За секса с дебела жена.

• 128 775
  • 556
  •   1
Отговори
# 240
... не виждам защо е необходимо някоя като е по пълна непременно да се сравнява със слаби грозотии и да ги мисли за зли и да се чувства по добре от това ...

Кой го е написал това?
Иначе съм съгласна Peace никога не съм смятала, че килограмите определят дали човек е зъл или не  Laughing

За мъжете също си права, всеки има различен вкус, аз не харесвам слаби, не харесвам и дебели, някое месце тук там не ми променя привличането, ако го има, но като цяло ме привличат набити, здрави, яки, с мускули (но не като на културист) и не много високи  Blush

# 241
  • somewhere over the rainbow
Понеже темата е за секс, не за щастие / Mr. Green/ да кажа, че аз не бих легнала с дебел мъж. Ако бях мъж, не бих легнал с дебела жена. За мен в секса има голяма доза естетика, а дебело тяло и тресящи се меса не ми се връзват с нея Naughty
Тъпо е да си мислиш, че мъжете предпочитали секс с дебели жени. За да оправдаеш ... себе си. Да, има и такива, но са по-скоро изключение. И мъжете са хора Mr. Green и харесват изваяни тела Peace Нема к'во да се лъжем и да си мажем очите.

Не се сърди, па ти съвсем нищо не харесваш Sunglasses

# 242
Много си слаба , да нямаш глисти? Joy Joy Joy

Ако бях написала, че съм 145 кила, щеше ли да ме питаш: Много си дебела, да не се тъпчеш много ?  ooooh! 
Това е злобно, безпредметно подмятане.
ПП Ако толкова те интересува дали имам глисти, ми да ти пратя материал за изследване, ако искаш да провериш сама  Mr. Green

# 243
Ох, той света бил пълен с добродушни дебеланки без стрии и целулит и зли манекенки с увиснали цици и набръчкани кореми.   Joy
Не се излагайте, има различни вкусове, не виждам защо е необходимо някоя като е по пълна непременно да се сравнява със слаби грозотии и да ги мисли за зли и да се чувства по добре от това.

На мен шишко дори и добродушен не ми е секси, има достатъчно приятни нормално слаби мъже, че да искам да правя компромис с нещо, което ми е основно за привличането.

Пасинет, тук ставаше въпрос за това, че целулита, стриите, хубавата кожа не са непременно свързани със слабите жени. Има слаби жени с целулит, има дебели жени без. Това съм написала, това е написала и Не се сърди, човече. Никой нищо не сравнява. И никой не те кара да харесваш пълни мъже. Аз не харесвам пък плешиви например. Но има жени, които нямат нищо против.  Wink

# 244
...
Тъпо е да си мислиш, че мъжете предпочитали секс с дебели жени. За да оправдаеш ... себе си. Да, има и такива, но са по-скоро изключение. И мъжете са хора Mr. Green и харесват изваяни тела Peace Нема к'во да се лъжем и да си мажем очите.

Не се сърди, па ти съвсем нищо не харесваш Sunglasses[/i]

Ако един мъж не иска да спи с жена си, независимо по каква причина, никакво оправдание няма да й помогне, но ако няма отклонения в отношенията им, оправдание не и е нужно.
За изваяните тела, описанието на мъж, което дадох може да е оставило такова впечатление, но не е, всъщност 20-25 кг. разлика дори не ми правят впечатление, въпреки, че и аз съм хора  Mr. Green

А всъщност всичко е относително, за някои мъже 60 кг. е дебела жема, за други 75 кг. е идеална, така че, всеки с вкуса си  Simple Smile

# 245
Много си слаба , да нямаш глисти? Joy Joy Joy

Ако бях написала, че съм 145 кила, щеше ли да ме питаш: Много си дебела, да не се тъпчеш много ?  ooooh! 
Това е злобно, безпредметно подмятане.
ПП Ако толкова те интересува дали имам глисти, ми да ти пратя материал за изследване, ако искаш да провериш сама  Mr. Green

Пращай , пращай , става за риболов?  bouquet

# 246
Майка ми е дама на 62-т, доста закръглена и добре оформена ! Има страхонто много обожатели с който тя напрактика се забавлява. Иначе е вдовица и не допуска близо до себе си никой мъж!
Винаги казва " Мъжета са кучета и не обичат да глозгат кокали!"

Последна редакция: пт, 18 дек 2009, 16:29 от nely_dk

# 247
и ако форместите жени се върнат отново на мода :
http://www.glamour.com/health-fitness/2009/10/these-bodies-are-b … ful-at-every-size
ще говорим ли "за секса със слаба жена"  Simple Smile

# 248
Първо трябва да определим - Що е дебела жена?

Ако използваме като критерий коефициента на телесна маса, това означава следното:

Теглото на жената в Килограми, разделено на Височината на квадрат в метри!

Ако полученото число е по-голямо от 25 / за жена /, би следвало една жена да има  проблем с теглото!
В първите 10% всичко е почти в границите, но колкото по-голямо е числото от 25, толкова по-големи са проблемите.
С наближаването на 30, започваме да говорим и за форма на затлъстяване!
И т. нат.  ...

# 249
  • Германия
Най- накрая някой да даде формула....отдъхнах си, под 25 съм  Mr. Green

# 250

Тва не мога да го сметна.. ooooh!
Моля някой да го преведе като за блондинки.. Embarassed

# 251
Най- накрая някой да даде формула....отдъхнах си, под 25 съм  Mr. Green

Скъпа,
Без да съм те виждал мога да ти кажа, че изглеждаш великолепно ...

# 252

Мила, ти ще си под 18 със сигурност.Не се притеснявай.  Wink

# 253
Аз съм дебела, но по тази форумула съм в първите 10%, да дишам спокойно значи  Joy

# 254

Спокойни скъпа,
Математиката не е проблем за мен.

1. Натискаш Бутона "start" на компютъра си.
2. След това влизаш в All Рrograms
3. след това в Accessories
4. И след това в Calculator

Излиза ти калкулатора на компютъра.
Следва:
1. Въвеждаш теглото си в килограми;
2. Натискаш знак за разделяне - наклонената черта - ето този /
3. Въвеждаш височината си в метри < Ако си например 175 сантиметра, трябва да въведеш 1.75 >
4. Отново натискаш знак за деление - /
5 И въвеждаш отново височината си в метри < точно както направи в точка 3 >
6 Натискаш знака =  и отговорът е пред теб!!!

Общи условия

Активация на акаунт