Февруарски гаджета отбрани в тази пъстра тема са събрани

• 21 979
  • 740
  •   1
Отговори
# 375
Бени много стиснати палци и от мен ,скоро да се преместите на по -добро и по-спокойно място Praynig. Много хубав този Джордан бе , пу пу да ви е жив и здрав.
Писче кажи на вашето педи да отиде да се #2gunfireТя и нашата все ми дъдне , че сме вървели едри и че дебели деца не искала ,ама аз въобще не я чувам.Как да не вървим по-едри, като и ние се родихме с 1кг. аванс от връстниците си Rolling EyesДа не му давам да яде ли?
Олекна ми че не съм единствената с кофти настроение през последните дни .на мен нещо ми е докривяло заради свекър ми, но здраве да е той губи

# 376
Аз пък днес се видях с бремената ни майка smile3534ако ме слушате ще ви пусна по късно снимки да я  видите.хич не се е променила,има малко коремче и е по-хубава и от преди,а Красунчо е великолепен Heart Eyes
Да ви кажа Мая от днес официално пролази LaughingЕдо я примамваше с едни колички и тя тръгна,много се  изкефих,не за друго ама исках да пролази и тогава чак да прохожда.
Дани много е сладък Алекс с тая бутилка,ние носим по две Wink

имаше още ама малкия терминатор ще ми изпочупи къщата след малко ooooh!спа до преди 15 минути-1час и сега незнам какво ще я правя.
КУПООООООН Tada

# 377
Здравейте и от нас!

За протокола след днешната консултация - 9 кг и 73 см. Wink И също днес направихме първите си две стъпки самички  Laughing

Всички болнички да оздравяват бързо  Praynig

Снимките на дечицата са супееееер!

Ето ни и нас!

Последна редакция: ср, 25 ное 2009, 21:42 от naiema

# 378
Миленка честито Laughingсигурно си застинала от кеф,а аз се радвам че мая е пролазила Joy

# 379
  • София
Честито на naiema  за Белослава и на Мимето за Мая.И Алекс лази и е много сладък, навсякъде щъка. Mr. Green
Лека нощ от мен!

# 380
Аз пък днес се видях с бремената ни майка smile3534ако ме слушате ще ви пусна по късно снимки да я  видите.
Е ти сега кво майтап ли си правиш с нас, не стига,че лазите вече ами и това Mr. Greenайде спри се де Wink егати само моят син ли не лази и не се изправя, направо съм в депресия Crazy или в уранова дупка... ма то време не остана бееее, и децата го отнасят, ква съм лоша майка Crazy  между другото и мъжът го отнесе тази вечер Mr. Green.. ми изнерви ме.. а аз съм в дупка ooooh!
Албенче, Джордан е стнала страхотен сладур, явно е взе твоят ген Heart Eyes
Миленка, много е порастнала Бела и е хубавица като майка си Wink Пиши по-често, липсваш тук  bouquet
Тони, ти да не би да имаш скоро рожден ден и затова да си сдухана newsm78 айде къш на Сатурновите дупки... днес Котето така ме разведри, че забравих и дупки  и све Blush
Ох, все ми е в главата Ламтурника............ Rolling Eyes
мама Пети, Бетунга, мола ви..... анатема.... само едни цигари ми останаха.. ако и тях трябва да спра  ще ми поникнат крила Mr. Green... Заринка, нали не богохулствам Embarassed пушете си на воля.. аз поне за себе си знам, че като се налага мога да спра... дано не ми се налага де, че честно казано обичам да си попушвам Embarassed

# 381
Ха ха да попушим на воля сега, че догодина майчинството ни като стане 240лв. а цената на цигарите отиде в космоса, ще ни откажат принудително.

# 382
Както каза веднъж Андрей Слабаков - хубаво е децата да ги отглеждаме сред пороци, за да се отвращават от малки... Laughing Така, че пушете си на воля. Laughing

# 383
Както каза веднъж Андрей Слабаков - хубаво е децата да ги отглеждаме сред пороци, за да се отвращават от малки... Laughing Така, че пушете си на воля. Laughing
Абе има нещо вярно!Нашите пушиха много,особено баща ми,а ние с брат ми не палим,въпреки,че татко на мен ми купи първите цигари на около 15-16 г.,но така се бях отвратила от този постоянен дим у дома,че  #2gunfire

Миме,сега видях,че Майчето е на обратно в проходилката  LaughingСладурана!

