Февруарски гаджета отбрани в тази пъстра тема са събрани

• 21 977
  • 740
  •   1
Отговори
# 465
МНОГО ВИ БЛАГОДАРЯ, МОМИЧЕТА! ОБИЧАМ ВИ!

Пожелавам на всички, които искат щъркела да им кацне на прозореца, скоро да ги посети! Hug

Бързо оздравяване на всички болнички! Praynig

Честито на всички именници днес! Да са живи, здрави и щастливи!   bouquet

Ние тръгваме за Сандански и няма да пиша 1 седмица, защото там няма компютър!

Благодаря ви още веднъж за поздравите, пожеланията, подкрепата, разбирането и позитивната сила, която ми давате! Невероятни сте! Радвам се, че ви има и аз ви познавам! Обичам ви много!

newsm51  newsm51  newsm51  newsm51  newsm51  newsm51

# 466
  • София
Иве извинявай,ми така става като върша 3 неща на куп Joy Joy Joyнищо де все някъде щеше да стигнеш.Изобщо не съм се и сетила да гледам дати ooooh!много извинявай

Няма страшно, Миме, най-много да бях повървяла от Стамболийски до Тодор Александров без нужда, ама какво толкова, щях да си удължа разходката, а пък и то не е чак толкова много, пък и аз гледам, споко, пък ти много разсеяна го раздаваш, нещо си ми подозрителна  Wink Дай боже Simple Smile

# 467
Здравейте, не съм чела назад, но не можах да се въздържа.
Дидерончо лека и безпроблемна бременност ти желая и аз и едно сладкишче накрая.
И ние най-после се озъбихме горе в ляво и горе в дясно почти е готов.Да почерпя  Popcorn
Бързо оздравяване на всички болнички Praynig

# 468
Ейййй, каква радостна новина!
Дидерончо, честито! Ще се справиш чудесно, ще видиш! Заринка ще е проходила преди раждането (а докато си бременна ще ти бъде само от полза че ще те поддържа постоянно активна и няма да ти позволи да се залежиш Laughing ), тоалетното обучение може да се случи по-рано или по-късно, не е беда ако не ти се занимава в даден момент да го отложиш Simple Smile Като са с малка разлика децата ще си бъдат другарчета- аз съм с 1.5 г. разлика с брат ми, аз съм по-голямата и мога да ти кажа че имах страхотно детство, с брат ми си бяхме на един акъл и постоянно заедно. Ако много ти дойде нагорно- идвай ми за няколко дни на гости, съвсем сериозно го казвам, ще може за няколко дена да отмориш Simple Smile

# 469
Диденце, честито и от мен. Пожелавам ти лека и безпроблемна бременност и всичко най-най.

Дани, Раде, мило ми стана, че сте се сетили за мен.  Hug

Пак среща , ей, а мен кога ще ме включите  Wink

# 470
 Ще се опитам да накарам мъжа ми утре да ме докара и вземе от срещата,че мнооого ми се идва ! Малко се съмнявам да успея,но ще направя всичко възможно !

Сега чакаме по реда си да се включат с добрата новина Мимето,Найема и Ирисчето !  Grinning

Сиси-то,не само,че "рядко се включваш",ами направо никога не си се включвала... Laughing Това с педиатрите тук е масов проблем...

# 471
Сиси-то,не само,че "рядко се включваш",ами направо никога не си се включвала... Laughing Това с педиатрите тук е масов проблем...
Толо, направо уби рибата в морето Joy hahaha

# 472
...

Последна редакция: чт, 26 ное 2009, 18:45 от *sisi-to*

# 473
  • Пловдив
*sisi-to*   се е включвала два пъти през февруари.

Това с педиатрите е проблем и в Пловдив.

# 474
Desika ,ти нали имаш кола?Айде ела утре,там място за паркиране колкото искаш.Не се опъвай,за 15 минути ще стигнеш.
Иве ама наистина съм много разсеяна Thinkingзабравям къде какво съм оставила,днес си пазарувах в един магазин и си забравих покупките,платих и излязох и продавашката ме гони и ми носи месото,преди две вечери правя содена питка ама без сода hahahaчак като я сложих да се пече във фурната и отидох да мия купите се сетих.Днес ПАк,залепях едни неща със електрически силиконов пистолет,излязох на разходка(нямаше ме 2часа)прибирам се и познай-не съм го изключила ooooh!добре че не подпалих къщата.
Мога и още гафове да ви разправям ама ме е срам от мен си Blush

# 475
  • София
Деси, тъкмо утре ще водя Алекс на консултация и мислих да ти звънна, но ще е друг път явно.Аз няма да мога да се включа в срещичката, тъй като утре заминаваме на спа уикенд.Ще пиша в неделя или понеделник, а може и да ви изненадам  Mr. Green

И аз се включих в играта на Памперс, ако имате желание може да пуснете по някой глас Party

Миме, ама Деси е в Пазарджик.

# 476
Деси извинявай(днес май се извинявам за 8 път)спирам да пиша че кой знае каква глупост още ще напиша smile3544

# 477
  • Sofia
Сватяяяя,  smile3534 newsm62 smile3501 smile3505 smile3532

# 478
Дидерончо, честито и от мен! Толкова е вълнуващо и готино. И на мен ми се прииска!

# 479
Ооох,Миме  Joy  Joy  Joy

Сиси-то,май не ме разбра правилно... Embarassed Извини ме,ако си се почувствала засегната,но това е била последната ми възможна мисъл...Просто не мога да ти препоръчам педиатър,въпреки,че на нас такъв ни е собствената ми майка.Аз също разчитам основно на прочетена информация,а понякога и питам,естествено.   Hug  Много често съм те "виждала" на балкона,но наистина не помня да си писала.Грешката е моя.

Общи условия

Активация на акаунт