За секса с дебела жена.

• 128 715
  • 556
  •   1
Отговори
# 270
Е, че къде ни пращаш у средните тогаз, ний сите сме млади тука.  Laughing

Момичета,

Чудя се дали четете внимателно това, което пиша!
Аз точно това казах - че сте млади.
Ето:

Цитат
Между другото, формулата за мъжете и жените, която представих се отнася за хора под средната възраст!
Мисля, че всички в този форум са такива!

Виждате ли думичката "под" бе джанъм?
Отнася се хора  до 45 години!

# 271
ето една таблица за тези над 50кг
http://www.specializingfoods.com/guppy460/articles.php?lng=bg&pg=34
и още една без начални кг
http://www.medicine.bg/instrumenti/indeks-na-telesnata-masa

# 272
...
така че..дали 17 или 27 щом се чувствам добре в кожата си -всичко е наред.. Sunglasses

Peace Именно!

А за мъжката форумула, малко ми идва в повече, мъжът ми излиза 22, а споре дмен е на горната граница, даже извън нея (което ми харесва Laughing)

# 273
  • somewhere over the rainbow

Числото 25 не е средата, а горната граница на идеалния коефициент на телесна маса за жена!
Скъпи, правилно чувстваш! Не сме се разбрали. По-точно ти си се разбрал, но аз теб - не Crazy Помислих, че 25 е златната среда, идеалът. Но сега разбрах, че това е горната граница на номалното. Иначе коефициентът ми е 19.37 и точно като за толкова си изглеждам. Хубава формулка, мерсаж Wink

# 274
Първо трябва да определим - Що е дебела жена?

Ако използваме като критерий коефициента на телесна маса, това означава следното:

Теглото на жената в Килограми, разделено на Височината на квадрат в метри!
Дайте сега една формула и за мъже, ама да включва вътре други размери...  Laughing

Кат го извадиш да те плесне по челото, това устройва ли те  Joy
А иначе съм чувала, че обиколката на врата, бицепса и прасеца трябва да са еднакви  Peace

# 275
При мен излиза 18.  На косъм съм от анорексията  hahaha

# 276
  • Варна
При мен излиза 18.  На косъм съм от анорексията  hahaha
Дарявам ти 2 точки и излизаме и двете манекенки - по 20! И ...секс, секс, секс... Mr. Green

# 277
Аз съм 17.1  Laughing

# 278
  • София
Кат го извадиш да те плесне по челото, това устройва ли те  Joy
А иначе съм чувала, че обиколката на врата, бицепса и прасеца трябва да са еднакви  Peace
Изпуснала си най-важната обиколка.   Joy Peace

# 279
  • out of space
21.258  168/60

тази таблица е пълна глупост!  Излиза, че трябва да съм 113 кила, за да имам много голям риск. Гаранция, че едно 75 да стигна и ще съм пътник.

Не знам как е секса с дебела жена, но за мен не е секси всяка, която е повече от +10 или -10 кг. Като височината й минус 110 е идеалното, много рядко съм виждала жени с тия мерки да не изглеждат перфекто, а само почти перфектно.

Та, на някои може да му е кеф да спи с дебели жени, на друг пък да му пречи липсата на "да имам какво да хвана", но това са лични предпочитания.
Чисто естетически е добре жената да е около идеалното тегло +- 5 кг. Другото вече е въпрос на вкус от страна на партньора/партньорите.

А коя как се харесва...е айде моля ви се  Laughing не съм чувала 100 кг жена да се кефи като се види само наполовината в огледалото. От друга страна доста кльощави се имат за дебели... Била съм 49 кг на 168 и исках да сваля още малко в дупето  ooooh!

Последна редакция: сб, 19 дек 2009, 16:37 от Erica

# 280

Числото 25 не е средата, а горната граница на идеалния коефициент на телесна маса за жена!
Скъпи, правилно чувстваш! Не сме се разбрали. По-точно ти си се разбрал, но аз теб - не Crazy Помислих, че 25 е златната среда, идеалът. Но сега разбрах, че това е горната граница на номалното. Иначе коефициентът ми е 19.37 и точно като за толкова си изглеждам. Хубава формулка, мерсаж Wink

Скъпа,
Само ще кажа, че в случая е важно колко хапва човек, а не формулката!
При 19, 37  изглеждаш страхотно. Вече си в очите ми, но ... да побързам да избягам / след като си човек на звяра Laughing/.

# 281

това е за културистите

# 282
на тая таблица http://www.medicine.bg/  ми излиза Вашият индекс на телесното тегло е: 15.6 кг/м2  #Crazy

# 283
  • somewhere over the rainbow

А коя как се харесва...е айде моля ви се  Laughing не съм чувала 100 кг жена да се кефи като се види само наполовината в огледалото. От друга страна доста кльощави се имат за дебели... Била съм 49 кг на 168 и исках да сваля още малко в дупето  ooooh!
Как беееее, тук у форуму се харесват, че даже и мъжете им ги харесват, та чак повече от супермоделите Crazy И един мармот...

# 284
  • София

А коя как се харесва...е айде моля ви се  Laughing не съм чувала 100 кг жена да се кефи като се види само наполовината в огледалото.
CrazyЕ,не подскачам от радост като се видя в огледалото,верно е,всъщност досега не се бях замисляла за това.
Говорите за дебелите жени все едно са някакво полезно изкопаемо-правят ли секс,не правят ли,радват ли се на тлъстините си,не се ли радват?!,
Ерика,всъщност разбрах това,което съм цитирала и поста ми не е насочен лично към теб,просто  в тази тема такива неща прочетох,все едно дебелите сме прокажени.
 Тежа близо 100 кила,но наистина се чувствам приятна млада жена,без да съм красива,толкова ли е странно или просто аз нещо не съм в ред?

N_A_N™,според мен си невероятно груба,честно.
Даже и мъжете им ги харесват! Rolling Eyes
 ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт