За секса с дебела жена.

• 128 720
  • 556
  •   1
Отговори
# 285
Според мен малко неща в този свят са перфектни и ако наистина един мъж/жена се възбужда единствено от перфектен партньор, то сексът щеше да е мираж  Laughing привличането е комплексно, пропорции, аромат, глас и т.н. За да окаже влияние теглото на масата хора, трябва да е нещо наистина крайно, например 30 или 200 кг. От другите категории всеки си избира, както едни харесват руси, така някои харесват 65-70 килограмови или пък 50.

# 286
  • somewhere over the rainbow
Не се сърди, нали темата е за дебели жени. 65-70кг. едва ли за някой са чак дебели Naughty

Валенцето, не съм се изразила правилно. Може би трябваше: "Даже и мъжете им ги харесват повече от красива жена с нормално тегло". Което няма как да е вярно, освен ако мъжът няма някакъв особен фетиш. Иначе, разбира се, че ще ви харесват, най-малкото защото ви обичат. И точно заради това казват: "Така си си добре".

А, че съм груба, да, права си Peace

# 287
  • София
Нан, ти не харесваш ли мъжа си повече от някой модел, или Брад Пит, например? Аз моя да, честно!
Та не виждам нищо чудно мъжете ни да ни харесват повече от разни пин-ап блондита. Харесването е ... толкова е различно от това, за което говориш, само че в момента нещо ми бягат думичките, ще се опитам да пиша по-нататък.

# 288
N_A_N™, ами ето, относително е какво е дебел, за някои жени 70 кила е направо крайност  Simple Smile

За другото - варирала съм с по 20-30 кила, мъжът ми също, не съм изпитвала привличане или желание към другите с "нормално" тегло през този му период, нито ми е фетиш, но не ги виждам тези кила, не знам как, обаче и през този период за мен си беше Номер 1 Simple Smile
Разбирам, че за някой, който му е фетиш перфектното тяло няма да го разбере, но за мен това е нещо, което просто не ме интересува Simple Smile

# 289
  • София
Не се сърди, нали темата е за дебели жени. 65-70кг. едва ли за някой са чак дебели Naughty

Валенцето, не съм се изразила правилно. Може би трябваше: "Даже и мъжете им ги харесват повече от красива жена с нормално тегло". Което няма как да е вярно, освен ако мъжът няма някакъв особен фетиш. Иначе, разбира се, че ще ви харесват, най-малкото защото ви обичат. И точно заради това казват: "Така си си добре".

А, че съм груба, да, права си Peace

N_A_N™ ,за мен не е важно мъжът ми да си сложи превръзка на очите и да повтаря постоянно,че съм най красивата жена на света и имам сески тяло.Не,никога не ми е било целта това,на съвсем друга основа са ни отношенията и не би ми било приятно да чувам лъжи.Естественно,че предпочитам да съм слаба ,с по-малък бюст искам да съм,с по-хубава кожа и не такъв голям нос.От всичко изброено май с най-малко усилия мога да отслабна.Но на този етап не ми стои това на дневен ред.Може би ако когато се запознахме с него бях слаба,а после бях напълняла,щях да се притеснявам от този факт.И може би щях да се амбицирам да сваля килата.
Не зная защо,но преди малко си спомних,че преди време в лично съобщение с една съфорумка обсъждахме продупчването на ушите на момиченцата.Тя ми писа,че не би искала да общува с мен,защото съм продупчила ушите на момичетата ми в ранна детска възраст.Това говорело много и предпочита да страни от такива хора.Същото е и в тази тема.Едва ли не в някои мнения улавям,че има жени,на които им е под нивото да общуват с пълни хора,нямам предвид секс,имам предвид нормално общуване между познати примерно.Едва ли не пълните хора са по-долна категория.Което е жалко.Но всеки с мнението си,за радост обкръжението ми не се притеснява,че общува с доста дебела жена като мен.
Не се сърди, човече,ти успяваш с по-малко думи да опишеш моето мнение,благодаря!

