Полът вече го разбираме, МАРТенските имена подбираме (25)

• 20 010
  • 743
  •   1
Отговори
# 285
Много се радвам, че сте успели толкова бързо Hug
Пожелавам ти една лека и прекрасна бременност и на финала едно прекрасно бебче  bouquet

# 286
ЗДРАВЕЙТЕ,мили момичета ! Аз съм "Веси ",бях сред вас само няколко седмици в началото.Искам да ви съобщя,че най-после и на моята улица изгря слънце.Днес бях на преглед и установи бременността ми.Толкова съм щастлива,че и дочаках да чуя сърчицето,което не успех да чуя лятото.Утре е рождения ми ден и това за мен ще е най-прекрасният подарък.Прегръщам ви и ви желая лека бременност до финала !  Hug

"Веси ", спомням си те много добре  Hug   Много се радвам за чудестната новина, най-искрено ти пожелавам безпроблемно и леко бременеене...  bouquet   И да ни държиш в течение, как се развива бебчето  Simple Smile

# 287
Веси, страхотни новини!  newsm44 Много се радвам за теб и ти пожелавам този път да те подминант притесненията и безпокойствата и на финала да си гушнеш прекрасно здраво бебче!  Hug Кога ти е термина да знаем в коя отчетна темичка да следим развитие!

# 288
тинчето,челси благодаря ви за вниманието Hug
ще се опитам да не мисля наи лошото и ще се консултирам с док да видим какво ще ме посъветва

честито на веси-много се радвам за теб,лека и безпроблемна бременност и от мен ти желая   bouquet

# 289
  • Сред обкръжението
Веси! Как да не те помним! Ти си създателят на тази тема! Simple Smile Браво! Много се радвам за теб! Как хубаво ни зарадва! Пожелавам ти една лека, безпроблемна и щастлива бременност! Да имаш едно страхотно, пухкаво и щастливо бебче! И да не забравиш да ни държиш в течение какво става с теб! Една голяяяяма прегръдка за теб

ahoney  Hug Hug Hug

eniq челси е права. Може би е нещо съвсем безобидно.

# 290
Здравейте момичета  Hug

Веси, много се радвам за теб, миличка   bouquet Желая ти лека и безпроблемна бременност и едно прекрасно бебче на финала!

# 291
Djudit, честити розови гащи!  Не се притеснявай за нерва - нормално е. И аз миналата седмица имах два дни, в които едвам ходех. Не можех да си стъпвам на десния крак. В момента, в който стъпех и силна, остра болка ме пронизваше - по продължение на крака и ми се забиваше в д-то. Аз бях забравила, майка ми ме подсети, че при първата ми бременност съм имала такива проблеми. Явно бебето притиска седалищния нерв. Като се размести и болката отмина.

Krischeto, аз също съм от отбора на отглеждащите кучета. Сега нямам притеснения, тъй като кучето ни (лабрадор) е страшно любвеобвилно. Преди обаче гледах кокер, който беше ужасно ревнив и когато се роди дъщеря ми стана доста злобен. Препоръчвам ти, ако можеш, да се опиташ малко да дистанцираш кучето още преди да родиш, така че да не свързва "изолирането" с появата на бебето и да не се озлоби срещу него.

eniq, вярвам, че няма нищо притеснително - най-вероятно е потно каналче или лимфа. Отиди на лекар за успокоение. Недей да се притесняваш. Майка ми има един съвет, който много харесвам - "Не безпокой безпокойството преди да те е обезпокоило".

Карамел`, пази се повече и си почивай колкото е възможно. Не се натоварвай излишно. Нормално е вече да имаме и контракции, но е добре да се пазим, доколкото можем. Аз лично смятам след около месец максимум да си взема колан за бременни - доста започна да ми натежава напред корема. Като си го придържам ми е добре и мога да си ходя спокойно и без проблем, но иначе ми тежи и започва да ми се стяга. Докторката ми още преди месец ми каза, че най-вероятно ще ми се наложи да си взема колан, но едва тези дни и аз осъзнах нуждата си от такъв.

Веси (бяла лястовица), честито! Много се радвам за теб! Лека и безпроблемна бременност ти желая!

pavka, добре дошла в отбора! Добавих те в списъка на първа страничка.

# 292
Веси, страхотна новина Hug Hug Hug

Ахони, на мен за 109 желязо преди ми бяха изписали 3 по 1, но аз не ги пих (2-3 хапчета изпих), защото ужасно ми действаха на стомаха, а и както казах при мене проблъмът не е в желязото и така прецених Peace

# 293
Благодаря ви, мили мартенички !  Hug
Аз вече се подвизавам при юлките Wink .

# 294
Ения, видях в нета - едно мнение на една жена, бременна в 29 седмица - като подут лимфен възел под мишницата. Докторът й казал, че това е най-вероятно от млечните жлези. Сега ще проверя в една книга, която имам, казва се Pregnancy Bible, да видя пише ли нещо по този въпрос. Аз имам една бенка под мишницата, малка и кафява, но забелязах, че се е увеличила сега, даже оня ден казах на козметичката ми да внимава като ми прави кола маска. Успокой се, и аз мисля, че Челси е права.  Hug Hug Hug

# 295
ВЕСИ, има ли по-добри новини от тази? Благодаря, че сподели с нас. Нека е лека брменността ти и наминавай да кажеш как си. Hug

# 296
ВЕСИ, ЧЕСТИТО!!!  Hug  Hug  Hug

# 297
ВЕСИ, има ли по-добри новини от тази? Благодаря, че сподели с нас. Нека е лека брменността ти и наминавай да кажеш как си. Hug

Наитисна е прекрасна новина и дано всички мамита, които ни напуснаха преждевременно да дойдат скоро и да ни се похвалят!  fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover

# 298
Веси колко хубава новина.Честито и от мен Hug
eniq това да не са враснали косъмчета,на мен точно като топче ми става като ми се случи?

# 299
eniq  въпросът с тази бучка е дали е подкожна или е някъде по на дълбоко. Ако е плитка подкожно може да си е от пора или косъмче, ако е по-надълбоко -може би е лимфен възел... Но за успокоение според мен трябва да се иде на доктор...

Общи условия

Активация на акаунт