За секса с дебела жена.

• 128 750
  • 556
  •   1
Отговори
# 195
  • На дивана, под юргана
Променя се, да. Повече килограми, по-малък ищах. Особено за мъжете това е характерно.

Joy    Joy    Joy

Ей точно затова явно не надебелявам!

# 196
ох, добре че са форумите, да се похвалите с физическа красота и потентност  Wink

# 197
  • На дивана, под юргана
Ми те циганките като умряха...  Laughing

# 198
Като видяха заглавието на  темата,всички кльощави се хвърлиха в нея да коментират....
Някои яко избиват комплекси тук Sick
А за заглавието какво да кажем?Ако автора беше жена,предполагам  би го написал по-културно...
За това и не поглеждам списания,които  биха могли да имат  такъв род статии.
Повръща ми се от тази тема,съжалявам,че  я четох

# 199
намирам следния линк за крайно полезен за по - суетната и придирчива мъжка част от форума:

http://cindy.blog.bg/zabavlenie/2009/11/18/zashto-niakoi-jeni-ostavat-sami.438606

"Защо някои жени остават сами?"

# 200
Не му схващам логиката на този линк. Трябва да ме накара да харесвам дебели жени ли?

# 201
с или без линка, бих казала, че хубавото на дебелата жена откъм ... сексуално харесване е, че 1. ако е жена, това обикновено не може да се промени и 2. това, че е дебела, понякога може и да е временно - напр. в осмия месец е  Laughing Laughing

виж, ако не е жена.. не знам

# 202
Мене тая тема ми звучи малко като ,,Секс с дебел мъж,,???
И както жените сме правили невероятен секс с на пръв поглед с нищо впечатляващи мъже,така има и невпечатляващи жени,които в леглото могат да те сдухат от кеф.
Така,че е безсмислено да се поставят такива рамки.

# 203
Различните хора се възбуждат от хора с различна структура на тялото/килограми/ръст и т.н. Не се съмнявам, че както има мъже, които си падат по жени 45 кг, така има и мъже, които си падат по жени 145 кг.

За да имаш хармонична връзка/семейство, сексуалното привличане не винаги е топ приоритет. Друг е въпросът защо да имаш връзка, в която няма сексуално привличане, като можеш да имаш връзка с някой, който побърква до лудост с вида си.

Чисто като техника в леглото по-слабите до средно телосложение жени са по-добри. Моите съболезнования за по-пълните, да не си правят илюзии. Като цяло удовлетворението от секса не е само от техниката, но ако става въпрос само и единсветно до креватни възможности - да живеят слабите жени.

# 204
  • София
Мда жената трябва да е слаба и цицореста и ако може до 25год. Мъжа, обаче може да е нисък ,плешив , с малък и без пари. Joy
Двоен аршин някак си

# 205
dmaria,

На базата на какво достигна до това проникновение? Не вярвам да е заради предишното ми мнение, защото не обсъждам години и големина на бюста. Изобщо пък нищо не съм казал за външния вид на мъжете.

Може би си някакъв пророк? Телепат? Или пък имаш супер богат сексуален опит?
Моля те, просветли ме, защото няма да мога да заспя тази вечер.

# 206
JKS , сега тук ли се заяждаш?
В другата тема не можа да обориш никого...    Joy

dmaria  е права!    Peace
Да намесвам ли пак мъжкия егоизъм?И двойния аршин ,с който мерите? 

# 207
Чисто като техника в леглото по-слабите до средно телосложение жени са по-добри. Моите съболезнования за по-пълните, да не си правят илюзии.

мисля, че тук всички слаби до средни се успокоихме, че засега ставаме  Wink

Tired макар че, до колкото се ориентирам, то имало май че и други изисквания. например, да не знае да говори много - много за дебелите мъже. съгласна, това убива желанието

# 208
JKS , сега тук ли се заяждаш?
В другата тема не можа да обориш никого...    Joy

dmaria  е права!    Peace
Да намесвам ли пак мъжкия егоизъм?И двойния аршин ,с който мерите?  

краси.мира,

Тук темата е за секса с дебела жена. Цялото ти мнение е спам, при това подвеждащ. В други, малко по-строги форуми, за подобен подход, потребителят получава едноседмичен бан, за да си охлади малко страстите и да премисли поведението си.

По темата: извади си една книжка с Кама-сутра и си отговори честно колко от позите могат да се правят с жена 100 кг. Особено някои от по-стандартните пози: жената отгоре, например. Ама да се прави секс, не просто да седне върху мъжа и да го смачка.

# 209
  • На дивана, под юргана
Темата е за секса... но той е освен физическо, много повече и емоционално изживяване.

Ще цитирам Ерик-Еманюел Шмит, защото съм напълно съгласен с мисълта му:
"Харесваме жените, защото те... идват в обкова на незнайно каква загадка, и спираме да ги харесваме, щом спрат да ни интригуват. Те смятат, че мъжете ги привлича само онова между краката им? Грешка - мъжете биват привличани повече от романтичната им страна, отколкото от половия им орган. Доказателство ли искате?Когато хората се отчуждават, то е по-скоро заради дните, отколкото заради нощите. Прекараните в... разговори под ослепителното слънце дни помрачават аурата на дадена жена повече от нощите, в които двамата са се преливали един в друг."

Така че, слаби или дебели, жените винаги може да бъдат харесвани - зависи преди всичко от тях самите. И могат да бъдат сигурни, че ако те самите (жените, де) не се харесват, няма как да бъдат харесвани.

Общи условия

Активация на акаунт