За секса с дебела жена.

• 128 490
  • 556
  •   1
Отговори
# 60
# 61
  • Насред хаоса
Проблема не е в килцата , а в запоя  JoyКолко ли питиета трябва да гаврътнеш за да налетиш на хипопотам #Crazy

Злоби, преминаването от категория хипопотам в категория муха е постижимо. Но кретенизмът и идиотията, които ти демонстрираш тук, нямат лечение. Ще си ги влачиш доживот.
Съжалявам жената, която ще се навие да ти роди дете и изобщо да живее с теб. Горката, цяла бременност ще трябва да кара на една коричка хляб дневно, и да не качи повече от 5 кила за цялата бременност, които по възможност да смъкне още в родилното. Защото на великия Злоби му пада при вида на едно кило отгоре, ако не се е налял като прасе.

А що не пробваш секс с дебел мъж? Може да ти хареса, за разлика от този с дебела жена.

# 62
Има такива мъже, които харесват жени, като тези от статията...болестно състояние е.
деже собственоръчно ги угояват. Гледах един филм за една женица 250 кила. Мъжа й я угояваше, но тя накрая успя да се пребори за операция, за щастие.

# 63
Проблема не е в килцата , а в запоя  JoyКолко ли питиета трябва да гаврътнеш за да налетиш на хипопотам #Crazy

Злоби, преминаването от категория хипопотам в категория муха е постижимо. Но кретенизмът и идиотията, които ти демонстрираш тук, нямат лечение. Ще си ги влачиш доживот.
Съжалявам жената, която ще се навие да ти роди дете и изобщо да живее с теб. Горката, цяла бременност ще трябва да кара на една коричка хляб дневно, и да не качи повече от 5 кила за цялата бременност, които по възможност да смъкне още в родилното. Защото на великия Злоби му пада при вида на едно кило отгоре, ако не се е налял като прасе.

А що не пробваш секс с дебел мъж? Може да ти хареса, за разлика от този с дебела жена.

Ти за жена ми не бери грижа , тя си е екстра.С дебел мъж мога и да опитам, никога не е късно JoyНикъде в темата не съм писал с каква жена предпочитам да съм.Да си слаба и руса ако е обида , тогава се извинявам ooooh!

# 64
Тук в Италия дебелите жени са харесвани и наблюдавам все по-често красиви момчета( които в БГ минават за пичове) с дебеланки Grinning Имам чуството,че е на мода, в което няма лошо де Crazy Имам приятел, коѝто ходи с една доста дебеличка мома,виждала съм го да  седи в нея,тя дори като се лигавят го премята,повдига Laughing Познавам още много двоѝки- мъжът слаб и висок а пък жената много ниска и  пълна,но както казаха и другите- за всеки влак си има пътници Peace

# 65
Даа,кг се наваксват или махат,но ...простотията си е до живот.
От нея няма отърване...   още една тема в потвърждение на това,че глупостта ходи по хората!

# 66
  • Насред хаоса
Ти за жена ми не бери грижа , тя си е екстра.С дебел мъж мога и да опитам, никога не е късно JoyНикъде в темата не съм писал с каква жена предпочитам да съм.Да си слаба и руса ако е обида , тогава се извинявам ooooh!
Ами дано си остане екстра тогава. Иначе жалко за нея, ако не дай си, Боже, качи някое кило по някакъв повод.
И така не уточни какво разбираш под "слаба".
А това, че причините за напълняването може да бъдат най-различни, като започнеш от бременност и завършиш със заболявания, както вече споменах, за теб няма значение при категоризацията, която прилагаш по отношение на жените, говори много лошо за теб.

П.П. Един поздрав от мен. http://www.vbox7.com/play:39bbb7ae

# 67
От нея няма отърване...   още една тема в потвърждение на това,че глупостта ходи по хората!

Темата си е екстра , но трябва сивак за да разбереш ,че не иде реч за визията на жената.Както и по - горе писах /ама никой не чете/колко ли водки трябва да удари един мъж за да си легне с /дебела , грозна , чужда /жена или в най - лошият случай с мъж?Много изнервени жени в тоз форум бре  newsm78

# 68
  • Sofia
Техниката "засмукване" звучи потресаващо. Веднага си представих как се заклещват кучетата.

На мен ми звучи някак... канибалско. Не заклещване, а поглъщане истинско  Embarassed
Аз също мисля, че различните хора харесват според вкуса си. А вкусовете са различни. Има ужасно сексапилни дебеланки, както и жени с перфектни мерки, но незабележими от мъжете. Мисля, че е въпрос също на излъчване. Има и още нещо - ние жените си мислим, че мъжете харесват по нашите, женски критерии и гледат със същите очи. Е да, но не.
Вярно, аз не познавам мъже, които харесват закръглени жени, но това по-скоро е, защото аз самата съм слаба и съм привличала мъже, които харесват слаби жени. Това разбира се не означава, че не съм наясно, че има мъже, които да харесват и дебеланки.

