Февруарски гаджета отбрани в тази пъстра тема са събрани

• 21 977
  • 740
  •   1
Отговори
# 615
  • София
Какса болничките? Бърз отчет от мамите и само с добри новини  Praynig

Отивам да гледам снимките Simple Smile

# 616
  • София
Добро утро, момичета, ние днес заминаваме с тати да празнуваме юбилея на мама, вчера стана на 60, ама съм глупчо и от бързане за срещата забравих да ви почерпя Simple Smile, та сега дребсън ще се гледа с другата си баба до утре Simple Smile Лек ден ви желая, тук е мъгливо, но слънчицето се прокрадва през мъглата и е красива зимна картинка, само сняг липсва, ама доколкото гледах прогнозата за времето точно след седмица и снежец ще си имаме, идва Коледааа Simple Smile))))

# 617
Добро утро, ние днес сме наспани-до 8.20-отдавна не ми се баше случвало.
Тия дни никаква ме няма, но сме по цял ден навън.
Диде-честито, лека и безпроблемна бременност и накрая живо и здраво бебче.Много ви се радвам на смелостта, и на нас ни се иска, но с едно ни е трудно, а с две незнам.
Всички болнички да оздравяват бързо.
Връщам се да чета, че много съм изпуснала.
 Hug

# 618
  • Пловдив
Здравейте и от нас ние доста се по загубихме, но в това хубаво време е грехота да се стои в къщи.
За отчета пълзим като стрела изправяме се на каквото трябва и каквото не трябва вървим но трябва мама да я държи сама не се пуска. Я да питам аз някои без зъби има ли, че вече взех да се притеснявам за тия зъби.
Преди се чувствах много виновна, че я оставям при баба й за да си почина, но сега като чета как не се отделят от вас децата малко ми е по добре. Въпреки че то моето дете е издръжливо на сватба го водихме спа си и хич не мърдаше, на концерта на Rawboy (май така се пишеше) го водихме като и се приспа заспа и въобще не я интересуваше данданията, но все си е друго като знам че мога да я оставя и няма да ме търси.

# 619
Привет, по-добре сме. Не е вдигала висока темп. през нощта и засега е с 37,5, което е доста успокояващо. Благодаря за пожеланията!

# 620
Добро утро!
Цитат
НИе вчера щехме да се виждаме с Бетунга,ама двете малки кокони много кисели и го отложихме 
Ааааа, а аз що така пак не знам, че е щяло да има среща?1  Crossing Arms И аз искам да се видим, плийс  Flutter Хайде за тези дни да се уговорим. Бетунга, много е хубаво клипчето, което си пуснала и Анди е голяма сладуранка!
Зъбче, какво става с Таня? Още ли има онези тикове? Да не би да си внушаваш нещо?
Хайде до скоро! Май ще излизаме, че времето е много приятно навън.

# 621
Добро утро!
И ние минаваме на бързо  Laughing
Мира тази нощ се събуди в 1:30 наспана, събуждам се, а тя като ме гледа в тъмнината ей така Shocked , игра до около 3 часа и после пак заспа.
Аз за подарък не се включвам, защото и аз не знам какво още да подарявам и аз чакам идеи  Wink
Чао за сега 
Приготвям Мира за разходка с тати и аз изчезвам.  От миналата седмица отново започнах да ходя на народни танци и се чувствам страхотно.  Grinning  dance

# 622
Добро и от мен  Party

Аз днес съм при мама и го давам лежерно, макар че Дарко ме изненада тази сутрин с кашлица, но по-нов модел  newsm78 та ще ходя до аптеката да пазарувам илачи.

Мия, признай си ти, че свекървата си харесала  Blush Joy ама Руси за Раличка се е нагласил  Joy  Ще видим, ако се искам младите, да се вземат дет' се вика  Whistling

Пожелавам ви прекрасен уикенд, а аз отивам да варя отвари и да мъча големия дзвер  Wink

# 623
Привет, по-добре сме. Не е вдигала висока темп. през нощта и засега е с 37,5, което е доста успокояващо. Благодаря за пожеланията!
Супер!

Гал,дано и вие се разминете с усложненията и бързо да преборите кашлицата!И въобще всички болнички да вземете да оздравявате,ей!

Приятни разходки на всички!

# 624
 Привет от нас! Ние се позагубихме , но нямах толкова време да пиша , само от време на време ви  попрочитах!
 За нас: Митето е болен, на АБ е - много кашля, два дни беше с висока темп. 38.5, и така... сега е горе-долу, по- добре, обаче пак много си кашля, не знам какво да му правя, съдира се направо Cry
 Сега да кажа: Диде, честито! Пожелаваме ти лека бременнсот и здраво бебче на финала, и ако е рекъл Господ да е малко сладко братче за Заринка!
 Честито и на проходилите! По- малко да падате, и по бързо да тичкате! Heart Eyes

