Февруарски гаджета отбрани в тази пъстра тема са събрани

• 21 978
  • 740
  •   1
Отговори
# 450
Диде, усмихна и моя ден  Heart Eyes . Едно голямо честито и от мен   bouquet . Лека и безпроблемна бременност  pregnant !
И аз да ти дам кураж за справянето. Една приятелка гледа двете си деца едното на година и 5 месеца, другото на два месеца и свекърва болна на легло, след тежък инсулт. В добавка съпругът и е абсолютен неандерталец и "женска работа" не върши  #Cussing out  #2gunfire .
А във връзка със секциото, сигурното е че пак ще раждаш по този начин.
На мен ми дадоха зелена светлина още септември, но за сега наблягам на фолиевата и се моля малкия караконджул да започне да спи по нощите  Mr. Green .

# 451
  • в гората
 Диде, Честитооо!Супер новина!Желая лека бременност!

отивам да ви чета, че мъжо само ми краде компютъра  ooooh!

# 452
Хайде и другата заралийска мама да не остане по-назад:
Диде, мила, Голямо ЧЕСТИТО!!!

Пожелавам ти всичко да е наред, да си здрава, да нямаш никакви проблеми с бременността и притесненията да се окажат неоснователни. Да те слушат вкъщи и да ти помагат повече и да ви се роди на финала още едно прекрасно здраво бебче! Много, много целувки!!!

# 453
Дидеее, честито, много се радвам за вас! Пожелавам лека бременност с благополучен край, а на края едно хубаво, здраво детенце, по твой избор Wink.

Четох, четох, ама като научих за Дидерончо и всичко ми се изпари!

Като си събера акъла, ще пиша Simple Smile Whistling

# 454
Ние се върнахме от консултация.
Валето е 8.040кг(точно 1кг.за 50 дни) и 72см.
Ние за куФнята ще почакаме до догодина март,също и с кисело,прясно мляко,глутен.
Разреши ми само сухарчета с глутен да взема и под никаква друга форма да не му давам до навършане на 1 годинка.
Поне ще може пак да си хапва попарка,че много я обича.

Ирисче,то и мойто "мило" женски работи не прави,но скоро няма и мъжките да го огреят  Crossing Arms.
За 2 дете съм решила,че ще работим,когато останем само двамата(самостоятелно,а не в дядовата ръкавичка) и видя че става за глава на семейство  bowuu

# 455
  • в сърцето на един мъж...
Мда, и аз четох, четох и като видях за Дидето и всичко ми се изпари. Сега се сетих, че исках да пиша и на Фокси, че много се радвам, че нещата се оправят! Hug

# 456
И аз, и аз за Фокси Hug.
И на мама Зари, много ме кефи! Crossing Arms

Дени днес яде за първи път макаронки с буквички вместо кус-кус. Омете си купичката и даже стоя с отворена уста Simple Smile
Сега спинка, а аз ще хващам метлата....
Цунки;)

# 457
И ние бяхме днес на консултация - 9,600кг - 74см.

Това, което ме притесни обаче е фонтанелата, която според доктора е 3 на 3, а преди 3-4 месеца беше 2 на 2, вигантол уж давам всеки ден, но се чудя дали да не я заведа на частното педи, че й имам повече доверие.

От 3 дни се опитвам да се свържа с лекарката от Пловдив, при която ще водим Симона на преглед на хемангиома, безуспешно за жалост.
Фокси, имаш ли представа дали можем да се свържем с някой друг от болницата и да запазим час или нещо такова.
Много се радвам, че нещата при мъжа ти се нареждат Peace
Някой да има новини от Ламтурничетата Praynig
Щом днес е св.Стилиян, значи имаме именник -
ЧИД на слънчицето на Маринче, да е здрав, да папка и да слушка!

# 458
Диде, страхотна новина! Много се радвам! И преди съм казвала - няма случайни неща, ще се справиш с всичко! Отиди до някой храм да ти прочетат една молитва за бременността. И съм сигурна, че всичко ще бъде наред!!!  bouquet Hug Heart Eyes

Гал, нормални хора и семейство сме. Заедно сме вече 15 години. И разбира се, в началото нямах идея какви ще сме и къде ще стигнем. Аз съм супер експанзивен човек. Много се паля, винаги всичко ми проличава на лицето и съм голям песимист. Той е точно обратното - самото спокойствие и оптимизъм. Каквото и да стане, той е уверен, че ще се оправим, че всичко ще бъде наред. И така и става. Единственият човек, който го е изкарвал от нерви съм аз. bowuu   Laughing
Преди не оставаше здрава посуда вкъщи - ей така ги трошах, за да го извадя от спокойствието му, но единственото, което постигах е да дойде на другия ден усмихнат с 10-тина пластмасови чинии. Laughing
Но сега, като го гледам в храма как служи или как се моли за някого и ми изглежда толкова специален, толкова светъл и отдаден, че не мога да го накарам да изхвърли боклука, камо ли да крещя... Обаче естествено има моменти, в които аз си дудна, карам се и т.н. Но в този момент се появява Мими и започва да го защитава. Така, че нямам шанс Laughing.
Иначе сме съвсем нормални, обикновени, грешни хора. Изобщо идеята, че щом един човек е духовник трябва да е безгрешен е много погрешна. Той също се бори със слабостите си така, както и останалите хора. Разликата е, че има благодатта да свещенодейства, и да отговаря не само за своите грехове, но и за тези, на хората, които се изповядват при него. Което го товари доста, но затова е жена му - да го прати за памперси и да го върне към действителността. Laughing

Бобчо днес се сдоби с голяма цицина - с две думи седна на челото си, върху облегалката на дивана. ooooh!

# 459
...

Последна редакция: чт, 26 ное 2009, 18:44 от *sisi-to*

# 460
Иве извинявай,ми така става като върша 3 неща на куп Joy Joy Joyнищо де все някъде щеше да стигнеш.Изобщо не съм се и сетила да гледам дати ooooh!много извинявай

# 461
  • Пловдив
Ирисче,то и мойто "мило" женски работи не прави,но скоро няма и мъжките да го огреят  Crossing Arms.

това ми хареса  Joy

# 462
И ние се завърнахме от ДК +850гр. и 1см. = 10.200гр. и 69см.
Кото видя педито пак кантара и се  Shocked ама се сети да ме пита: - Абе батковците й как бяха на тази възраст? Разгеле  Crazy Никви забележки и никви диети   newsm68  даже се замислих да неби да е надничала снощи в темичката ни newsm78  Joy
Отивам да я гъткам да поспи - въпреки, че пращи от енергия  ooooh!

# 463
dideroncho, ЧЕСТИТО!!! ЛЕКА И БЕЗПРОБЛЕМНА БРЕМЕНОСТ ТИ ЖЕЛАЯ!!!
 А НА ФИНАЛА ЕДНО ЗДРАВО И ПОСЛУШНО

Не съм чела назад, но не се въздържах.

# 464
  • Стара Загора
Момичета,някое от нашите февруарчета участва ли в конкурса на памперс?Ако не може ли да гласувате за това момиченце :Изабел
www.konkurs.pampers.bg  ,след това в галерия и Изабел от Стара ЗАгора

Последна редакция: чт, 26 ное 2009, 16:36 от zabche

Общи условия

Активация на акаунт