П.П. Темата е сексистка, вярно. Да поговорим за мъжете? Има ли дами тук, които да харесват дебееееели момчета ?  Grinning

# 69
Аз не схващам, каква е целта на таз питанка ?
Все пак тук пишем предимно жени, няма как да сме компетентни по въпроса...
Автора е сбъркал форума, мисля в някой тийн форум подобни инфантилни вълнения ще намерят по добър отзвук...

# 70

А това, че причините за напълняването може да бъдат най-различни, като започнеш от бременност и завършиш със заболявания, както вече споменах, за теб няма значение при категоризацията, която прилагаш по отношение на жените, говори много лошо за теб.

Ами може и лошо да говори, но ако мъжа ми по някаква причина, била тя и болест качи да речем 25 - 30 кг, ще спре да ме привлича и ще гледам на него като на болен, т.е. ще го съжалявам. По същия начин ще гледам и на себе си, ако не дай Боже ме сполети такава болест. Няма да ми е приятно и няма да правя секс с човек, който не ме привлича. Не виждам кое ме задължава да приемам някой всякак.

# 71
От нея няма отърване...   още една тема в потвърждение на това,че глупостта ходи по хората!

Темата си е екстра , но трябва сивак за да разбереш ,че не иде реч за визията на жената.Както и по - горе писах /ама никой не чете/колко ли водки трябва да удари един мъж за да си легне с /дебела , грозна , чужда /жена или в най - лошият случай с мъж?Много изнервени жени в тоз форум бре  newsm78

Изнервени от комплексарщините на такива като теб, да!  Wink

Последна редакция: нд, 22 ное 2009, 16:39 от Анонимен

# 72
  • Насред хаоса
Ами може и лошо да говори, но ако мъжа ми по някаква причина, била тя и болест качи да речем 25 - 30 кг, ще спре да ме привлича и ще гледам на него като на болен, т.е. ще го съжалявам. По същия начин ще гледам и на себе си, ако не дай Боже ме сполети такава болест. Няма да ми е приятно и няма да правя секс с човек, който не ме привлича. Не виждам кое ме задължава да приемам някой всякак.
Твое право си е, макар и доста егоистично.
А ако ме съжалявате или мислите, че съм болна от нещо и поради тази причина съм дебела, грешите. Нито съм болна, нито съм дебела като пищната мадама от клипа или постваните от Злоб. Вярно, имам някое излишно килце, но то не е проблем за мъжа ми. Но, както казах, след ражданията съм била по 90 кила. И това според тия разсъждения е трябвало да послужи на мъжа ми като повод да си намери любовница или да се натряска, за да легне с мен? Или направо да ме зареже, нали?

# 73

Не ме интересуват хората кой какво и дали би приел или не би. Нито пък ще седна да съжалявам хора, с които нямам отношения, все ми е тая дали някой е дебел или слаб. Отговарям по повод на това, ами ако еди какво си болест. Ами след като нещо е болест, не мога да гледам на него като нещо нормално.А ако не е болест, а лакомия, т.е. ако партньора ми показва, че предпочита храната пред това дали на мен ще ми е приятно с него, не виждам защо трябва да се съобразявам с пороците му. Аз подобно нещо за себе си не го приемам, как мога да го приема за друг.

За останалите хора, кой както се харесва, пак казвам безразлично ми е. Но към мъжа с когото се очаква да правя секс имам претенции относно външния му вид да е привлекателен според собствените ми критерии.

# 74
  • Насред хаоса
Жестоко, Пасинет, жестоко.
И през ум не ми е минавало да искам съжаление от когото и да било. Но разсъжденията ти са жестоки и егоистични. Мое мнение, нищо лично.
Все едно да обичам мъжа си, но ако той качи десетина кила, да почна да се гнуся от него и да си търся любовник, защото вече не бил фиданка. По тая логика и бръчките трябва да му броя.

Общи условия

Активация на акаунт