дормео-възглавници

• 40 127
  • 44
  •   1
Отговори
# 30
  • ул. "Мечтание"
Аз съм супер доволна. Когато си я купих бях малко скептична, преди съм спала на уж анатомични възглавници, но са ми били супер неудобни. Но не мога да кажа същото за тази!  Mr. Green Кеф ми на по-ниската страна, кеф ми на по-високата спя! И за мен поне е с перфектната твърдост.

# 31
  • Варна
Вчера си купих такава. Ужасно ми мирише на мухъл! Сигурни ли сте, че това е мириса на алоето, който коментирате по-напред? Мисляк да ходя да я връщам, но ако така мирише алоето и ще се измирише, ще я задържа. Но много,много мухлясало ми мирише  newsm78

# 32
Да не би да е съхранявана на влажно място ?
На мен не ми мирише на мухъл.Всъщност, след първото изпиране миризмата на алое изчезва.

# 33
  • Пловдив
И на мен ми миришеше на гадно , но след прането това изчезна.

# 34
Миришеше на алое, което не е супер миризма, но първо изчезна бързо, а и в никакъв случай не наподобяваше миризма на мухъл  Rolling Eyes

# 35
Вчера си купих такава. Ужасно ми мирише на мухъл! Сигурни ли сте, че това е мириса на алоето, който коментирате по-напред? Мисляк да ходя да я връщам, но ако така мирише алоето и ще се измирише, ще я задържа. Но много,много мухлясало ми мирише  newsm78
Не, моята не мирише на мухлясало- в никакъв случай. Миришеше на алое, на бодил Mr. Green, но както писах се измириса вече.

# 36
  • Варна
Ух, как да разбера сега дали това е нормалната миризма.Всъщност в Кауфланд около купчината с възглавници всичко миришеше така. С мъжа ми веднага коментирахме защо така мирише на мухъл, ама не го свързахме с възглавниците.Струва ми се че мирище не калъфката, ами самата възглавница, защото я свалих и продължава да мирише...Ще видим какво ще измисля до довечера...

# 37
И ние с мъжа ми сме много доволни. Наистина са по-малки, но аз не съм виждала с по-голями размери анатомични възглавници май.  Thinking

# 38
А някой да е купил детската им възглавница, която е с три слоя???

# 39
Не съм я виждала дори тази детската.

# 40
А някой да е купил детската им възглавница, която е с три слоя???

тя на каква цена е?
 Идеята е мн. хубава, използваш толковаслоя, колкото е нужно.

# 41
Абе няма по-хубаво от пухената възглавница, кой каквото ще да казва. От няколко месеца имаме на Дормео възглавници с късчета мемори пяна, но си предпочитаме предишните пухени.
И завивките ни са от пух, няма база за сравнение с олекотените.

# 42
Абе няма по-хубаво от пухената възглавница, кой каквото ще да казва. От няколко месеца имаме на Дормео възглавници с късчета мемори пяна, но си предпочитаме предишните пухени.
И завивките ни са от пух, няма база за сравнение с олекотените.
Преди Дормеото спях на пухена. От двете предпочитам Дормео, мъжът ми категорично предпочита пухената. Въпрос на лично усещане.

# 43
да, ама нали все горорят за тези алергии, които може да предизкивка пуха.

# 44
да, ама нали все горорят за тези алергии, които може да предизкивка пуха.
Ще говорят, разбира се. Нали трябва да си пробутат синтетиката. От нея явно се печели много повече. Този дунапрен, който наричат с най-префърцунени имена като мемори фоум, елиосел и т.н. със сигурност е много евтин за производтсво, а ни го пробутват прескъпо.
Аз пък се чудя тази пяна какви ли химикали съдържа и дали не е по-вредна от гъшия пух?!
А който си е предразположен към алергии, да се пази от пуха. Макар че едва ли пухът е в топ 10 на причинителите на алергии по света.

Общи условия

Активация на акаунт