Момичета,я дайте малко инфо за коланите за прохождане.От няколко дни направо се виждам в чудо по цял ден да държа детето да ходи.Много ме заболява кръста и незнам какво да правя.
Благодаря на всички ви за милите думи за нас с Белослава  Hug

# 384
  • Sofia
... днес Котето така ме разведри, че забравих и дупки  и све Blush

Ама моля ви, на вашите услуги!  Hug Grinning Нося си в коша на количката лопатка и заравям дупки всякакви!  Mr. Green

Да ви кажа, днес се обадих в офиса да ги видя живи ли са, че нещо ми домъчня - ами болни са от свински грип половината и се лекуват с Тамифлу  Shocked Слава Богу, успешно! Само до бронхити са се докарали..... Rolling Eyes
А сега се чух с татито ни и той ми покашля нещо и направо ми се е свила душата Sad Уж нищо друго му нямало, ама той не си покашля по принцип......

Отивам да си заровя главата под възглавницата. Лека нощ!

# 385
Е ти сега кво майтап ли си правиш с нас, не стига,че лазите вече ами и това Mr. Greenайде спри се де Wink егати само моят син ли не лази и не се изправя
...........................................................
мама Пети, Бетунга, мола ви..... анатема.... само едни цигари ми останаха.. ако и тях трябва да спра  ще ми поникнат крила Mr. Green... Заринка, нали не богохулствам Embarassed пушете си на воля.. аз поне за себе си знам, че като се налага мога да спра... дано не ми се налага де, че честно казано обичам да си попушвам Embarassed
И аз съм се вкарала в някакви филми, Дими не ще да седи по корем, не се обръща от корем по гръб и обратно, не пълзи... само дето рано започна да седи стабилно, но като е легнал не се изправя да седне сам, постоянно иска да върви, но винаги ме търси да ме хване за ръце, ако го оставя сам да се държи за някакъв предмет го е страх.

За цигарите те подкрепям напълно  Simple Smile

# 386
zdraveite,

bqh se nakanila dosta da pisha, no nesto kirilicata nikakva q nqma. taka che ne mislia da vi macha.
Stiskame palci na vsichki bolnichki dechica da se opravqt i na vsichki majki v losho nastroenie, saturnovi i uranovi dupki da izlqzat ot tiah i da se poradvat na poslednite topli dni s malkite chovecheta navan.

# 387
naiema, не е гаранция. Първият път си дръпнах от цигарата на майка ми. Бях на 5 г. Следващият път на 7 - на една първомайска манифестация. Взех от земята димящ фас и го запафках - така, както бях спретнато чавдарче... Ами сега като пиша тези неща излиза, че съм патологичен случай. Маниак по рождение... Laughing

Коланите съм ги ползвала с Мими без проблем. Не трябва само да я оставяш да виси на тях. По - скоро да ти бъдат като резервен вариант, ако не можеш веднага да се наведеш и да я хванеш като залитне. Трябва да са свободни около нея, а не да се осланя изцяло на тях.

# 388
Хе-хе-хе успях  Simple Smile

първо да кажа, че много ми липсвахте всички. Напоследък яко се бях сдухала и хич не ми се пишеше, но стриктно следях всичко, което вие изписвате Simple Smile

Стискам палци на Цвети по-бързичко да се приберат вкъщи с малката сладурка.

На Илиянка пожелавам кураж и търпение. Сигурна съм , че Мишето ще е добре.

Снимките на бебоците са супер.
Инче, Венци много дълга косичка има вече.
Дани, Алекс ми се видя много променен и пораснал.
Бела и Анди са супер.

Деска, много се радвам, че вече си по-добре. А за здравеопазването в Германия мога само да  Shocked

Албенче , здравей. Надявам се каквото и решение да вземете то да се окаже най-доброто и правилно за вас.

Не успях да се включа със снимки от разходки в чужбина, но другите мами са пуснали много хубави. Аз съм ходила преди години във Франция, Италия, Гърция и Македония. Две години съм живяла в Русия. А по-скоро съм била единствено в Испания и Австрия.
Много ми се иска да посетя Египет и Бора-Бора, но едва ли ще е в този живот.

