За секса с дебела жена.

• 128 750
  • 556
  •   1
Отговори
# 180
При всички положения "Ще си хапна още малко шоколад!" ми звучи по-секси от "Няма да ям хляб, че пак съм качила 2 кг и не мога да си влезна в панталоните!"...
Ах, да бе. Те всички НЕдебелани само това говорят и са на вечната диета...
Не знам дали всички,но поне тези,които аз познавам,когато стане въпрос за храна и ядене,винаги споменават нещо от сорта  "Аз ще ям само салата ,че пак съм качила..."
"Ох,с това ядене,само кг ми се привиждат..."
"Вече не знам...каквото хапна и ми се лепи..."

и още такива...

Аз например съм чела ,че мъжете подсъзнателно избират за съпруги жени,не точно пълни ,но с широк ханш, и по-закръглени.Точно защото изглеждат здрави и способни да родят дете,т.е. да продължат поколението.
Не знам колко е вярно...

# 181
Аз например съм чела ,че мъжете подсъзнателно избират за съпруги жени,не точно пълни ,но с широк ханш, и по-закръглени.Точно защото изглеждат здрави и способни да родят дете,т.е. да продължат поколението.
Не знам колко е вярно...

Защото са секси .... а не като някои скелет с къса пола - съблечеш я и можеш анатомия да учиш по нея  Grinning

# 182

Ъхъм , само че от по широк ханш до дебела жена има огрооомна разлика.  Wink

# 183
Не знам дали всички,но поне тези,които аз познавам,...

Това е, защото не ме познаваш мен  Mr. Green
Аз съм на принципа ям каквото и колкото ми се яде. (и съм 51кг. на 168см)

# 184
Че какво му е на секса - мъж ми не се оплаква.
Пък с тапициран скелет в леглото какво?? Ще си дрънкат като мексикански кастанетки....

Сега сериозно : като изключим тези мацки от сайта, което за мен си е болестно състояние, не виждам причина по - пълничките да правят чудесен секс, а и не като за последно.
Друг е въпроса какво е разбирането за дебела. Имам един приятел, за когото дебела е всяка над 45 кг., а друг, който под 65 не ги заглежда даже...
Разни мъже - разни идеали.

# 185
80% от жените си мислят че са дебели, а всъщност само при 5-10 процента е така Wink (поне в България)
По-важен е чара, сексапила и характера. А и повечето пълнички хора са добри по характер (не задължително но такива са ми наблюденията).

# 186
Не знам дали всички,но поне тези,които аз познавам,...

Това е, защото не ме познаваш мен  Mr. Green
Аз съм на принципа ям каквото и колкото ми се яде. (и съм 51кг. на 168см)

В пълнотата и непълнотата има генетична определеност.
Също така има значение и тежината на костната система. 2 жени едната 50 и другата 70 кг могат да изглеждат идентично но да имат 20 кг разлика. Това по въпроса с храненето, и кой колко яде.

За секса, зависи от мъжа - кой колко е надраснал дребните си страсти. На който не му харесват дебели, да си избира слаби и с това се приключват нещата.

# 187
Аз се мислех за дебела в продължение на години и това адски ме измъчваше, а се оказа че не съм.
Преди 2 години отслабнах супер много и ме харесваха пак толкова, както и с малко по-голямо дупе, но на морето се чувствам най-добре по-слабичка де.
За това зимата съм по-закръглена хем да топля  Mr. Green, а лятото свалям доста.

Ето 12 типа женски фигури. Много зрели жени изглеждат точно така:
http://carsonspost.wordpress.com/2007/10/19/12-female-body-types … hich-do-you-want/

# 188
" Да знаеш , че всички мъже казват , че обичат слаби жени , обаче всъщност умрат за нещо дебелогъзо и цицоресто ... "  Rolling Eyes
На другия ден отричаше да е казвал такова нещо , ама в мен се загнезди съмнение ...

Уискито е било менте Joy
[/quote]

е човека си е казал истината Peace.......когато си пиян казваш истини ,които си подтискал и те е било срам от тях Whistling.....не се съмнявай ,колкото и да отрича Grinning  колкото пъти се напие ,ще го казва...... smile3521

# 189
  • Пловдив / София
Харесвам по-закръглените жени с извивки на тялото като на бутилка кока кола.

Такава жена е здрава, пълна с енергия и тялото й е в отлична форма, за да роди и отгледа здраво дете.

За всеки е различно.
За мен тази жена е дебела.
Не харесвам  чисто естетически дебели хора. Не правя и секс с дебели мъже. Но пък нямам нищо против да имат малко шкембенце.
Аз пък съм прекалено слаба. Чувствам се добре. Не спазвам диети, просто не мога да качвам кг. Смея да твърдя, че мъжете ме харесват. Аз се харесвам. Изглеждам 6-7г. под възрастта си. Поне досега никой никога не ми е давал точните години. Движат се в диапазона 18-22г.

Важното е човек да има самочувствие.

А това за връзката килограми-здраве, е относително.
Има закръглени/дебели жени, които не могат да родят здраво дете, както твърдиш. И обратно слаби жени, които са в отлично здраве.

# 190
Прекалено слабите жени според мен изглеждат нездрави.
А нали точно стремежът за здраво и силно поколение стои в основата на подсъзнателния избор на партньор.

Скоро имаше дебат на тема закръглени жени по едно ТВ шоу... Та леко простеещият водещ възкликна: " Да не съм куче, че да спя върху кокали" Simple Smile))

А моля, моля Naughty Да прощаваш, но не се имам за нездрава и не съм! Какви са тези обощения? Пък и теорията ти е малко като на бабите ми - да е здрава момата да износи поколението. А аз какво? Да не съм недъгава, като не съм 90 кила?
Защо има толкова крайни постове в тая тема  ooooh! Всички сме хубави, айде мирувайте вече  Peace

# 191
  • София
Всички сме хубави, айде мирувайте вече  Peace

Ти направо заключи темата  Wink

# 192
Всички сме хубави, айде мирувайте вече  Peace

Ти направо заключи темата  Wink

bowuu

# 193
Това какъв секс правиш може би донякъде зависи от килграмите, но е повече въпрос на физическа култура ,ако мога да го нарека така. Може да си кожа и кости и пак да си като дърво, или пък ужасно да те мързи. Гъвкавостта, изобретателността, всеотдайността и усета към тялото на партньора са неща, които всеки човек притежава във и до определена степен, килограмите са отделен въпрос.
Има дебели и дебели жени. Някои дебели жени са бивши слаби жени, не знам как се променя сексуалността с килограмите и променя ли се изобщо.

# 194
Променя се, да. Повече килограми, по-малък ищах. Особено за мъжете това е характерно.

Общи условия

Активация на акаунт