Февруарски гаджета отбрани в тази пъстра тема са събрани

• 21 977
  • 740
  •   1
Отговори
# 555
naiema, penkova, честито !!!  Hug Пожелавам по-малко падания от тук нататък!   Party
naiema, Белослава е голяма кукла, честита месечинка! И Крисето вчера падна от спалнята в просъница. Приспах го вечерта и го  оставих да спи там и по едно време се чува едно здраво "туп", после поплака миличкото ми детенце, но пак заспа и си спинак спокойно през нощта. Повече няма да го оставям на нашето легло, че вече няколко пъти така пада. Sad
Аз така и не пуснах снимки от местата, които съм посетила, но очти всичко ми е на хартияи не намирам време да сканирам. иИначе съм ходила във Франция- Париж, Англия, Шотландия (имам много снимки от Лох нес, Единбург и т.н), Белгия и Германия (Кьолн). Докато живеехме в Лондон с милия се стараехме да посещаваме места извън града, когато имахме време. Така посетихме замъка Уиндзор, замъка Лийдс, един ден ходихме на южния бряг на острова в Брайтън и напражихме един плаж. Еееех, спомени........

# 556
  • Sofia
Миленче, Калинче, честито!!!!! Браво на децата! По-леки падания пожелавам! Че май няма да се разминат съвсем Wink  Hug Hug

И честита месечинка на наборчетата! Аз съм изключила съвсем  Embarassed

# 557
Красимир заспа на столчето за хранене - дано все пак да успея да се класирам за финала на срещата!
ЧЕСТИТО НА ПРОХОДИЛИТЕ СЛАДУРЧЕТА - И ЯКА ГЪРБИНКА НА МАМИТЕ!
ЧЕСТИТА МЕСЕЧИНКА НА ПОРАСНАЛИТЕ!

# 558
От сутринта искам да драсна 2-3-и реда, но Андрея в 8.00ч. зачука по входната врата с крясъци - ада, ада... #Cussing out и излезнахме на разходка.
Мен вчерашната новина от дидерончо още ме държи в много добро настроение  newsm68
И аз се посмях от сърце за синьото езиче  Joy наистина се започва....
Тонита 6 блягодаря ти много за инфото - ще пробвам  Praynig Praynig Praynig дано се получи нещо.
За цицините и аз винаги съм мазала с олио и много рядко сме ходили насинени  Peace но трябва веднага да се намаже, защото при самия процес на подуване се пукат капилярчета и затова стават синините.
Миме верно се бях опетлала яко - много емоции много нещо ми се беше насъбрало. Ама Гея пък нямаше нищо против  Joy само дето спомена, че ще й е малко трудно да прескочи до България Joy
И аз не съм съгласна да хайманосваш по други отчетни теми  Naughty дори и с третата бременност.
Рися  Hug  fingerscrossed
Раде  Peace много пъти ми се е искало да напиша само Добро утро! - можело  Wink
Кали, Миленче Честито и от нас  Hug - здрави кръстчета и пъргави крачета ви пожелаваме  до дълбоки старини!

Айде да го пускам вече този пост, че ще свърши темата - ама то 100 пъти ставах и сядах  Crazy

# 559
ЧЕСТИТИ КРАЧЕТА НА БЕЛА И НИКОЛА хехе купона за майките им започна Twisted Evil, останалите имаме още малко време живот Mr. Green

# 560
  • в сърцето на един мъж...
Новините от Цвети и Раличка са, че са добре и очакват понеделник или вторник да ги изпишат!

# 561
Честото на Белослава и Никола Hug
Честито и на месечинковците Hug

Гея, мерси за добрите новини, чакаме Цвети и Раличка да се включат  bouquet

# 562
Ганич,супер вестителка си!Радвам се,че Цвети и Раличка са вече добре Peace

Момичета,все забравям да ви питам - дацата ви сами ли си пият АМ?

# 563
Гея,мерси за добрите новини.

Ниема,моя от скоро сам си държи млякото,а аз през това време му сменям памперса,много по-лесно е.
Аз все му се заканям,че ще му взема млякото и той си го стиска и се смее под биберона и така се научи сам да си пие,егоист  hahaha
Ние бяхме малко на разходчица,малкия си походи с моя помощ и заспа лесно в количката,та се наложи да пообикаляме докато се събуди,а сега си изяжда обувките  #Crazy,а уж гледа детско.
Честити на проходилите и по-малко ЦиЦини  Peace(пиша Ц с голЕма буква,да не се обърка пак някой  Whistling,ето от къде идвала тази дума  Laughing)

# 564
Здравейте майчета ,не съм влизала от няколко дни но имах известни проблеми с интернета,имам много да чета назад,надявам се все хубави новини.
Погледнах първа страничка и се изненадах и зарадвах от това че и дидерончо пак ще става мама-Е скъпа пожелавам ти лека бременност,послушна кака и здраво и красиво бебче на финала. Hug Hug Hug.
погледнах и последната страничка и там пък видях че вече имаме проходили дечица,да са вижи и здрави и безаварийни обходи  Laughing.
Честито и на всички с повод за празнуване днес.Сега отивам малко назад да се информирам кво сте писали

# 565
ще се опитам да ви пусна едно колажче да ни видите

# 566
  • Стара Загора
Здравейте момичета  Hug
"Виждам" ,че има проходили дечица,много се радвам и леко и безаварийно ходене  Mr. Green  Hug Heart Eyes
Найема,аз й давам АМ ,не го пие сама  Peace
София,много хубави снимки  Peace
Много се радвам за Цвети и Раличка,че са добре  Hug

# 567
ЕЕ че хубава новина прочитам,радвам се че Раличка е по-добре и на мама сигурно и е олекнало Hug

# 568
Аз не се класирах за срещата  Sad Може да ме номинирате за мама-тесла, тенекия и каквото там искате........
Днес ми е егати деня. Първо нямахме вода, някакви от блока си правят ремонт. Цяла седмица сме така, човек не знае кога да чисти, кога да се къпе, спират я по всяко време. После аз докато седя на компа Мира падна от леглото. Бая си порева детенцето. Не вижам никъде цицана, нито зачервено Confused и въобще такива работи. ...
Радвам се на добрите новини за Раличка! Laughing
Честито и на проходилите! Laughing

# 569
Ми Десита пак ще гледаш снимки само Mr. Greenза другия път вече никакви оправдания,да я цунеш малката каскадьорка Hug
Срещата мине и замина,дойде и бремената куца мама(куцото пате) Laughingголямо надприказване беше,Ачо даде тон и настана едно крещене едни разговори.Толкова са сладки вече мушмуроците,едни такива разбират всичко,общуват си закачат се Heart Eyes
Ще пусна снимки след малко Party

Общи условия

Активация на акаунт