Февруарски гаджета отбрани в тази пъстра тема са събрани

• 21 977
  • 740
  •   1
Отговори
# 165
Гал.Дани не ви оправдава нищо че няма да дойдете Crossing Armsедната може и без документи да кара,акта за нередовни документи е 10лв,а то няма да се стигне до акт.Може и с метрото да дойдете,много сте несериозни пъкккккккккк.
Виде забравих вчера и аз да ти кажа ,че Тошето е прелестен на тази снимка Heart Eyes
Наде и Мая се поти много и като легне преди да заспи си върти главаата,питала съм педката и тя ме прати да ходя да паса трева,все съм била търсела под вола теле Rolling Eyesнищо му нямало на детето да съм си гледала кефа и да не се побърквам с форума hahahaне е светната жената А Wink

# 166
Имам предложени  Mr. GreenДани да кара колата на Гал и така и двете ще дойдете

# 167
Мамо Пети, толкова си мила, както винаги  Heart Eyes

Ще помисля дали да не яхна каручката без документи  Thinking с градски транспорт не смея  Embarassed Алхимикова, 10 лв. казваш  newsm78 Не, моите документи са си ок, ами документите на колата са в мъжо

# 168
Галче и Дани, давайте по-смело!

Нищо му няма на градския транспорт, аз ще пътувам така днес.

А, Гал, ако се решиш без документи, при проверка винаги можеш да спретнеш някаква сценка.

Не можеш ли да минеш с колата покрай офиса на мъжа ти, за да ги вземеш?

# 169
Гал, мен ме спряха миналата събота полицаи и се оказа,че съм си забравила документите на колата в нас, после не си намерих книжката и само лична карта си дадох. Накрая рових, рових и я открих, но като стана въпрос за талона, се препотих, дадох си акта от миналата година и казах,че тогава съм била бременна и те ми казаха "Бегай бързо с този акт". Така,че споко, като видят бебе (при мен имаше само количка, но за сметка на това в цялата кола и в багажника) и се смилиха, а пък за теб ...

# 170
  • в сърцето на един мъж...
Момичета, Цвети е в болница с малката - двустранна бронхопневмония. Моля ви да си постискаме малко палци да излязат бързо от там Praynig
Фокси, ти ме разби с новата снимкова тема. Аз имам много снимки на хартия, качени по дискове и в албуми. Ама аз толкова много пътувам, че просто ще напълня темата със снимки. България почти цялата - обожавам да се разхождам. В Германия - Берлин, Хамбург, Бремен, тук около нас де що има замъци, Франкфурт, Бон, Нюрнберг...; Австрия - Виена - два пъти, че един не ми стигна Embarassed; Чехия - Прага - 3 пъти, понеже все ми се случва да летя от там и оставаме за по 2-3 дни; Унгария - Будапеща, ама там все не ми стига времето да разгледам; Швейцария - Цюрих и Женева; Италия - Верона, Венеция, езерото Гарда - разкошни места; Франция - Париж. Ще разгледам и ще пусна по някоя снимка Mr. Green

# 171
  • София
Иве, представям си как си го клатила в количката, чак главата си щяла да ми откачиш на милото:)
И какво тревата на 5,5 см, овцете перфектно поддържани, а кафето не става - нищо ще пия горещ шоколад - искам да ходя в Швейцария (ама изобщо не ми се очертава Simple Smile )
И в Дисниленд искам... Абе на много места ми се ходи, ама ще почакам. Коте, прави албума да гледам и да си мечтая. А за да се ядосвам сега виждам, че са ми пратили покани за екологични семинари в Прага, Будапеща и Варшава (едно време често се организираха, но не са правили от 4 години и сега се сетили) и то точно както ги обичам по 5 дена с платено всичко.
Айде приятна ви среща, ние се стягаме за рожден ден.
Сега прочетох за Цвети и малката. Ох, много гадно. Дано бързо се оправя слънчицето и стига с тези болести вече Praynig

# 172
Добро утроо, мами!!!

Честит имен ден на всички именици!!! Да им е живо и здраво името!
Специални поздравления за Алекс на Дани  Hug

M@m@, Тошето е страхотен, много е сладък   Heart Eyes

За Мая и Венци младши - no comment - страшни са!!!

Бени, а Анди май не само ноктите на Лили Иванова е наследила (като се роди и вашето тати каза, че имала маникюра на Лилито), май и певческия талант  Joy

Пети, а малката има такива хубави очи  Flutter

Изобщо, всички бебчета са страхотни  Hug

Срещичката ви е била супер, днес пак сте се уговорили, абе как да не ви завиди човек  Crossing Arms  Wink

Ние сме малко хремави, хърка ни нослето, съвсем не спим вечер, снощи дали са ми се събрали 2-3 ч разпокъсан сън  Tired Ходихме при Педито - слава богу, не е слезнало още към гърдичките, ще пием сиропче и хапчета и дано по-бързо се оправи Гоги  Praynig Иначе сме 10.500 кг, 76 см (манекен  bowuu)

Гея и Цвети
не са писали, дано всичко е наред с мъниците  Peace Деси и тя не е писала скоро - дано и Велизарчо да е здравичък  Praynig Ох, сега виждам поста на Гея - стискам много, много палци, дано Раличка бързо се оправи  fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed Hug

Относно екскурзиите - и аз не съм ходила почти никъде, а как ми се иска  Blush Била съм в Щатите и Турция, точа се за Лондон пролетта, а иначе искам отнова да се върнем в Щатите и да си направим една хубава обиколка, в този ред на мисли сега отивам да разглеждам снимките, и да си помечтая малко  Simple Smile

В събота бяхме навън, времето беше разкошно и направихме малко снимки - пускам 2, и 1 снимка на спящия Гоги (не се сдържах, много е сладък на нея  Heart Eyes)

# 173
Гея,пускай снимки или май най-добре е да си направим албумчета,както предложи Ина,защото наистина красотата в чужбина трудно може да се покаже само с 5-6 снимки..