Момичета искам да ви помоля нещо: в по- предните страници ви бях писала , че Митето участа в конкурса на Памперс, и засега стигна до 10 място, но трябва да продължаваме да го подкрепяме , за да не го изместят! Затова ви моля, ако имате свободно време влезте тук http://www.konkurs.pampers.bg/index.php, и търсете Димитър, ако не го познаете- той е спящият с плюшения Сънчо! Предварително благодаря на тези, които ще се поровят!  Two Hearts
 Това е засега от нас!

love001  love001  love001Много цунки на всички!  love001  love001  love001

# 625
Привет на всички! Hug
Най-после ми оправиха нета,то не вярвах ,но май съм се пристрастила,много нерви насъбрах докато го пуснат,чак мъжа ми се скара. Sad
Вержи,радвам се ,че си добре,извини ме за късния смс.Аз не можех да влезна във форума и за това ти писах,извини ме за досаждането. Embarassed
Да споделя и с вас моята колежка/с перуката на снимката,която преди време пусках/ най-после роди вчера,син-Александър,тежи цели 4.150 кг.Да и е жив и здрав,горката го преноси 12 дни.Уж щяха на 24-ти да я режат,та чак вчера са се решили.
Виждам ,че пак има болнички Sad,много кофти,бързичко да оздравяват.
Това е за сега от мен,ще чета по-късно,че съм пропуснала доста.

# 626
  • София
Мами,здравейте аз малко са позагубих поради различни причини.Ще пиша е чета днес и туре,но сега имам една молба.
Може ли мама,която ползва ПРОДАВАЛНИКА да ми каже как се действа ако искам да си купя нещо,смисъл след като съм се разбрала с продаващата първо аз ли пращам парите?дали е сигурно?
И да помоля някоя от вас да пише на някой админ да ми активира акаунта,че не мога да пиша на ЛС,а не получавам тъпия регистрационен майл:((((
и там съм hetera
моля много някой да помогне ако има време
мерси предварително

# 627
Ако купуваш за първи или втори път - задължително ще ти искат първо паричките  Peace
Погледни в профила на продавача и виж оценките! Разчитай на продавачи с повече от 3-4-ри полужителни точки. Аде успех  Peace
За активиране на акаунта - не мога да ти помогна, защото от 2 месеца не съм влизала и нещо не мога да влезна  newsm78 уж не бъркам паролата, ама...

ох, че съм залюхана...
не можеш да действаш преди да си потребител, а за после - правиш запис в обявата и чакаш да ти пишат на ЛС  Rolling Eyes

# 628
Аде сега по ред на номерата, че сутрин ми е много зор да ви чета, камоли да пиша  Laughing
Първо да ви благодарим за комплиментите  bowuu но не се чувствайте задължени да ни четкате след всяко клипче, аз и без това май прекалявам  Embarassed

Мia66 завиждай  Peace тя е съгласна и шамарчета да яде - само да съм покрай нея и да се занимавам с нея  Joy
emym преди имаше кандидати за Андито, но от доста време не са изпращали нито поздрви нито целувки  Crossing Arms Мисля, че са ни отсвирили  Whistling  свободна е - според мен де Hug
naiema как ще ни отекчаваш  Naughty това са толкова хубави новини  Hug айде стягай се за прощъпулка, в сряда май се правеше  newsm78 аз съм много любопитна, какво ще си избере от предметите  Thinking Не знам при вас как я правите.
Аз преди не вярвах в тези неща, но вече съм твърдо ДА. Двамата ми братя - каквото са хванали, такива са станали. За мене е нямоло теодолит да ми го сложи мама покрай питата  Joy
Големия ми син хвана боичките и ей го на в Сливен....
Снимките на Софийските мами са пак на ниво, както винаги - и аз ви завиждамммммммм яко.
Елфита да не се впрегнеш нещо за закуската - тъкмо я бях спретнала и видях, че си ме изпреварила, ама реших, че е събота и може да се поотпуснем с яденето  Wink
(аз май развимам страхова невроза да не засегна някоя мама)

Зъбче рано духваме - то това безсъние дето ни мори от две седмици  ooooh! как не сме почнали да излизаме посряд нощите незнам. Май ще е от зъбите - почти се виждат двете зъбчета долу.
Червеношийке недай така бе мила - за къде сме без тебе  Hug не можахме да се засечем на ДК и й общах за вчера, но нъцки-тръцки, сметки без кръчмар  Mr. Green
На болничките стискам палци да се оправят бързо  Praynig

# 629
Имам една книжка за празниците на бебчо от списание Моето дете, там пише че прощъпулника се прави, понеделник, сряда или неделя, достатъчно е бебчо да не направил, 5-6 самостоятелни стъпки.
Ох,момичета много зор виждам с това хранене, побеляха ми косите, имам чуството, че цял ден да не й дам ядене няма да потърси, с рев ядем и мляко вече неиска, ще е някое злоядо, днес беше малко по-леко от обикновенно и направо съм в страхотно настроение, вчера баща и се опита да я нахрани и толкова се ядоса и чак насила иска да я накара и тя милата рев и протяга ръчички към мен, накрая зарязахме наполовина яденето и се успокоявахме.

Общи условия

Активация на акаунт