Февруарски гаджета отбрани в тази пъстра тема са събрани

• 21 979
  • 740
  •   1
Отговори
# 435
Дидерончо - честито!  Много, ама много се радвам за теб.  Нека се раждат повече Българчета.  Да сте живи и здрави, да имаш прекрасна и лека бременност и се надявам това ново малко човече да донесе още повече щастие в вашият дом!  Hug

# 436
Миме, естествено, че знам. Свеки живее там Laughing LaughingИдваме с метpото.

# 437
  • София
Миме, от къде видя за трамвая, че има промяна, аз търсих в сайта на градския транспорт, ама не пише нищо за 11, да не би да минава през центъра първо, че тогава ще е фрашкан? Иначе се ориентирах, нали трябва да тръгна по улицата, по която завиват 3ката и 15, това е покрай китайския ресторант на К. Величков, там ли?

# 438
Ехе, страхотна новина!
Диде, честито! Лека бременност ти пожелавам и през юли още едно малко, сладко и здрав слънчице да огрее домът ви!  Hug
А за малката разлика не се тревожи. Аз и сестра ми имаме година и 4 месеца разлика, аз съм по-голямата. Майка ми е разказвала, че съм помагала много (е, до колкото мога), например съм ходила да наглеждам сестра ми дали спи, дали не плаче и т.н., е от много радост веднъж без малко не съм обърнала количката .... Wink
Вярно, че няма да е лесно, но ние сме тук с теб и ще помагаме с каквото можем!  Hug

Миме, и аз се записвам за срещата в парка Св. Троица. Супер е, че ще се съберем повечко.

Иве, може да слезеш от трамвай 11 на метростанция К. Величков и да продължиш в посока Сливница по булеварда, след пресичането на Пиротска, е парка, но отсрещната страна. Ето картинка:

Само не знам как ще качиш количката в трамвая, че 11-ката не е с нисък под  Confused

# 439
да по тази улица,казва се симеон,а не обикаля центъра от вас отива към центъра,споконяма да е фрашкан поне до Стамболийски  Peace
http://news.ibox.bg/news/id_672043983

# 440
Иве , там там. А може и като слезеш на спирката да пресечеш направо Константин Величков на бензиностанцията на Лукойл и вървиш още 50 метра  подминаваш и една малка бензиностация на петрол и ще видиш парка то има и църква там зад църквата е парка. За промяна на 11 трамвая имаше да но не знам до кога е може вече да не е валидна щом не пише в сайта им. Аз до преди 10 дни виждах някакв си автобус ТМ11 но скоро не съм го засичала.

# 441
  • София
Супер, много ви благодаря, аз познавам района горе-долу, защото като работех в Сименс и обядвахме някъде из въпросния квартал, пък и  маршрута на трамвая наизуст съм го научила, та се надявам да не се объркам, ако се объркам ще свиркам, а щом тръгва по Стамболийски към центъра няма страшно, те хората от наш'те спирки да не са луди да обикалят с него като могат да си вземат 5цата, а Марианче, спокойно за стълбите, все някой чичко ще помогне, аз и с 5ца със стълби често съм се возила, ми като не идва новата на спирката ли да си вися Simple Smile))) Ако не 20 кила какво са, мятам Стани на рамо, количката в другата ръка и сме горе Simple Smile)))))

Миме, ти нещо бъзикаш ли се с мен, виж к'во си ми пуснала  Mr. Green:

Променен е маршрутът на трамвай 11
24.05.2008, 10:11 (обновена 24.05.2008, 10:12)
news.bg
Коментари (0)

04.00 часа днес до 24.00 часа на утре се променя маршрутът на трамвайна линия №11, съобщават от Столична община.

Промяната се налага заради ремонт по бул."Константин Величков".

Той няма да се движи по ул.„Габрово и ул. „Скопие" в участъка от ул."Цар Симеон" до подлеза при надлез „Надежда".

Новият маршрут на трамвайна линия №11 е: от бул."Никола Петков", по маршрута си до кръстовище бул."Константин Величков" - бул."Ал.Стамболийски", по бул."Ал.Стамболийски" - бул."Хр. Ботев" - бул."Кн. Мария Луиза" и от Триъгълника по маршрута си до кв. „Илиянци", двупосочно.

# 442
честита точица Диде едно хубаво и здраво братче за Заринка на финала
М/у аругото днес е Св. Стилиян- закрилник на всички бебета и малки деца ако това не е някакъв знак  здраве му кажи  bouquet
Алхимиче Наема пожелавам и на вас скоро да видите две чертички Praynig

# 443
Абе, Миме, този линк с ремонта на трасето на трамвай 11 е от 2008г. ............... Grinning
А към центъра отива № 17, а 11 върви през Красна поляна.  Naughty

Ха ха, добре, че Ивето гледа ........

# 444
Ех не можах да не драсна тука преди да излезнем за кухнята Heart Eyes
Диде честито мила, пожелавам ти лека бременност и още едно сладко бебченце на финала! Не се притеснявай, сигурна съм че ще се справиш!

Ние от около 2 седмици сме на кухня, и Криско с кеф си изяжда всичко Heart Eyes А и вече сме в отбора на озъбилите се, ама на по-смешните - не предните резци, а до тях, много е смешен Crazy
За срещичката в Св. Троица утре, и ние ще дойдем Laughing
Ех колко хубаво ми стана, като разбрах за Дидето, хубав ден на всички Hug

# 445
Диде честито!!!.Пожелавам на всички мами,които искат още деца, да не чакат дълго. Hug
ФОКСИ,страхотна новина за мъжа ти,мого се радвам за вас. Hug

# 446
Диде честито! Пожелавам ти лека бременност и  stork-boy
Аз се връщам от разходка и съм с Андрея на ръце - много се редвам  newsm68  хубавата новина я получих по телефона от една мама, която още не смее да се запише при нас, но има шаснс, защото май вече се смята за една от нас - каза:
-Ще си имаме още едно бебе....  Peace
Аде до после, че зверчето е гладно  eat

# 447
  • София
Бетунга, ама как така не смее, може ли такова нещо, щом чете толкова много и се вълнува заедно с нас, значи вече е еднао т нас, а ако не пише до ден - два, обещавам като дойда в Стара Загора лично да я издиря и потупам по дупето за голямата й срамежливост (очаквам съдействие от твоя страна), ама бива ли такова нещо  Mr. Green Laughing

# 448
  • в сърцето на един мъж...
Диде, честито! Много се радвам за вас с Георги! Вие сте страхотни родители, така че ще се справите Hug

# 449
  • Стара Загора
Ама не мога да не се включа -Диде,честито и лека бременност до края  Praynig Hug

Общи условия

Активация на акаунт