Стискам палци за Цвети и Ралица fingerscrossed
Гери,ама голям манекен ти е Гоги.Ей сега трябва да им пратиш снимка на онези от списанието да видят те какво са изпуснали Mr. Green Ти нали ме беше помолила да ти пратя колажа,който направих на Гоги.Ще го потърся и ще ти го пратя..ПЪк може и нов да направя Wink

# 174
Гея,пускай снимки или май най-добре е да си направим албумчета,както предложи Ина,защото наистина красотата в чужбина трудно може да се покаже само с 5-6 снимки..

Стискам палци за Цвети и Ралица fingerscrossed
Гери,ама голям манекен ти е Гоги.Ей сега трябва да им пратиш снимка на онези от списанието да видят те какво са изпуснали Mr. Green Ти нали ме беше помолила да ти пратя колажа,който направих на Гоги.Ще го потърся и ще ти го пратя..ПЪк може и нов да направя Wink

Аз отивам да гледам снимки, той никой не е качил, айде де, качвайте, че да набелязваме дестинации, особено от февруари като минем на 240 лв, смятам, че на всякъде можем да отидем  Joy

Фокси, искам колажа, много много, ако не те затруднявам де  Hug

# 175
Добрютро!
Ей, Фокси, сега ще ме накараш да сканирам снимки от чужбините!  Rolling Eyes  Wink
Ех, ама много са ви хубави дечицата, Тонита,lori,  m@m@, mama_petty, коте, алхимика, теди (ох сигурно ще пропусна някое) напълниха ми очите и сърцето тези красавчета!  Heart Eyes
Чести имен ден на всички, които носят името Александър, Александра !

Ето малко снимки и от нас, а чужбински по-късно.

Гея, Цвети, имате стиснати палци от нас!Да оздравяват бързо мъничките сладурчета и скоро да докладвате по-добри новини!  Praynig

# 176

Аз отивам да гледам снимки, той никой не е качил, айде де, качвайте, че да набелязваме дестинации, особено от февруари като минем на 240 лв, смятам, че на всякъде можем да отидем  Joy

Фокси, искам колажа, много много, ако не те затруднявам де  Hug

Ааа мислете му вие дето рязко ще паднете на 240лв.Аз сега си взимам 270-300лв майчинство и няма да усетя спада Laughing Ако и Боби остане без работа...чудно!!! Ще караме на фотосинтеза Laughing Хич не ми  е смешно,ама когато ме избие лудоста съм много крайна-или мълча и "страдам" вътрешно или приказвам глупости  и се иронизирам...

Гери,явно съм изтрила колажа,но можеш да си го сейвнеш направо като гонамериш в постовете ми.Ако не ти се търси ще ти го пусна на лични.

# 177
  • Sofia
Стискам мнооого много палци за Раличока! Дано бързо се оправи милото детенце!!!!!! Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig

Гери, ама страхотен е Гого! Особено на последната снимка.... #Crazy Grinning
Дони, а Криско така сладко е усмихнат всеки път! И толкова прилича на теб! Много е хубав!!!

Моя малък мъж го оставих за малко в леглото уж да се облека, а той си намерил бибката, легнал си и заспал  Shocked Направо не мога да повярвам! Сега ще закъснеем за срещата, ама пак ще се включим де...

Сега ще се позанимая със снимките тогава Wink

# 178
Доне, ама много порастнал Криско, като голямо момченце е вече  Hug много е сладък  Hug

Айде малко зарибявка
- страхотен сайт за бельо - на страхотни цени - доставка 5.50 лири до БГ  ooooh! http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=448271.0

Фокси, ще видиш всичко ще се нареди, сигурна съм  Hug А аз рязко ще намаля ибея, ларедута и сие  Joy А ей сега ще го намеря, мерси  Hug

Коте, хахаха, такъв филм при нас не може да има, дори не мога да излезна от стаята, трябва постоянно да ме вижда  #Crazy

# 179
  • в сърцето на един мъж...
Фокси, аз една част от пътешествията съм ги качила в снимка.бг, а тези от Париж са в пикасата Mr. Green Но тези от преди това, са ми само на хартия. Венеция, Верона, Гарда, Цюрих, Женева, Берлин са хартиени и не са тук. Моя мъж беше полудял с мен Mr. Green При първото идване тук се прибрах с 800 хартиени снимки за една седмица, при второто за две бяха почти двойни Joy Ще видя сега линковете и ще ги пусна.
О и все забравям, че ходихме в Тунис, а сега лятото се очертава да ходим в Мароко, че приятелката ми се жени там Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт