Февруарски гаджета отбрани в тази пъстра тема са събрани

• 21 977
  • 740
  •   1
Отговори
# 600
Честито прохождане на Белослава и Никола, само по добър път да ги водят крачетата!   Hug

Хайде за будните все още малко снимки от днешната среща. Да видите още ходещи февруарчета  Wink

Другите са в албумчето. Не са много, но моята калпазанка прави поведение за кратко, а с една ръка не мога да снимам, че ми е тежко фотото.

Дорабела, стискам палци да изкарате лека нощ и Рали повече да не вдига температура.  Praynig

А, пропуснах да кажа, че си харесах зет  Laughing Не помня зает ли е, ама ако е зает ще се борим за него  Mr. Green Ето, да го видите:

Пожелавам ви лека нощ и отивам да се хоризонтирам, че моята калпазанка заспа рано-рано (в 21.40ч.) и очаквам включване скоро smile3524

# 601
Миа,това ли е вашето "ранно" заспиване? Laughing Ние като заспим в толкова, цяла непробудна нощ ни е в кърпа вързана.Дори ги мъчим и ги занимаваме само  и само да заспят късно,та да не се будят цяла нощ.Нашето ранно заспиване се води към 19.30-20.00ч.

Лори,миличка,мерси за смс-а.Спокойно бе жена,не съм пред умиране Laughing Само ми е схванато и болящо всичко,но според мен е временно или предменструално.
Десика,точно за тези хапчета говорих.От тях пия,но гледам да не е често,че са с Кодеин и да не взема да се "пристрастя".Бе държа докато мога.Когато вече започват да ми сълзят очите от болка и имам чувството,че мозъка ми се движи,тогава преминавам на хапчета.Цяла бременност издържах с главоболие и без хапчета,та сега ли няма да мога Grinning Аз подозирам,че имам мигрена,наследство от майка ми..Поне имам същите симптоми,рядко толкова силно изразени,но се случва.

Ще лягам,че очите много ме болят Tired И венците също,а това ми е метеорологичната справка.Заболят ли ме,значи ще застудява..

Оф,само с глупости ви занимавам ooooh! За какво ли изобщо писах....

# 602
Момичета,дано не ви отегчавам,но не мога да не ви кажа,че току що Белослава направи 7-8 крачки сама.Тръгна от дивана и стигна до секцията където аз я хванах от страх да не падне точно там.Когато тръгваше ми подаде ръчичка да я хвана,но преди да се протегна тя тръгна вече и така  Simple Smile

Благодаря на всички ви за добрите думи,а на нашите февруарски дечица пожелавам лесно и безаварийно прохождане  Hug

Ето я и моята мини рожденничка!

Миа,страхотни снимки от срещата си пуснала.

Фокси,лека нощ!И аз имам мигрена и знам за каква болка става въпрос  Sad

Подарък за Коледа на детето така и не съм измислила още,а по-лошато е че и идея нямам какво да и купя.

# 603
  • Sofia
Привет и от нас! Simple Smile

Нашия тати се завърна и големи емоции, голямо нещо. Малкия заспа преди 5 минути  ooooh! Първите няколко минути като се появи на вратата нещо почти се разрева и така се гушеше в мен, че направо се разтопих! Е, след това отново вече не ме брои за присъстваща, само в баща му са му очите  Crossing Arms Sad
За него има милион подаръци и мама е много доволна Simple Smile Венци ми се смее, че ми е донесъл дрешки за куклата, да имам да си играя  Mr. Green

Маринче, дано нямате висока температура и неприятни емоции тази нощ!!! И да пробиват тия гадове .... Снощи и Венци така рева, хлипа, тръшка се, че половин час не можах да го успокоя Sad Накрая по нощите пусках  Baby TV и само така млъкна. Милото, много беше жален, а зъбче - ЙОК! Ама така е всеки път - няколко нощи рев и после зъбче... Днес очаквам пак включване.... Confused

А да ви кажа преди малко, като четох поста на Мия и нали първата снимка е на сватята и не знам защо останах с впечатление, че поста е нейн и като прочетох, че си е харесала зет и за миг се вкиснах чак.... hahaha Joy Как така на мама гарджето не го искат вече  Joy Joy Joy

Ааа, Фокси, дано не те боли и да можеш да си починеш качествено, че не знам как издържаш  spoko

Миленче, ама много официално си е проходила Белката Simple Smile Браво на детето хубаво! Пу-пу!!! Hug

Отивам да лягам, че след малко ще ме привика Simple Smile
Лека нощ!

