За секса с дебела жена.

• 128 742
  • 556
  •   1
Отговори
# 225
  • пак там
Защото всички тук ме убеждавате , че вашите половинките ви харесват такива каквито сте. Да , ама не. Това е примирение и никой не иска да си обиди партньора директно.
Аз имам бирено коремче и жена ми му се кефи , абе глупост на кубици. Не се ли взема аз в ръце , няма кой. Тя си ме харесва , ама...... Айде стига с тъпизми и лицемерие , е няма да легна с хипопотам , та ако ще и да е най- голямата ми любов в живот

Абе знам ли... Докато бях слаба, май бях първенец в провалените връзки. Напълнях и намерих любовта на живота си. Слава Богу, мъжът ми изобщо не прилича на теб.

# 226
Абе истината е,че в нашата мила родина,мъжете са с големи претенции,всичките искат високи,слаби и красиви,а всъщност никой не се е погледнал  в огледалото от тях що за образ е,само изисквания-изисквания,тц тц тц......

Ако жените търсеха слаби мъже всички щахме да заслабнем и да влезнем във форма ..... ама ...  Whistling

# 227
 Joy темичката си я бива  Mr. Green
Аз мога да кажа следното:
До преди 2 години бях 48кг. 160см. 96/68/95, винаги съм си имала мъж(малко силно казано, имайки впредвид крехката ми възраст, но да кажем мъж  Mr. Green) до себе си.
След това напълнях от хормонални хапчета и оттогава до днес съм 64 кг.(което е доста повече от преди и се забелязва  Embarassed) 160 см. 103/76/101, но точно когато напълнях получих годежен пръстен, бях много красива булка ( и скромна)  Mr. Green, имам много красив съпруг, едър, но в никакъв случай дебел (198 см. 97кг.), мисля че дори 160см. 48кг. щях да изглеждам смешно, направо нелепо до него  Mr. Green
Това, което искам да кажа е, че слаба ме харесваха много момчета и мъже. Когато понапълнях и се окръглих намерих любовта на живота си и моето заключение е, че кльощава или по-пълничка, няма значение, ако жената е симпатична, държи на себе си и принципите си и има какво да даде на мъжа до себе си тя няма да е сама никога, без значение колко тежи и дали има 5-10кг в излишък. За всеки момент от живота си човек има точно определен човек до себе си.  Heart Eyes Peace

# 228
Защото всички тук ме убеждавате , че вашите половинките ви харесват такива каквито сте. Да , ама не. Това е примирение и никой не иска да си обиди партньора директно.
Аз имам бирено коремче и жена ми му се кефи , абе глупост на кубици. Не се ли взема аз в ръце , няма кой. Тя си ме харесва , ама...... Айде стига с тъпизми и лицемерие , е няма да легна с хипопотам , та ако ще и да е най- голямата ми любов в живот

Моят съпруг е един напълно НЕидеален мъж около 40-те ,но с ръка на сърцето твърдя че никога не съм се заглеждала по чуждо.Даже преди време докато четях една тема за любовниците откровено си помислих ,че нещо ми е сбъркано защото никога не съм проявила и най-малък интерес към друг.Обичам го такъв и то толкова много че направо ми се подкосяват краката като ме докосне. newsm78Остаряхме заедно създадохме дете ,минахме през какво ли не ,но аз не му се наситих.Чувствата ми не са охладняли.Виждам как го променят годините,но това не се отразява на желанието ми.Аз съм малко по-млада с нормална според мен фигура 164/54кг и стегнат/за момента/ корем и задник.
Според мен не можеш да слагаш всички в един кюп.Има мъже и мъже/и за жените е същото./Истината е че като има любов разните му там измислени правила и клишета се донагаждат за да изглеждат мъдро,но не съдържат кой знае какви мъдрости.Просто дебели или слаби,плешиви или с коса....ако я има химията правилата са празни приказки.НЕидеалните също могат да бъдат желани и обичани.Това е химия,природата го е предопределила.Ако всички налитаха само на ''идеалните'' вида ни да е изчезнал отдавна.
Е има едно правило за любовта към парите/партньори с пари/,но то е друга тема.

# 229
Харесвайте дебели жени! Ако не дебели – поне дебелички. Ако не дебелички – поне пълнички. Казвайте им така: „Скъпа моя, обожавам твоя целулит!“ И така: „Какви прекрасни стрии!“ И също така: „Паласките ти са жестоки“!

# 230
  • Талант на 2012,2013 г.
Не претендирам, че съм от слабите, но не съм и дебела. Ама какво сега една жена като е дебела да не прави секс ли? Някои мъжепък не обичат да им тракат кокали, но не си го признават. smile3501

# 231
Харесвайте дебели жени! Ако не дебели – поне дебелички. Ако не дебелички – поне пълнички. Казвайте им така: „Скъпа моя, обожавам твоя целулит!“ И така: „Какви прекрасни стрии!“ И също така: „Паласките ти са жестоки“!

