Полът вече го разбираме, МАРТенските имена подбираме (25)

• 20 034
  • 743
  •   1
Отговори
# 120
Такаааааааааааа след кратко статистическо преброяване се оказа че,

Мартенки към момента сме 128 мами , които чакаме 130 бебета.

Показали са се 32 момичета и 48 момчета, 50 бебета се крият или мамите неискат да знаят и кажат

Не гарантирам за 100%-това точност, особенно за момичета и момчета.  Grinning Grinning Grinning

# 121
Ние утре сме на лекар и се надяваме всичко да е наред, и да разберем пола най-накрая Laughing

# 122
Цветослава  Hug

скарлатината си я има, на всичкото отгоре не се изгражда имунитет срещу нея, защото се лекува с антибиотици и може да повтори и потрети. За бременните май е опасна толкова, колкото всяка друга инфекция. Лошото обаче е, че обривът прилича на рубеола  (а и симптомите) и може да стане грешка. Едно време като карах рубеола, първият лекар(, който ме видя ми каза скарлатина, после ме видя и детската ми лекарка от едно време, та тя каза, че е рубеола

# 123
  • Burgas
Аз знам,че при скарлатината гърлото се зачервява много силно и някои лекари я бъркат с ангина,а при рубеолата така ли е?

# 124
Здравейте и от мен мили мами! Hug
Влизам за малко само да се отчета,ама то много сте изписали от четвъртък. Crazy
Добре дошли на новите мами сред нас!Леко бременност и едно пухкаво бебче за финал през март
Връщам се от доки и да кажа ,че най-накрая и аз започвам да  пия Магнезии  , и аз имах течение тези дни и ми изписа хомеопатично (дано мине от него).Освен това много ме задушаваше ,ако стоя права повече от 10 мин. и се оказа, че беба ми притиска главната аорта .В допълнение се е настанила ниско долу и доки се притесни нещо ,та ми наложи да пазя леглото задължително. Naughty Почти никакви разходки , но съм щастлива ,че си я видях моята чипоноска  preggo Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Другата новина е , че според доки ще изпреваря поне със седмица две преди термина.Другия път пак ще я гледаме ,сега е някъде към  килограм (доки каза, че е малко повече,но другия път се надява да може хубаво да я хване, че едни стойки заело миличкото) .
Стискам палчета на всички ,които имат нужда днес! fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed
anik79 дано няма нищо мила  Praynig Hug
Да знаете , че ви  Hug Hug Hug Hug Hug
П.П порция смях за вас любителки на ужаси  Hug
Цитат
Мъж и жена гледат филм на ужасите. Жената:
- Ох, майчице...
Мъжа:
- Да! Прилича на майка ти...
и още един, специално за студентите  Mr. Green Joy
Цитат
Доценте наш, ти който си на бюрото
да се чуе твоето име,
да бъде твоят подпис
и тройката наша да бъде,
както в книжката,
така и в протокола.
И прощавай за отсъствията,
както ние ти се радваме на твоите.
И не ни оставяй на ликвидация
и не ни възспирай при преписване.
Наздраве! Опа, Амин!

# 125
# 126
ТИНК, какво стана с прегледа скъпа. Стиска палци. Hug
КАРМЕН, получи ли писмо за ваксинация? Азсе чудя дали да си направя, страх ме е за бебенцата. Hug

момичета ако става въпрос за ваксинация с/у свински грип, много горещо ви препоръчвам да не си правите такава!! не се поддавайте на паниката, аз си го изкарах преди 3 седмици, съвсем леко, без никакви усложнения, слава Богу и бебо е в прекрасно здраве. ВСЕКИ грип е опасен, не е само този. разликата е, че ваксините за този са нови и съответно не са изследвани каква е вредата върху организма ви и най-вече върху бебето  Naughty според мен риска е крайно онеправдан... само за статистиката - ако не сте гледали новините в БГ - в страната тази година от свински грип са починали 17 човека. миналата (или по-миналата) от СЕЗОНЕН грип - 2500/3000 човека! сами виждате, че се създава излишна истерия. в световен мащаб статистиката посочваше също толкова фрапираща разлика. просто явно някой иска да изкара повече пари от ситуацията, дали са медиите или фармацевтичните компании, вече можем само да гадаем...
просто се пазете, яжте здравословно, пийте витамини и мислете положително  Peace

хубав и слънчев ден на всички, аз отивам да разходя бебока Wink

# 127
Ето ме момичета, най-сетне се върнах! След прегледа минах по магазини да разгледам бебешките неща, а и дрешки, които да побират моят нарастващ корем, та затова се забавих...

Днес съм много много щастлива  newsm44 потвърдиха ни розовите гащурани и аз направо не знам какво да ви черпя като нали не щете вкуснотии и сладостии в темичката... ама който каквото му се яде да се чувства почерпен!

Бебка Ния (вече мога да споделя името, което избрахме) тежи около 850 грама и е дълга около 33 см.  Heart Eyes Голяма е пораснала за радост на мама и тати! Разположила се е с главичката надолу и раздава яки ритничета в пъпа, нооо нека, мене ми е кеф!  Joy

Много благодаря на всички за стиснатите вълшебни палчета!  Hug Hug Hug

# 128
Тинк, радвам се че новините са добри и че вече са сигурни розовките гащурки Hug Много хубаво име сте й избрали на бебка Hug

# 129
Браво Tink, само такива хубави неща да се пишат в нашия форум   bouquet Много сте изписали мили дами за една седмица , че и нова темичка.Добре дошли на новите мами леко бременеене в нашата компания  Hug

# 130
Благодаря ви момичета!  Hug

jilian81 ама и ти ли чакаш близнаци?

# 131
Не не аз съм Крис а мъжо е Коста Wink а бебка ще се казва Карина

# 132
Aaaa ясно! Много хубаво име сте избрали за бебка!

Момичета днес видях на улицата една жена с количка Чиполино... джемини май пишеше на нея... и така на външен вид много ми хареса. Някой има ли личен опит с тия колички.. на чиполино имам предвид, няма значение модела...

# 133
Такаааааааааааа след кратко статистическо преброяване се оказа че,

Мартенки към момента сме 128 мами , които чакаме 130 бебета.

Показали са се 32 момичета и 48 момчета, 50 бебета се крият или мамите неискат да знаят и кажат

Не гарантирам за 100%-това точност, особенно за момичета и момчета.  Grinning Grinning

Здравейте мили мами и от мен, аз съм все още новаче тук, но ще се радвам да ме преобщите към мартенската банда. На 25 години съм, терминът ми е 21 март и очакваме девойка - поне така казаха 3-ма доктори  Laughing.Живея в София, но съм родена в гр. Троян. Желая успех на всички мами, лека бременност и ще се радвам да си бъбрим тук!

# 134
Здравейте мили мами и от мен, аз съм все още новаче тук, но ще се радвам да ме преобщите към мартенската банда. На 25 години съм, терминът ми е 21 март и очакваме девойка - поне така казаха 3-ма доктори  Laughing.Живея в София, но съм родена в гр. Троян. Желая успех на всички мами, лека бременност и ще се радвам да си бъбрим тук!

Общи условия

Активация на акаунт