Бяла зима на вратата чука, в ПАЗАРДЖИК снежинки да натрупа

• 33 624
  • 750
  •   1
Отговори
# 690
Гвен, честит рожден ден! Пожелавам ти здраве и сбъднати мечти

Нели, що духовен, бе? Моят е зимен! Да минава и тоя шибан февруари, че вече издивях #Cussing out

Гери, 11 са.4 са кътници, изкара всичко за 4 месеца Tired

Александра е с хипертрофия на сливиците. Четох доста, много е опасно, щото уврежда сърце, стави  и бъбреци. личният ми разправя, че нищо не можело да се направи, но аз не искам да ги вадим.

Я препоръчайте УНГ добър, освен д-р Пенчев, щото не ми се ходи в лекарската тема да я търся Embarassed

# 691
д-р Атанасов - от личен опит. Peace
д-р Златарев - от познати.

GWEN, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН! (със закъснение)  Hug bouquet

# 692
Добро утро и от нас!

Нинка, много хубава усмивка, но и аз се учудих, че имате толкова много зъбчета! Браво!

Аз вече водя Личката при Д-р Атанасов долу в отделението УНГ на болницата! Много съм доволна!
Много добри отзиви имам от познати и от зълва ми и за Д-р Митрев и за Д-р Златарев пак от отделението! Това долу са телефоните в отделението и можеш да звъннеш да попиташ за графика на лекарят, който избереш! Стискам палци да намерите добро решение!

034- 40 87 37 УНГ манипулационна
034- 40 8735 УНГ лекарски кабинет

# 693
Нинка  Hug

доктор Златарев - от личне опит - той е и завеждащ отделение
доктор Атанасов - па от личен опит...

# 694
Много благодаря, момичета. Значи при който и от двамата да идем, все добре.
Става въпрос за МБАЛ, нали? Къде е отделението?

# 695
 Гвен !    love001

Нинко,преди време обиколихме  къде що има доктори УНГ по Пазарджик с големият ни син,проблем ни бяха сливиците и честите боледувания свързани с тях,след като изслушах всички мнения на докторите,а те бяха противоречиви - един ми казваше извади ги,другият не вади ги,четох,четох и без да имам претенциите,че повече от докторите знам,осланяйки се на прочетеното и интуицията си взехме решение у дома,че докато сина ни не навърши осем години няма да му вадим сливиците. Имунитета ли си каза думата,израстването или случайността не знам,но след много,много честите ни боледувания,сега синът ни е почти на осем години и боледува рядко.Споделям своя опит,но за решенията свои,всеки  носи си отговорността.

Декемврийче мило,преди време снежинка обеща ми,все още чакам си я.     Blush Hug  Hug  Hug

В последните дни на зъбещите се в "зелено" въобще им вяра нямам на думите изрекли ги.  Heart Eyes

Последна редакция: пн, 01 фев 2010, 13:59 от Една ...

# 696
нинка като се влезе с колата в болницата след портала, където се плаща таксата в дясно!Почти на края на алеята сградата в ляво!

# 697
  В последните дни на зъбещите се в "зелено" въобще им вяра нямам на думите изрекли ги.  Heart Eyes

Mr. Green Mr. Green Mr. Green
 Heart Eyes Hug

Иглика, чакам си снежните снимки и аз! Heart Eyes Hug

Нинка, дано вземете правилното решение! Hug Heart Eyes

# 698
Оти бре, това ми е любимата иконка Mr. Green
Я се изразете и вие с една иконка в момента

(притеснява ме, защото хърка, диша главно с устата, а сливиците почти запушват гърлото. Неправилното и недостатъчно дишане уврежда стави, сърце, бъбреци и мозък накрая Tired)

# 699
# 700
# 701
 newsm57 newsm57 newsm57 newsm57 newsm57

Честит празник!

# 702
 Tired

Днес ходихме при д-р Атанасов. Много добро впечатление ми направи и много внимателно и обстойно преглежда и обяснява.
50 на 50 сме за вадене, ама и аз, и той не искаме засега

# 703
Нинка, радвам се че си останала с добро впечатление от Д-р Атанасов! Дано не се налага вадене на сливицата!

# 704
д-р Атанаосв навремето вади на НИки носната сливица (беше станала на каша) , и той и прави и манипулацията под пълна упойка за вадене на чуждо тяло от трахеята...
Много го харесвам защото освен , че е ронина на баща ми (далечен някакъв) е фен и на хомеопатията Peace

п.с. Нинка, а чела ли си 5-тата книга на Стефани Майер "среднощно слънце"?

Общи условия

Активация на акаунт