дормео-възглавници

• 40 128
  • 44
  •   1
Отговори
# 15
  bouquetЛилита

# 16
  • София
Имам въпрос към спящите по корем. В този случай главата е настрани - всъщност лежи или върху едната буза, или върху другата. Върху ниската част от възглавницата ли спите, или върху високата? И носът не се ли "забива" във възглавницата, тъй като главата е тежка и потъва? Иначе и аз много се изкушавам, защото всички възглавници са ми неудобни.

# 17
  • София
Купих си тази възглавница от Кауфланд. Спя само по корем и ми е ужасно неудобна. Вече три нощи се опитвам да наместя главата си (по-точно бузата си)  удобно върху нея, но нещо не се получава. И сега... дадох 30 лв. за нещо, което просто не мога да ползвам. Гадно ми е. Thinking

# 18
Имам такава възглавница от 2г и половина, идеална ми е за спане и не е мръднала. Купувана е заедно с матрака от Дормео.
Ето за тази говоря
http://www.dormeo.bg/vyzglavnitsa_dormeo_memosan-58126-10229-pc. … o=cat_10229_other

# 19
Имам въпрос към спящите по корем. В този случай главата е настрани - всъщност лежи или върху едната буза, или върху другата. Върху ниската част от възглавницата ли спите, или върху високата? И носът не се ли "забива" във възглавницата, тъй като главата е тежка и потъва? Иначе и аз много се изкушавам, защото всички възглавници са ми неудобни.
Нормално е с тази поза на спане да са ти неудобни. Пробвай без възглавница.
По темата: И аз си купих тази възглавница. Определено е удобна, но мирише ужасно. Предпочитам калъфката да не беше с алое вера.

# 20
Днес си купих 3...заедно с 2 матрака. Тази вечер ще тествам, пък ще драсна мнение. Би трябвало да е удобна  Peace

# 21
Удобна ми е, а миризмата изчезна след изпиране.

# 22
Като цяло е удобна...на мен още ми идва малко нисичка, но ще свикна...надявам се. Иначе като легна по гръб е много удобна.

А аз свиквам и с нов матрак, така че... само ми идва малко малка от гл.т. на това, че с милото спим често на една възглавница - е на тази няма да стане  Peace

# 23
Купих си три наведнъж от Кауфланд - смятам че са супер - всички в къщи ги одобрихме веднага. Само ме притеснява това, че се пере само калъфката и то на ръка при 40 градуса. Самата възглавница се почиства с мокра кърпа и се оставя да изсъхне. А и виждам, че не съм  само аз, която слага нейни си калъфки върху оригиналните - ми аз ги пера на 4-5 дена тия калъфки, с тези оригиналните и на ръка - не зная как бих се справила. Обаче май ефектът от алое вера изчезва така...След като си ги купих сега се замислям и за матраци от Дормео - дайте някакви отзиви за тях

# 24
eli6, вече не помня колко пъти съм прала оригиналната калъфка в пералнята, нищо не и се е случило, същата си е, само дето мирише на омекотител, не на алое.

# 25
Да де, ама така дали не се изпира пък "алоето", т.е. и лечебното му действие?  newsm78  То като сложа отгоре друга калъфка май е все тая, ама...Иначе забравих да пиша, че аз спя най-често по корем - никакъв проблем нямам с удобството...

# 26
Не те разбрах - ако переш на ръка, алоето не се изпира ,така ли ?
Странно ми се струва Thinking...

# 27
А някой, ако успее да ми каже каква е функцията на въпросното алое  Laughing

# 28
А, де да знам дали се изпира или не - на упътването нали така пише за прането, че аз като си взимам възглавници първо питам как се перат - и сегга погледнах това. А на кутията пише, че алоето имало успокояващ и антиалергичен ефект, ама може и да е рекламен трик. Ако някой  по-голям разбирач от мен се включи, ще ми е интересно.

# 29
Мен алоето хич не ме успокоява. Напротив даже- много ме дразни миризмата. Но то вече се измириса и сега нямам проблем. Аз също слагам допълнителна калъфка.

Общи условия

Активация на акаунт