# 290
Не зная защо,но преди малко си спомних,че преди време в лично съобщение с една съфорумка обсъждахме продупчването на ушите на момиченцата.Тя ми писа,че не би искала да общува с мен,защото съм продупчила ушите на момичетата ми в ранна детска възраст.Това говорело много и предпочита да страни от такива хора.Същото е и в тази тема.Едва ли не в някои мнения улавям,че има жени,на които им е под нивото да общуват с пълни хора,нямам предвид секс,имам предвид нормално общуване между познати примерно.Едва ли не пълните хора са по-долна категория.Което е жалко.Но всеки с мнението си,за радост обкръжението ми не се притеснява,че общува с доста дебела жена като мен.
Не се сърди, човече,ти успяваш с по-малко думи да опишеш моето мнение,благодаря!
На това не му ли се вика снобарско поведение?Да откажеш да контактуваш с някого заради килограмите му?Наистина не ги разбирам тия хора...Какво общо има колко кг си с това какъв човек си?

# 291
  • На дивана, под юргана
Много ми е любопитно какъв е телесния индекс на Катрин Зита Джоунс... и дали Майкъл Дъглас отказва да прави секс с нея...  Laughing

# 292

Не зная защо,но преди малко си спомних,че преди време в лично съобщение с една съфорумка обсъждахме продупчването на ушите на момиченцата.
Shocked Rolling Eyes

Най-добрите ми приятелки са 120 и 80кг. Общуваме си перфектно. Но темата не е нито за общуването, нито за приятелството, нито за любовта. А за секса. Там участваш основно с тялото си. Нали правим разлика?

Много ми е любопитно какъв е телесния индекс на Катрин Зита Джоунс... и дали Майкъл Дъглас отказва да прави секс с нея...  Laughing
М, отказва той. То аз няма да й откажа, та той ли Laughing

# 293
  • София

Най-добрите ми приятелки са 120 и 80кг. Общуваме си перфектно. Но темата не е нито за общуването, нито за приятелството, нито за любовта. А за секса. Там участваш основно с тялото си.
Правя разлика,представи си. CrazyДаже знам какво е секс. Laughing
Спирам. Flutter

# 294
... темата не е нито за общуването, нито за приятелството, нито за любовта. А за секса. Там участваш основно с тялото си. Нали правим разлика?...

Правим, но това, че за теб партньорът ти трябва да има перфектно тяло, за да го желаеш, не значи, че за всеки е така, това ми беше мисълта Simple Smile

# 295

Правим, но това, че за теб партньорът ти трябва да има перфектно тяло, за да го желаеш, не значи, че за всеки е така, това ми беше мисълта Simple Smile
Е, не перфектно, но не и дебело, в пълния смисъл на думата. Simple Smile

# 296
История от живия живот:

"Жена ми започна да подмята какво иска за подарък за предстоящата ни годишнина:
“Искам нещо лъскаво, което да вдига от 0 до 150 за 3 секунди.”
Купих й кантар за баня.
И така започна скандалът... "

# 297
История от живия живот:

"Жена ми започна да подмята какво иска за подарък за предстоящата ни годишнина:
“Искам нещо лъскаво, което да вдига от 0 до 150 за 3 секунди.”
Купих й кантар за баня.
И така започна скандалът... "
Joy Joy Joy Joy Joy

Тук в централните щати не им пречи на "момците" , че "момите" са си свръх наднормени  Joy . Дебела жена -  мършав мъж си е доста често срещано "явление"  Joy

# 298
  • Варна

Oх, отдъхнах си и му ударих един секс!
Не знам за дебелите хора, секса с нас (макар и не "чак"), но темата е грозна.

# 299
Ох.....
Не знам дали да се сложа към дебелите или не.
За статистиката-кантарът показва.....достатъчно много,но на практика казват, че не изглеждам толкова (май нищо не казах, ама карай).
Та...ако съм 46-48 р-р, секса с мене за секс с дебела ли се брои?

Благодаря, важно ми е (по Сопрано).

Общи условия

Активация на акаунт