Февруарски гаджета отбрани в тази пъстра тема са събрани

• 21 977
  • 740
  •   1
Отговори
# 585
  • София
Силве, спокойно, аз с трамваите съм си О.К., спират на 2 минути от вкъщи, с 5-цата съм на центъра, а с 11 и 19 съм през Красна поляна и по Констатин Величков, а точно там беше днешната среща, иначе знаеш Южния парк колко ми е близо, пък как нямам удобен транспорт и или трябва да вървя към 30тина минути до Красно село само в едната посока или да сменям трамвай и автобус и то 102  Crazy и то става дълга и широка, та не мога да се появявам при вас често, имам удобни и неудобни маршрути и това е, а за трамваите ми помагат хората да качвам и свалям количката и така се справям, 111 ми е на близо, ама в него не смея да се кача с количка, нищо, че има нисък под, обаче по това околовръстно, а на теб 83 не ти ли е наблизо някъде, той спира точно на К.Величков и Т.Александров, за другата среща в парка на Света Троица нямаш извинение вече  Wink Mr. Green

# 586
Иве 83 спира точно до нас,ама е много път и не мога да си представя как ще се държи Ралица в рейса толкова време... newsm78  Може би ако имаше с мен още една мама за кураж.. Laughing

# 587
Честити първи крачки на Никола и Белослава!
Нещо май ме отрязахте за идеята да си споделим идеите за коледни подаръци Crossing Arms А аз тайничко се надявах,да открадна още някоя Laughing
Ралица смъкна температурата, но разстройството е в пълна сила - взех лечебната Хумана,спомням си че Мимето много я беше похвалила Peace

# 588
Марина,аз идеи нямам нещо...Поне що се отнася до предметни подаръци.А за другите-май не ми стигат средствата.. Laughing
Какво го закъса малката Раличка? Добре,че поне е спаднала температурата.За другото трябва малко време..

# 589
Зъби Силве! То стана ясно, че като излиза зъб и всички се озъбваме вкъщи Mr. Green 

# 590
Здрасти най-накрая и от мен!

Миме,мерси,че си се сетила за мен. Hug Главата само вечер ме боли,но пия едни вълшебни хапове  иминава бързо.Обаче за сметка на това всичко ме боли-гръб,крака,ръце..Сигурно съм настинала,но пък не кашлям или нещо подобно...

ОО,имаме си проходили бебоци..Браво! Честито на Белослава и Никчо Hug
Нас все още ни е страх да останем за повече от 5 секунди без опора.

Много се радвам за Ламтурника и Раличка Hug

Сега се връщам да ви чета,че карах между редовете и не съм чела подробно...

# 591

Ралица смъкна температурата, но разстройството е в пълна сила - взех лечебната Хумана,спомням си че Мимето много я беше похвалила Peace

На нас лимона ни действа веднагически  Peace
За подараците и аз не съм решила още  newsm78 Големия батко ще е с нов телефон.
Иначе събирам подарак за Андрея когато ще е на около 7-8 години  #Silly #Silly #Silly живот, здраве и късмет.

# 592
Тъкмо се похвалих за температурата и ударихме 39,5...

# 593
Тъкмо се похвалих за температурата и ударихме 39,5...
Cry Миличка,увий детето със студени чаршафи или го вкарай направо под душа.И пийте нещо за свалянето и.И да пишеш после,че ще те мислим.

# 594
Дорабелка, дай направо Хексалгин или половин ампула Аналгин и наистина пиши, да му се не види, толкова мразя висока температура Rolling Eyes
Бетунга, Андито голяма бонбона, ще се гласиме да се класираме с Борето при вас, ми то такава хубава и кротка снаха кой не иска Wink
Честит бързи крачето на Никола и Бела, мамета да са ви яки гърбинки, ама какво пък от това, няма по-голям кеф да видиш малките крачета сами да се движат, аз ревах като проходи Рая Embarassed сигурно и с Борис ще  е така Rolling Eyes
Няма да пиша много, щото яко съм се сдухала, но се радвам, че повечето са здрави, и най-вече за Цвети  и Раличка, много ги мисля тези дни Praynig
Лека вечер на всички  и целувки от нас Heart Eyes

# 595
Дадох Хексалгин и сега е 38,2 слава богу. Благодаря за съветите, дано не вдига през нощта,че ще се побъркам.

# 596
Марина,много внимавай с хексалгина-само като супер краен вариант! Ако пак вдигне толкова висока температура първо пробвай нурофен,мокри чорапки и увиване с вода и оцет...

# 597
Маринка, много е възможно и през нощта да вдигне. Разсъблечи малко детето, проветри хубаво стаята. Ако стигнеш до баня - водата трябва да е 2 градуса под телесната Т на детето. Чаршафът също трябва да е намокрен с толкова топла вода. Уф  Sad

Понеже има разстройство, не е желателно да слагаш свещички в дупето, затова през устата давай панадол и нурофен. Можеш да ги редуваш през 3-4 часа. 

ТОло, не си само ти, дето не можеш да се организираш с градския транспорт Wink аз един път се навих с метрото да се возя и то добре че беше Мама Пети да ме навие. БЕше си голямо приключение Simple Smile

Пенкова, браво и на вас. Сега яка ти гърбина Simple Smile

# 598
Ей Dorabella, много гадно с тази температура. Когато Йоан вдигаше 39.5 му я смъквах само с Панадол. Малко по-бавно действа, но пак става. Но в този момент съм мерила температурата му точно през 2 минути.
Дано малкото слънчице изкара зъбчетата тази нощ и да ви улекне малко.

При нас зъбите също са на дневен ред. Но най -много го мъчат през нощта. Спи спокойно до към 12 часа и след това започва купона.  Shocked А така реве, че главата ми се замайва.

За Коледната среща предпочитам да бъде уикенда 11-12. Другата седмица в петък сме на първа годинка на детето на братовчедка ми, а след това в неделя на два имени дни.
Но нека и другите кажат кога и как им е удобно.

dorabella, аз ти бях писала , че засега мисля да взема на милото или една огромна енциклопедия или ръчен часовник. А за мен искам екскурзия в чужбина и по-точно Милано, но незнам дали ще ме огрее.

Честито на проходилите бебчета. Бързо и уверено да ходят и да няма  натъртени дупенца.

laracroft приятно изкарване , да си починете добре.

Foxy нали имаше някакви хапчета от Швейцария? те не помагат ли? Пробвай със Солпадейн , при мен действа безотказно, а често съм с ужасно главоболие.

Чакаме снимкииииии, давайте да гледаме Simple Smile

на мен този парк май също ми е удобен, защото 11-ката минава някъде там. Но трябва да проверя а по сигурно.

Лека и мека от мен.

Виждате ли в Щатите какво става? Почнаха намаленията.

Последна редакция: пт, 27 ное 2009, 22:18 от ^desika^

# 599
  • София
Ох, Маринче, дано се оправя по-скоро Раличка, да излизат вече тези зъбки, аз още не съм давала нищо за температура, слава богу и да чукнем на дърво, ама като ми се наложи един гол панадол имам вкъщи и даже не знам дали му действа, направо ще се побъркам сигурно, не мога и съвет да ти дам поради тази причина, ама стискам много силно палци  Hug

Деси, 11 минава точно покрай парка, като тръгнем да се организираме следващия път ще ти обясня по-подробно и ще се видим най-накрая Simple Smile))))

Общи условия

Активация на акаунт