За секса с дебела жена.

• 128 479
  • 556
  •   1
Отговори
# 45
  • София
Мъж ми пък обожава да ми е пухкавко над ръба на бикините hahaha

hahaha Първо си помислих, че говориш за косми  Joy
Joy Joy Joy

# 46
  Офффф, помислих си ,4е ще про4ета , някоя интересна секс история ,а то явно на  автора му се е приискало нещо по-тлъсто, и прави проу4ване тук .
  Един вид  "За секса с дебела жена. "--To Fuck or not to fuck !
     Каквото и да решиш, УСПЕХ !!

# 47
Наскоро като бяхме на маса един приятел, който има богат опит с жените, описа подробно техника за секс с дебела жена, при която се получавало невероятно засмукване и изживяването било неописуемо и несравнимо с обикновеното чукане на жена с нормално телосложение.
Сега да не ме засипете на лични с въпроси за подробности за техниката и позата, нищо повече не казвам Mr. Green smile3505

# 48
И аз да натреса телеса във фината тема Laughing.Била съм и слаба,сега след второто раждане съм пълна.Мъжът ми също беше слаб,но от солидарност взе,че напълня.Честно казано не ни се е отразило това в интимен план-нито сме спряли да правим секс,нито сме станали хиперсексуални.Все още съм най-красивата за него,а той си е същото момче от преди.

# 49
Абеее, знае ли човек откъде ще изскочи заекът.
Имаме приятел на семейството, който твърди, че за него жената трябва да е с такива форми, че, където и да пипнеш, все да си мислиш, че си хванал цица."
Познавам доста мъже, които си падат по жени в категория от нормално към пухкаво и доста по-малко, които харесват кльощи или дебеланки.
Аз самата съм била пухкава, после кльощава, бременна, после откровено дебела, имах един адски кльощав период в началото на тази година и сега съм нормална. На никой от тези етапи не са ми липсвали ухажори  Flutter. Килограмите рядко ми се отразяват на либидото.
Моята половинка харесва жени, които откровено бих нарекла пълни /аз съм единственото изключение май, защото съм виждала няколко негови бивши гаджета/, но пък при него е оправдано, защото е 2 м. и 100 и кусур кг., а и цялата му фамилия са все високи и жените са от 175 см. нагоре /между другото, не са дебели за ръста си, де - ама той как ли би се чувствал до някое маце 155 см. на 45 кг. Thinking/.
Аз лично си падам по високи и едри /ама оформени, а не с кореми, задници и т.н./ мъже. С дебел мъж не съм била, но пък с много слаб съм била и беше доста добре, като изключим, че после 2 седмици имах синини от кокалите му по цялото тяло, защото беше колкото страстен, толкова и ръбест Crazy. Дали пък това не плаши мъжете у слабите мадами. newsm78

# 50
Дебели, тънки... високи, ниски... щом има секс - къде е проблема? newsm78 Mr. Green

# 51
От дебело до дебело има разлика все пак... айде стига.... Мъже са споделяли, че не си ли джобно гадже да си те преместят където им трябваш...Една 120 килограмова немоЙш я помръдна бе.. Вярно..няма как да не те засмуче
Наскоро като бяхме на маса един приятел, който има богат опит с жените, описа подробно техника за секс с дебела жена, при която се получавало невероятно засмукване и изживяването било неописуемо и несравнимо с обикновеното чукане на жена с нормално телосложение.
Сега да не ме засипете на лични с въпроси за подробности за техниката и позата, нищо повече не казвам Mr. Green smile3505

# 52
zlob, темата е откровено сексистка. Защо точно сексът с дебели жени? А същият с дебели мъже не се споменава? Слава Богу, мъжът ми се оказа свестен и за него нямаше значение дали бях 50 кила с мокри дрехи преди забременяването или близо 90 след раждането. Замислял ли си се, че понякога излишните килограми може да се дължат на здравословни проблеми, проблеми с метаболизма след такова изпитание като раждането или просто на хормонални проблеми, които не могат да се разрешат току-така? Или за повечето мъже като за по-прости първосигнални същества е важен големият бюст, ама без никакви други излишни "големини" другаде? Наистина ли повечето сте толкова елементарни? Добре, че мъжът ми не реагира толкова първосигнално, че досега да съм го пратила по дяволите.

