Полът вече го разбираме, МАРТенските имена подбираме (25)

• 20 314
  • 743
  •   1
Отговори
# 480
Дарида мен в интервал от 2 дни ме гледаха 2 доктори от различни градове и с разли4ни апарати. Когато първия ме гледа си отговаря6е точно. Когато втория ме гледа има6е разминаване с 1 седмица, т.е. детето било по-голямо с 1 седмица. Когато бях на 4Д детето пак си отговаряше съвсем точно на седмиците и дните. Просто се успокой и не вярвай толкова много на тези машини защото не са съвсем точни. Една позната роди миналата седмица и и казали че бебето ще се роди много голями и я срязали а то било 3500. Сега една приятелка с която ходим при един и същи доктор я чакаме да роди и док онзи ден й казал че бебето е много голямо и щяло да се наложи секцио. Аз много се ядосах на това, защото неговия апарат не ме ри съвсем точно. Така че не се притеснявай, както вени_саси казва бебчо сам ще си покаже. Не се притеснявай излишно сега, а просто се радвай на бременността си.  Hug  bouquet
Аз да ви кажа днес звънях на предишния ми гинеколог, при когото ходих преди да забременея, за да се преместя при него, защото от моя не съм никак доволна. Последния път много ме ядоса.

# 481
Момичета, благодаря!!!  Hug  Hug  :hug

# 482
 hahaha НаНина това клипче ме разрева! Божеееее тия хормони са ми изпили мозъка...

slan4ice_85 какви ги свърши твоя доктор, та така те ядоса?

# 483
Ами Тинк, понеже не съм си платила абонамент, а ме водят по здравна каса изобщо никакво внимание не ми обръща. Изследвания само един път ми е пускал за цялата бременност и всеки месец ми казва другия път, другия път. Сега ми каза, че декември ще ми пусне изследванията. На ехограф едно на ръка че не ме гледа. Ами и понеже ми се полага един безплатен по здр каса и аз този път го питах ще гледаме ли бебето и той вика ок. И уж ми е безплатно а ми взе 30 лв. На всичкото отгоре погледна го от тук от там и вика ок е. Питам го колко тежи и той казва, ами 200-300 гр. И аз му казвам е как така нали в 18 седмица на 4D го гледахме и тежеше 246 гр. И той "а така ли, ми де да го знам колко тежи." Направо тъй се ядосах, не си направи труда да го измери, е глави4ката му я измери, ама нищо не ми обяснява. И таткото беше с мен и той се ядоса и каза да го сменям. А мойта приятелка, която ходи при него пък е много доволна. Тя е на абонамент и направо си е супер доволна и тя ли4но ми каза да го сменя.

# 484
А забравих да спомена, че втория безплатен ехограф ми се полага към средата на бременността, а аз вече съм я минала. И предния път като бях ходила, той каза че следващия път. Атой следващия път така и не дойде.

# 485
Здравейте момичета!

slan4ice_85 аз също съм чрез здравната каса, но моя док ме гледа всеки път на ехограф и почти всеки месец на 4Д без да ми е взел до сега нито една стотинка. Много съм доволна от него. А за изследванията досега веднъж са ми правени пълни  а онзи ден ми пусна само урина.

# 486
slan4ice_85 направо го сменяй този! Тоя се държи така явно, за да те накара да му платиш абонамент... Е какви са тия лекари, не лекари ами търговци!  #Cussing out

# 487
veni_sasi е права момичета,не мислете за това от сега. Peace А и всеки си е индивидуален Hug Но едно е сигурно ,като дойде момента слушайте акушерката и правете каквото ви казва. Peace В този момент те са вашите ангели - спасители  Mr. Green
НаНина Клипчето ме накара да се размечтая за Коледа . Crazy Много е настройващо. Mr. Green Бяхме канени в Балкана на една вила да се събираме с няколко семейства , но както е тръгнало ще си останем вкъщи. Confused
slan4ice_85 по добре се премести при друг доктор ,докато имаш време,като ти чета поста и аз се ядосвам.Дай му развод на този.Как така "ми де да го знам ,колко тежи".Я да вземе да си изгори дипломата.Ама те направо през къра  взеха да я карат,ако не им буташ пари в ръцете.И как ще плащаш 30 лв.? И моята доки ме гледа всеки път и няколко пъти ме е гледала на 2Ди 4Д бебчето.По здравната каса съм и ходя в тази частна болница,но никога не са ми искали пари.#Cussing out #2gunfire Лелееее  Sick
Tink Де да беше и така в БГ за раждането. Wink
Пожелавам ви лека вечер! Hug Hug Hug

# 488
slan4ice_85 , и аз съм на мнение да го сменяш този лекар! Е, не е истина просто  #Cussing out Много съм възмутена и страшно се ядосах - все пак бременна жана е при него - как може да не й обърне нужното внимание и да е сигурен, че всичко е наред!?!?!

А ако не е тайна - колко пари е този абонамент?

# 489
  • Враца
Слънчице сменяй този търговец,моя док е единствения във Враца който има 4Д и всеки път като отида на ЖК гледа бебка отвсякъде като и аз съм по здравна каса към него(то при друг и не ходя).Изследвания и на мен ми е пускал пълни в началото ,сега само следим захарта(аз съм предразположена към гестационен диабет),та моя съвет както и на другите мами е да го смениш.

# 490
  • Враца
ахони виждам те я драсни някой ред и излизай от тази депресия,че ако знаеш колко има да се депресираш бебка като се роди сега ще ходиш и ще пееш Hug Hug Hug

# 491
  • София
ахони виждам те я драсни някой ред и излизай от тази депресия,че ако знаеш колко има да се депресираш бебка като се роди сега ще ходиш и ще пееш Hug Hug Hug
драс.  Hug Hug Hug
аз излязох от депресията. спрях гадното хапче и днес съм ок, ама ме мързи да пиша ooooh! Пък и прочетох толкова много, че не мога да насмогна да отговоря, поздравя и т.н. на всички.
Свалих си коледна музика и си слушам, а сега търся приспивни песни.

# 492
Аз пък се регистрирах в snimka.bg с намерението да кача една ехографска снимка на моето бебе при вашите. Получих емейл за активиране, активирах си акаунта, но като се логвам, ми казва, че потребителя или паролата са невалидни  #Cussing out

PS. Поисках нова парола, получих я по мейла, и с нея пак не става да се логна. Брр.... срамота.

# 493
  • София
Слънчице, Симеон ми харесва повече, но на галено Симо, а не Мони. Един от най-готините пичове, които познавам се казва така и това ме кара още повече да харесвам името. (знам, че си писала в другата тема, но реших и на теб да отговоря, нали съм на всяка манджа мерудия  hahaha)

# 494
момиченца кокиченца,мен ме налегна кашлица и незнам какво ще правя.сега ще пробвам с бабини рецепти,но ако и утре е така отивам при личната Naughty че от напъването и корем ме заболя.
и моя бебчо е много активен,имам чуството че не спи това диваненце,ама живо и здраво да ми е.

липсва ми петееее къде изчезна,някои има ли инфо за нея,дано да е добре.и други мами се губят,дано и при тях всичко да е наред.

аз утре ще ходя на док за изследваня и тем подобни,така че няма да са ми излишни малко стиснати палчета

лека и мека от мен,на мен уж ми се спи ама дали ще заспя не се знае Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт