, възпалени очи
обрив
подуване и болезненост на лимфните възли
Аз си спомням, че ме боля гърлото, но не съм била болна от ангина никога и не мога да сравня

Тинк, браво за хубавите новини и хубавото име, което сте избрали. Не знам дали съм споменавала но Никола, през времето през което си мислехме, че е момиче се "казваше" Ния  Simple Smile

Добре дошли на новите мами  Hug Мег, я кажи още ли кърмиш?

# 140
Здравейте мамчета  Hug

Много сте изписали за уикенда...едвам ви изчетох Simple Smile
Добре дошли на новите мамчета, леко бременеене  Hug

# 141
Bobita_25, Meg_H добре дошли в нашата дружинка!!! Леко бременеене!!

# 142
  • Сред обкръжението
Добре дошли на новите мамита! Леко бременеене заедно с нас! Избрали сте най-готината компания на очакващи бебероци! Hug

Tink браво за хубавите новини! Увеличавайте броя на момичетата, защото с нашия красавец много момчета и без това ще останат без гаджета  Joy

Мами, мен днес хич ме няма! Сякаш не съм спала от седмица. Само се разсейвам и не съм свършила работа за 2 ст. Чудя се дали да не си ходя вкъщи

# 143
Bobita_25, Meg_H добре дошли при нас Hug
Тинк,браво за хубавите новини
Благодаря ви момичета за изказаните мнения относно пътуването.Аз ще преценя с какво ще се пътува и така мисля да реша.Малко ме е страх и че ще ми се налага да стоя самичка там през тези дни докато милото е в болница, но.....По принцип бременността ми протича леко.Нямам някакви противопоказания.

# 144
Bobita_25, Meg_H Добре дошли във нашата тайфа.
Включени сте във началната страница ако нещо трябва да се добави или поправи.

# 145
Bobita_25, Meg_H добре дошли при нас! Пожелавам ви прекрасни пухкави и здрави бебчета през март!

Тинче, аз пътувах със самолет до Англия и обратно миналия месец... там пътувах с влак 4 часа в едната посока и 4 часа обратно за един ден... и да ти кажа проблем не съм имала. Ако ти е зле недей се натоварва, но иначе не виждам какъв е проблема да се пътува. Аз в 33та седмица ще пътувам пак със самолет и изобщо не се притеснявам даже...

# 146
Мартенки вече сме 130 мами , които чакаме 132 бебета
33 моми и 49 момъка

Добре дошли на новите мами
И аз съм с кисилини постоянно, помага талцип за около 10-15 мин., сода за хляб но не е полезна за честа употреба, ябълки,но неможе и само ябълки да се ядат. Аз пия ранитидин, по предписание в листовката не се препоръчва по време на беремност, но доктор ми каза че няма проблем. Това го пишат превънтивно. Ранитидина ми помага , най - дълготрайно.

# 147
За киселини - аз и сега, и с предната бременност пих Talcid - изписан от гинеколожката, безвреден за бременни, дъвчи се, нещо като да вземеш лъжичка сода, но без последствия за стомаха, но ако не искаш лекарства - чаша прясно мляко или няколко глътки само облекчават поне за известно време или ябълка. И най-вече избягване на вредни и пържени храни, хапване на често по малко  Peace

# 148
Не не аз съм Крис а мъжо е Коста Wink а бебка ще се казва Карина
Това име засега ми е фаворит и за моята бебка  bouquet

# 149
Tink честити розови гащи.ТАка отборите на сините и розовите гащички се изравниха на 8ми март  Flutter Crazy
Добре дошли на новите мами.Леко и безпроблемно бременеене.
За киселините от 1 седмица нещо са ме нападнали, но единствено ябълките ми помагат.Аз мноог си иг обичам така че нямам проблеми с големите количества, а и помагат на перисталтика също smile3521 smile3503
Лек ден на всички.

Общи условия

Активация на акаунт