Бяла зима на вратата чука, в ПАЗАРДЖИК снежинки да натрупа

• 33 624
  • 750
  •   1
Отговори
# 705
Гери, не съм. Пета от поредицата не е. Пета като написана ли? newsm78

Хомеопатия, ама боаронска, а тя не е читава, щом не е класическа Peace

# 706
Първото сари дойде Party Чакам си второто и гривните

newsm03

# 707
Много си Убава, Нинка! Heart Eyes Hug

# 708
Нинка, много си хубава!

# 709
Нинка много си хубава  Hug  ама и аватара ти ми харесва повече от предишните  Mr. Green

п.с. Петата книга е същата като първата , ама разказана през  погледа на Едуард, а не на Бела - интересна гледна точка  Peace
Аз на компютъра я чета ...

p.p.s. може ли снимка и с оголено пъпче  Grinning Whistling

# 710
Ааааа, супер, прати, моля линк да не ровя Praynig

Благодаря Blush, пъпче нема пъ! Mr. Green

# 711
пратих ти я на пощата...че незнам от къде я е свалил "четвъртинката"  Grinning

# 712
цъ цъ цъ,коя е таз нежна фея? Нинко,индийките ряпа да ядат пред твоето усещане ...

Не знам защо,но някак си отвътре ми дойде гледайки Нинка, с мислите си за прераждането, как сте - имате ли ги,усещате ли ги или ви са чужди?!

newsm53

# 713
Нина, прекрасна си! Особено излъчването!
Ама от къде са тези сари-та?

# 714
Ех, засрамих се. Blush Embarassed
От ибей си поръчваме - от Индия Mr. Green
Гери, ти взе ли другите книги?
Аз вярвам в прераждането....или просто не искам да повярвам, че със смъртта всичко приключва Rolling Eyes

# 715
  • Nearby
 gydi tongue 1swing newsm44  (изразявам се в иконки)
Малинарке,ама многооо си хубава  Hug
И в прераждането вярвам.Част от предишното ни аз остава да живо в нас

п.п. Нелина и снимки ще има,ама като се приберем Simple Smile Да понатрупам малко

# 716
  • Пазарджик
Аз чета, чета и обикновено мълча, ама не мога да не се обадя сега.
Нина, винаги много съм харесвала индийските облекла, но на теб ти стои направо вълшебно. Точно все едно си излязла от някоя приказна книга от рафта зад теб.   bouquet

# 717
Нинко, книгите ги изядох  Mr. Green  и още в неделя бях готова за връщане...ама не съм излизала.. Blush
утре ще ги пратя по Никол  Peace

п.с. та к'во викаш сега ша четем  Whistling

# 718
Леле, цяла страница комплименти за мен...... Embarassed Имам много да си връщам, благодаря Hug
Честничко да си кажа, пуснах снимки, защото вярвам в преценката ви и вече няма да се двоумя лятото дали мога да се обличам така отвреме на време Laughing Мъж ми е пристрастен, той не се брои Mr. Green Сега чакам второто  и гривните и стига толкоз засега Mr. Green

Гери, щом ми се довери за книжките, да ти пусна някое филмче да изгледаш сега, а? Flutter Joy
Между другото гледа ли двата филма по първите две книги?
Ами кажи какво ти се чете? Цеци е повече по фентъзитата, аз съм по социалните истории Tired

# 719
гледах филмите и добре , че бях чела книгите...много скучни ми се сториха...хич не ми харесаха филмите   Confused ..имах по-големи очаквания... Confused

Фентъзи и аз не чета - половината ни секция е само фентъзи и познай колко от тях съм прочела  Whistling
веднъж се помъчих Mr. Green  на "пътеводител на галактическия стопаджия"   - ама повече от втора страница не минах..

а за филмите - би било добре да ми подадеш някакви заглавия   bouquet
...пък аз ще видя да не би четвъртинката вече да ги е свалил....и да ме чака благосклонно да ги изгледаме  Mr. Green

bouquet

Общи условия

Активация на акаунт