Февруарски гаджета отбрани в тази пъстра тема са събрани

• 21 977
  • 740
  •   1
Отговори
# 480
razbrah
niama da se vkluchvam poveche

# 481
 Еее,ама ти си много докачлива...Нали ти се извиних! Даже не мисля и че съм те засегнала,но въпреки това отново ти поднасям извинения ...

# 482
  • Пловдив
*sisi-to* ,толо не е искала да те засегне.Peace
 Смени педито и ако не ти пасва,пак го сменяш и така на принципа на проба грешка.Има черни и бели списъци и може да там да прочетеш

# 483
Сиси-то,нали ти ме беше питала за времето в Испания? Как мина почивката? И наистина не се засягай от шегата на Толо.Тя пък най-малко е искала да те обиди с нещо Peace
А за педиатрите съм съгласна с Елфита.Или варианта е да си имате един..някакъв си,ако ще и общопрактикуващ (а не специално педиатър) по ЗК,а не дай си Боже,ако се наложи да имате и за резервен вариант някой специалист.Ние поне сме така,но досега /освен ,когато се родиха мишките/ не се е налагало да викаме специалиста.

Мацки,не пиша много,даже никак от два дни,но вчера ме болеше ужасно тиквата,а днес пък ме болят очите и цялото тяло..Може да съм настинала,но не съм толкова зле.Та мисълта ми е,че чето отвреме-навреме,но не се засудявам много на компютъра...Да не помислите,че съм ви отсвирила Hug

# 484

Миме, ама Деси е в Пазарджик.[/color]
А, Миме не можеш ме минеш по подобни гафофе  Peace
Помните ли как изпратих Гея да си взима Криско вместо Мила от родилното  Joy Боже - всеедно беше вчера  smile3555
Мойто диваненце каза, че ще спи - ама ДрУг път  Mr. Green
сиси-то и аз съм 100% сигурнаа, че толо не е искала да те засегне - от страни погледнато се вижда най-добре  Peace вервай ми  bowuu
Едно поздравче за двете   preggo мами

Расте във мен прозрачно цвете
пулсира в него тишина
то видимо е за сърцето-
пораства в моята душа.
За него плача безпричинно,
за него смея се насън,
мечтая плахо като гледам
деца играещи навън.

Приемам те, небесно късче,
решило да приемеш мен,
мечтаем с теб едно и също-
да се прегърнем някой ден...

# 485
Ооо,Бетунга Heart Eyes Hug Много е красиво стихчето Peace
Отивам да си просна пердетата Laughing

# 486
  • София
Много ме развеселихте - Адашката, Карбо и още 2 страшни бисера на Радка 80 и МамаЗ. И точно си мислех, че нещо много сме доволни всички и пак сърдита мама. Дано приеме извинението (въпреки, че и аз нищо обидно не видях).
Докато се хиля Мишката изяла някаква химикалка - сега има синьо на езика. А от вчера си търся едно топче от гердан, цял ден чакам да се появи из къщи или в памперса...

# 487
ДИДЕ ЧЕСТИТО!!!! ЛЕКА И БЕЗПРОБЛЕМНА БРЕМЕННОСТ И ПРЕКРАСЕН МОМЪК НА ФИНАЛА!

Така се зарадвах като прочетох, нещо се бях сдухала и цял ден не съм влизала и изведнъж такава прекрасна новина! Супер!
 Имам една приятелка ноемврийка и при тях имаше мама, която забременя на 6-ия месец след секциото и нейният док и беше казал,че те казват задължително да се изчакат две години ,за да се презастраховат, но няма проблеми да стане и по-рано.

# 488
  • в гората
 Маминки, така и не смогнах да чета.

Шъ мъ прощавате ама влизам само да ви се пооплача, че ми е много тъпо Sad.Детенце ми е с разстройство от около 5 дена, сутрин е добре следобед го взима баба му и вечер пак е направо на вода Sad . Свекърва ми твърди, че аз нещо бъркам с храната и сутрин е добре, защото през нощта е бил само на кърма.Не знам къде е истината, реших утре да занеса едни изпражнения пък да видим.Но не е там проблема, за да го закрепя малко съм го сложила на диета - ориз и моркови вече трети ден.Е да ама преди малко го оставям при мъжа ми и влизам в банята, а като излизам виждам как той му тъпче вафли в устата  #2gunfire, направо полудях  #Cussing out.Как е възможно такова нещо?Аз ли се вманиачавам или ... някой друг се е побъркал.Като се развиках ми каза, че му се ядяло на детенцето, аз съм го била оставила на някакви боклуци...Ох не знам, нямам думи, просто ми е ужасно тъпо, не мога да повярвам, че може да е толкова безотговорен  Cry.