Марина, подарък за Коледа искам само един - някаква екскурзийка в чужбина.
За милото мислех да ме взема или часовник или една огромна енциклопедия на космоса с хипер яки снимки и диск. Преди няколко месеца я гледахме в Ориндж и той мн се изкефи.
Но дотогава има време и като нищо да си променя решението и да взема нещо друго.

Пете, ти защо си сдухана. А за Яна не се тревожи, нали знаеш, че най-скъпите парфюми са в малки опаковки.
Ние също можем да се наредим на опашката за кандидат-зетове. Те нали се бяха харесали на последната разходка в Борисовата  Wink

Йоли аз също мога да се присъединя към останалите момичета и да те подканя, когато имаш желание да продължаваш да разказваш за живота при вас. Много ми е интересно.
Това ме подсеща, че много ми се ика да посетя и Афганистан. Много впечатлена останах от двете книги на Хосейни и ме обзе едно любопитство по живота и културата в тези страни.

за варивата мога само да добавя, че преди известно време прочетох, че боб и леща се препоръчва да се дава след годинка и половина.

Малко ви завидях за срещата, но се надявам времето да се задържи все така приятно още известно време, за да се класирам и аз,

Ние с малкото ми сладурче сега сме на гости на баба и дядо в Пазарджик. В петък се прибираме, но следващата седмица пак ще пътуваме насам.
Много ми е добре, а разнообразието ми подейства адски отпускащо и разтоварващо. Сутрин се наспивам, по цял ден сме на разходки. Мама готви и ме глези, гледа Йоан. Абе направо си е друг живот.

Лори , ако имаш желание можа да се видим. Аз всеки следобед съм навън и сядам предимно на Часовника, защото там ми се струва най-спокойно и слънчево.

Ако не  успеем за тази семдица, може да пробваме и другата. Ако искаш пиши ми на лични кога си свободна и как си с времето.   

Момичета имам още мноого да пиша и дълго , но не искам да се боря с Ивето за приза най-дълъг пост  Wink

Целувки от нас с Йоан

Инче, какво представлява задната хрема. Четох аз една статия, но нищо не разбрах от симптомите. Йоан е с едно постоянно хъркане на гърдите. поне на мен ми се струва, че идва от там. педката няколко пъти го слуша, но нощо не чу и се притеснявма да не би и той да има някакви гадинки.

# 389
Мараба по късна доба  Hug Пуснах и аз снимки от днешната среща в албумчета, който иска да ни види  bowuu Дани, има те, душа, и количката на Алекс я има, само спящия убавец не се класира за фотосесията, но ще наваксаме другия път  Simple Smile

За цигарите, тея пущини, аз удържах фронта до университета и там вече подпалих фитила, все едно цял живот това съм правила  Embarassed

Инче, татето може леко само да покашля, не се тормози предварително  Hug

Може ли някой да ми изпрати на лични тел. на Цвети, че не го намирам в списъка, а искам и аз да й се обадя за кураж  Confused

Десика, използвай намалението, сега си е паднало. Пък като се върнеш, дай да спретнем среща съботна в парка на Гео Милев, аз съм там всяка събота.

Еми, то някои дупки трябва да се уважават, нали знаеш  Simple Smile Я да излизаш от тая депресия, дето те е обзела, нацелувай децата  Hug

Найема, за коланите и аз да допълня, те са подходящи едва, когато детенце се пусне само да ходи, тогава то пада много, и ти чрез тях омекотяваш удара при падането. Иначе за самото прохождане да ти е яка гърбината...някои деца по-бързо се пускат и потеглят. Дарко обаче цели четири месеца за ръчичка се водеше, защото той искаше направо да протича. Сега и Руси със засилка се опитва и на мен кръстът ми определено дава заето вече. 

Мама Зари, наистина изглежда много различна и някак чиста връзката с твоя съпруг. Все пак, не се ли случва и на него да се ядоса на нещо, да повиши тон, или положението му не му позволява? Извинявай, ако проявявам повече любопитство. Просто ми е трудно да разбера как млад човек съчетава динамиката (и безверието) на нашето съвремие с каноните, смирението и вярата като цяло.

Последна редакция: чт, 26 ное 2009, 00:09 от GALL78

Общи условия

Активация на акаунт