Проблема не е в килцата , а в запоя  JoyКолко ли питиета трябва да гаврътнеш за да налетиш на хипопотам #Crazy

# 53
  • на брега на морето
Секс с дебелички, пухкавки, наляти, закръгленки, сочни, с месенце - добре. Но с тлъсти тресящи се меса  newsm25. Злоб, кажи нещо.

# 54
Секс с дебелички, пухкавки, наляти, закръгленки, сочни, с месенце - добре. Но с тлъсти тресящи се меса  newsm25. Злоб, кажи нещо.

Не си го давам , голям вакуум ще е там Sick

# 55
мъжете нямате ли си огледала , та все жените коментирате ,
 и то все едно сте извадени от витрина , такова самочувствие  вадите , а пък истината е доста далеч ...

# 56
мъжете нямате ли си огледала , та все жените коментирате ,
 и то все едно сте извадени от витрина , такова самочувствие  вадите , а пък истината е доста далеч ...

Ти  си блондинка , ........или кльощава  SickОгледало си имама , но не ми трябва  Joy

# 57
zlob, темата е откровено сексистка. Защо точно сексът с дебели жени? А същият с дебели мъже не се споменава? Слава Богу, мъжът ми се оказа свестен и за него нямаше значение дали бях 50 кила с мокри дрехи преди забременяването или близо 90 след раждането. Замислял ли си се, че понякога излишните килограми може да се дължат на здравословни проблеми, проблеми с метаболизма след такова изпитание като раждането или просто на хормонални проблеми, които не могат да се разрешат току-така? Или за повечето мъже като за по-прости първосигнални същества е важен големият бюст, ама без никакви други излишни "големини" другаде? Наистина ли повечето сте толкова елементарни? Добре, че мъжът ми не реагира толкова първосигнално, че досега да съм го пратила по дяволите.

Проблема не е в килцата , а в запоя  JoyКолко ли питиета трябва да гаврътнеш за да налетиш на хипопотам #Crazy

Злоб, айде без обидите, моля! Thinking

Все още не съм достигнала общоприетото идеално тегло, но можеш като един явно голям ценител на хипопотами, да ми оцениш нивото на хипопотамичност...ще ти доставя тоя кеф  /справка- снимки в профила/.  Joy

Много сте ми смешни мъжете-

Дебела жена - хипопотам, прасе и производни
Дебел мъж - пичага /дори се смята, че дава някакъв авторитет/ Sick

Иначе по темата- моите наблюдения са, че не е нужно да е пиян един мъж, за да спи с пълна жена.

Когато тежах трицифрена цифра въобще не липсваха кандидати, но отвсъкъде им личеше, че мислеха, че са намерили лесното.  Joy Не знам защо се смята, че пълна жена трябва задължително да значи- лесна.  Joy
Колко объркани бяха, когато виждаха, че парашута не се отварял толкова лесно. Mr. Green Сигурно е голям удар да ти откаже дебелана. Joy hahaha
о

# 58
Уффф..
всеки си има вкус - някои харесват кльощави, други пък - хич..

Имам братовчедка, която е към 120 кг и това не й попречи да жени и развежда 2 пъти, а сега е с трети..
Аз съм от клющавите - и знам, че важните мъже в живота ми харесват точно този ми вид..което пък понякога ме напряга, щотои аз понякога му изтървам края..Wink
Имам много добър приятел, който пък заради това, че съм по-слабичка си ми е само приятел от години..Wink hahaha Joy

# 59
  • На морето!
Техниката "засмукване" звучи потресаващо. Веднага си представих как се заклещват кучетата. Всъщност цялата тема звучи абсурдно и може би някой мъж трябва да каже кое е по-приемливо- 120кг. на 170см. или 40кг. на височина 170см. В единия случай ще те "засмучат", в другия ще те насинят...

Общи условия

Активация на акаунт