Сега. Целулитът, стриите и паласките въобще не са само при дебелите  Laughing първите 2 въобще не пробират кила, а паласките много зависят от телосложението - имам приятелка 48 кг. с паласки, просто има мъжка фигура, няма талия, има паласки, виждала съм и жена 90 кг. с много тънка талийка и без паласки, така че - каквото дал Господ  Mr. Green и не смятам, че подобни "комплименти" имат място, освен, ако целта ти не е да насадфиш комплекс, все едно на жена с много рядка и тънка коса да кажеш "Какви прекрасни буйни къдри"  Hug или на жена с гръцки нос "Носът ти е жесток!".

# 232
  • Пловдив / София

Абе знам ли... Докато бях слаба, май бях първенец в провалените връзки. Напълнях и намерих любовта на живота си. Слава Богу, мъжът ми изобщо не прилича на теб.

Не смятам, че килограмите са предпоставка затова дали жената ще е  щастлива или не. Така както и красотата.

Но все пак не желая да напълнявам. А ако се случи макс. 5-8кг. Има къде да ги побера.
 Mr. Green

# 233

Tired
Като пораснеш ще разбереш! Е, не е задължително това да се случи този живот ...

# 234

Laughing  Да, харесвайте дебели жени ... моля. Но не забравяйте, че и дебелите мъже не са за подценяване.
И тях ги харесвайте .... моля!   bouquet

# 235
  • пак там

Laughing  Да, харесвайте дебели жени ... моля. Но не забравяйте, че и дебелите мъже не са за подценяване.
И тях ги харесвайте .... моля!   bouquet

И тях си ги харесваме, споко!  Mr. Green

# 236

Сега. Целулитът, стриите и паласките въобще не са само при дебелите  Laughing първите 2 въобще не пробират кила, а паласките много зависят от телосложението - имам приятелка 48 кг. с паласки, просто има мъжка фигура, няма талия, има паласки, виждала съм и жена 90 кг. с много тънка талийка и без паласки, така че - каквото дал Господ  Mr. Green и не смятам, че подобни "комплименти" имат място, освен, ако целта ти не е да насадфиш комплекс, все едно на жена с много рядка и тънка коса да кажеш "Какви прекрасни буйни къдри"  Hug или на жена с гръцки нос "Носът ти е жесток!".

Пдкрепям на 100% Аз например съм 45 кила с мокри дрехи и имам целулит. Имам приятелка 90 кг. със стегната и гладка кожа като бебешко дупе, с разкошна коса и някакси въпреки килограмите като я погледнеш оставаш с впечатление за едра, голяма жена, но не и дебела, разплута и каквото там. Много си я харесват мъжете даже, да не говорим че гръдната й обиколка е зашеметяваща  Grinning Тя си има мъж де, и той голям българин  Wink

# 237
Докато се къпехме снощи мъжът ми ме беше загледал странно, питам К"во има?
Той ми казва: Абе нещо поотслабнала ми се виждаш, внимавай в картинката, аз скелет не искам!
За сведение съм около 65кг, даже и повече!
Но нямам нито една стрия, нито пък увисване, въпреки двете ми раждания и рязкото напълняване след второто!
Имам позната, слабичка е, облечена минава за готина мацка, но ако се съблече..........
Коремът и е набръчкан и увиснал, бедрата с целулит, гърдите и са до пъпа!
Но във всяка жена има красота, стига мъжът да може да я открие!
Външният вид е важен, но простете, но по-добре един добродушен и благороден шишо, отколкото безчуствен и нечовечен манекен!

# 238

Пдкрепям на 100% Аз например съм 45 кила с мокри дрехи и имам целулит. Имам приятелка 90 кг. със стегната и гладка кожа като бебешко дупе, с разкошна коса и някакси въпреки килограмите като я погледнеш оставаш с впечатление за едра, голяма жена, но не и дебела, разплута и каквото там. Много си я харесват мъжете даже, да не говорим че гръдната й обиколка е зашеметяваща  Grinning Тя си има мъж де, и той голям българин  Wink
Много си слаба , да нямаш глисти? Joy Joy Joy

# 239
Ох, той света бил пълен с добродушни дебеланки без стрии и целулит и зли манекенки с увиснали цици и набръчкани кореми.   Joy
Не се излагайте, има различни вкусове, не виждам защо е необходимо някоя като е по пълна непременно да се сравнява със слаби грозотии и да ги мисли за зли и да се чувства по добре от това.

На мен шишко дори и добродушен не ми е секси, има достатъчно приятни нормално слаби мъже, че да искам да правя компромис с нещо, което ми е основно за привличането.

Общи условия

Активация на акаунт