# 489
  • Пловдив
m@m@ ,права си да се сърдиш за вафлите.Аз ако видя някой да тъпче с вафли моята дъщеря,ще го гази валяка.Диетата е добра идея.Лечебната хумана знам,че върши чудеса за разстройство.За да не го отбиваш му я слагай като сухо вещество в ориза

бързо да се оправя дребчо Hug

# 490
  • София
Ох, умрях си от смях със синьото по езика на Мишето, то си е кофти да го видиш сигурно, ама много ми хареса как те е издебнала, Миме Simple Smile)))

Другото Миме, внимавай да не си изгубиш главата, ей :Simple Smile)))

Сиси, толо е един от най-толерантните хора, които познавам, не искаше да те засегне, а само се пошегува, дано прочетеш и пак пишеш при нас Simple Smile))) Пък и сте адашки, бива ли такова нещо Simple Smile))))

Виде, Стани като беше с разстройство моят мъж ми заяви, че ако го сложа на диета ще стане още по-лошо и няма да се оправи, защото мъжът ми като има такива проблеми си яде всичко и му минава бързо, пък ако се ограничава го болял стомаха и детето приличало на баща си, абе да вземеш тигана и ... мъжка им работа, гадното е, че те е издебнал и е действал, а не си е останал само с приказките, дано на Тошето не му се отразят негативно вафличките, не се ядосвай, минало и заминало, нищо не може да се направи   bouquet

# 491
Аз утре може и да намеря начин да се класирам за срещата, че днес  от много мерак се засилих към парка Света Троица, даже преди това чаках Гал да дойде на спирката на метрото. hahaha hahaha hahaha

Такъв заплес съм станала, че даже не виждам смисъл да си записвам важните неща, които имам да правя, просто ако запиша, после забравям къде съм записала и пада едно търсене...

М@м@, това с вафлите е ужасно. Яна също ни гледа в устите като ядем, ама намазва само коричка хляб за дъвкане, а майка й - възможност още веднъж да почисти с прахосмукачката цялата къща, че все едно гарги гледам в къщи след като детето яде коричка. Simple Smile

# 492
м@м@,ама и твоя мъж..да плачеш ли,да се смееш ли... ooooh! Не се притеснявай.Явно кара нещо вирусно.Даваш ли ентерол или нещо подобно?

Мами,мерси,че поне вие ме разбрахте !  Hug И аз не знам как се оплетох така... Laughing

# 493
Най- накрая ми се оправи клавиатурата и мога да попиша по-вече Sunglasses
Започвам по ред на номератачестит имен ден на Стилиан на Маринче да расте здраво и щастливо дете  bouquet
Фокси много се радвам , че мъжът ти няма да остане без работа Hug
Бетунга майката на Дора пише в тази темаhttp://www.bg-mamma.com/index.php?topic=438825.585 , стискам палци скоро да се отървеш от този вреден и гаден порок - пушенето .
И като стана дума за цигари  аз пушех от 13 г. (от келешлък разбира се) и на втората седмица казах на майка ми, но чак като станах на 18  се  осмилих да запаля пред нея.Отказах ги през 2007 г. много лесно и до сега не ми се е допушвало чак толкова , че да запаля отново:whistle:
И ние днес бяхме на консултация 9200 кг и 75 см.Явно днес им е имало нещо на педиатърките , защото нашата беше в много добро настроение , дори се шегуваше че тези мерки са за 1год.  , но иначе детето си било много добре newsm78
 Алхимичеееее , а дано това разсеиване да е за хубаво Praynig

# 494
Докато се хиля Мишката изяла някаква химикалка - сега има синьо на езика. А от вчера си търся едно топче от гердан, цял ден чакам да се появи из къщи или в памперса...

Мими на годинка и нещо се сдоби една вечер с тъмно лилаво - син език. Няма такъв цвят. Майка ми, понеже е много тактична и успокояваща жена, отсече по телефона: "Може и менингит да е." И аз, за да съм сигурна, ходих след Мими и облизвах всичко, което и тя, за да добия същия цвят. След половин час успях. Няма да ви кажа какви неща опитах, пък... Naughty
 Laughing
Мога да ви кажа само едно утешително нещо: Почва сееее!  Party

*sisi-to* , и аз не разбирам защо се обиждаш. По - скоро на  нас би трябвало да ни е обидно, защото този форум го има защото всички пишем и споделяме всякакви неща -  и неприятни, и лични, и интимни. Не сме се събрали, защото сме ексхибиционистки... Peace Но ние не се обиждаме, така че и ти не бива!  Peace

Момичета, колко време стоят подути цицините? И нормално ли е да посиняват? Sad

Общи условия

Активация на акаунт