# 604
А да ви кажа преди малко, като четох поста на Мия и нали първата снимка е на сватята и не знам защо останах с впечатление, че поста е нейн и като прочетох, че си е харесала зет и за миг се вкиснах чак.... hahaha Joy Как така на мама гарджето не го искат вече  Joy Joy Joy
hahaha hahaha hahaha

Коте,лека и спокойна нощ и на вас!

# 605
Момичета извинявайте за тенекията,ей сега сядам да свалям и качвам снимки.
Досега бях на бира с приятелки на вън Mr. Greenтака че си имам извинение

Маринка стискам палци да не вдигате повече Т.Да я цункаш мамината златничка Hug

# 606
ААА сватя не се коси,тя Мая само се закачаше небрежно,а и аз няма да я дам,ТИ в  МЕН ЛИ СЕ УСЪМНИ???усещаш ли тона ми Laughing Heart Eyes Hug

# 607
  • Sofia
Срам, срааам..... Embarassed Embarassed Embarassed
Не се съмнявам в теб, ама ако го затегли детето другаде ще му бърша на Венци сополите и ще страдам с него  Grinning

# 608

Мисля че се извиних подобаващо за закъснението Mr. Greenдругите снимккии са в албумаа който Мия е направила Hugлека и спокойна вечер на всички ви желая Heart Eyes

# 609
Страхотни сте,момичета!Така ви завиждам за срещичките  Blush

# 610
Здравейте мацки   bouquet
В момента качвам снимки ама мноого бавен тоя нет ако още не съм заспала като се качат ще пусна и тук , ако не утре  Peace

Пак чета , че има болнички  Confused бързо да се оправят и стига вече болни , забранявам  Naughty

Гледам , че си имаме още една бременна вече  preggo Диде чесито и лека и приятна бременност  Hug Направо ви се въхищавам на смелостта  smile3501 аз като че ли още не съм готова за второ , то и това за сега ми стига да ме прави  Crazy

Ние един ден обикаляхме Истанбул , а днес Памуккале , много е готино  Grinning Утре вече отиваме в Анталия и там ще се задържим 6 дни и ще имам повече време да почета и да пускам горещ материал  Wink

Стискам палци за Цвети и Раличока да излязат скоро от тая гадна болница

Да ви се оплача снощи мойта мамуна как ми изкар аакъла  Confused Тук са ни дали една кошара от хиляда и дебелия сняг (метална) и нали Евка скоро се научи да се изправя та посред нощ към 3часа реши да се събуди и да се изправи и какти си бърбореше и така политна настрани и се фрасна право в решетките  Cry горкото сегаима синина на челцето и такъв жален рев му дръпна , чак на мен ми се ревеше  Confused ама се размина само със синина слава богу . Та и ние се разписахме вече с първи полет  Confused

Аз пък не мога да гледам клипчето на Бетунга , защото тея турци май нещо са забранили you tube  newsm78

Айде като се качат пустите снимки пак ще се включа (от 1 час съм ги пуснала и сега са на 39 % )

# 611
  • Стара Загора
Добро утро  Heart Eyes
Страхотни сте,момичета!Така ви завиждам за срещичките  Blush
smile3521
Наистина сте страхотни и аз ви завиждам за срещичките  Hug
НИе вчера щехме да се виждаме с Бетунга,ама двете малки кокони много кисели и го отложихме  Crazy Вчера Таничка спа само 2 пъти по половин час и общо взето през целия ден ревеше и мрънкаше ,направо ми изпили нервите
Хайде хубав ден всички   bouquet

# 612
  • Пловдив
Добро утро

Времето си прави шеги-цяла седмица жега и слънце,а събота ужасна мъгла-всички планове ни пропаднаха

# 613
Добрютро  

Лек и спокоен ден - ние духваме  newsm71
Елфита  Peace

# 614
  • Стара Загора
Бетунга,много рано бе  newsm09

Общи условия

Активация на акаунт