Бяла зима на вратата чука, в ПАЗАРДЖИК снежинки да натрупа

• 33 624
  • 750
  •   1
Отговори
# 720
Нинка, много си хубава наистина.Много нежна. Peace

Аз повече не мога да трая и да се похваля.
На Ването коледния късмет почти ми се сбъдна, след няколко месеца ще разберем дали изцяло или само част от него. Wink Peace

# 721
 С тази тема май, в Пазарджик ще сме до Май. - туй е предложението ми за заглавието на тема нова,но ще ми е хубаво,ако своята мисъл дадете и забавно нещо измислете. С интерес ,очаквам предложенията ви.  Hug

Ембер,а късмета коледен какъв ти бе,за не присъствалите любознателно любопитни ще споделиш ли ?!  Blush Heart Eyes

# 722
  • Пазарджик
Нинка, много си хубава наистина.Много нежна. Peace

Аз повече не мога да трая и да се похваля.
На Ването коледния късмет почти ми се сбъдна, след няколко месеца ще разберем дали изцяло или само част от него. Wink Peace

Жана, да не си бременна  Grinning ?

# 723
Их, даже от жокер нямаше нужда! Mr. Green
ВанеHug ,вече само ти ще ни правиш късметите.Златни ръце, златно сърце - късметите се сбъдват. Heart Eyes

Една, заглавието си е екстра, с тези темпове на писане баш си е на място. Simple Smile

# 724
Ембър, да разбирам ли че можем да кажем вече честита точица и лека браменност да ти пожелаем? Embarassed

# 725
Да, да! Hug
Вече бях на преглед, но беше рано и се видя само плоден сак.Следващия е на 15 февруари, надявам се тогава да видим сърчице и всичко да е наред. Praynig
С Danielkka ще си бременнем заедно. Simple Smile

# 726
ЛЕЛЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ newsm44 newsm44 newsm44 newsm44ЖАНА!!!
Много се рдавам, такава хубава новина! Heart Eyes ИИИ, дано наистина късметите да се сбъднат на всички Hug

Момичета, миналата година правихме една инициатива, която беше много успешна, за това решихме да направим пак! Ето за какво иде реч:

И на Баба Марта стават чудеса!

"Да бъдем МАМА Марта"

Момичета, покрай всички останали неща трябва да мислим и за Баба Марта, която в домовете за изоставени деца не идва лесно.
Бебетата в Пазарджик, Лесичово, Брацигово...
За Брацигово нека и този път да направим нещо повече от изпращането на една мартеничка.
Да изпратим и нашата любов.
Една благородна инициатива.
Видях какво щастие беше за децата получаването на картички за Коледа с индивидуални пожелания, видях и миналата година каква радост предизвикаха картичките с персонални пожелание и мартеничка в тях за всяко дете от дома.
За това и тази година нека подарим на децата частица добрина и щастие.
 Нека всяка всяка майка, която иска да се включи,  да приготви/ или закупи/ и надпише индивидуално за всяко дете картичка с мартеничка или само мартеничка в плик с името на детето. Може да вземе 5 - 10 деца, според възможностите си.
Ще съберем после картичките и ще ги изпратя с куриер в дома заедно, за да не плащаме по пощи или Ива може да ги остави ако ходи тогава. Hug
Списък с имената ще имам и който прояви желание може да ми пише на лични, за да поеме няколко деца.
Общо в дом " Петлешков" има 60 дечица, а в "Гиздова" - 40
Много се надявам да примемете тази инициатива и да зарадваме децата!

Краен срок: 23 февруари

Ето мартениците и картичките, които приготвихме за миналата Баба Марта:

http://pazardzhik.multiply.com/photos/album/45/45

Последна редакция: чт, 04 фев 2010, 15:51 от Даскалица Кукундрелова

# 727
Жана, много се радвам - честито!!!  Heart Eyes   bouquet  Hug
На каката казахте ли? Сигурно ще е много щастлива!
Лека бременност и едно здраво, хубаво бебче ти пожелавам!
Нина, наистина много ти отива! (а не видях - точка на челото имаш ли?)
Ванеее, що ли не си послушах и аз късмета? Бягам да пускам тото, дано само печалбата още ме чака!  Mr. Green
Яна, на линия сме!  Peace

# 728
Жана  newsm44 newsm44 newsm44
много, много се радвам за тебе..лека бременост, бързо и лесно раждане и накрая едно хубаво , пухкаво и сучещо бебче... Heart Eyes
Ето вече повод да посетиш и курса  Hug

Бе аз ви казах , че прехваща  Mr. Green

Освен да си чакам и аз колата ли  Thinking

п.с. разкажи Вики как прие новината, че ще става кака  Heart Eyes

# 729
 newsm76 Жана, много се радвам! Това е чудесна новина, пожелавам ти лека бременост!  preggo

Thinking какъв ли беше моя късмет.....
Нинче, направо си слязла от екрана ........много ти отива  Peace
Янче  Peace

# 730
  • Пазарджик
Честито, Жане !
Лека бременност и здраво бебе  Heart Eyes !

Айде сега всички си припомнете късметите  Mr. Green !

# 731
Благодаря, момичета!  Hug
Вики много се радва, въпреки че на моменти ми се струва, че все още не осъзнава съвсем какво се случва.Беше категорична обаче, че иска момиченце и толкоз. Simple Smile След дълги "преговори" склони, че може и да е момче.Даже е измислила имена. Grinning

# 732
Жане, честито, миличка! Пожелавам ти докато се усетиш, да гушкаш здраво и красиво като теб и каката бебенце, пък и нека бъде каквото искате - момченце или момиченце Hug

Янче, прати на мен 10, ако останат и още ще взема.
Арев, нямам точка Laughing, но пък имам общо 148 цветни и 30 бяло-златни тънки гривни Joy
Като дойде и другото сари, ще ги сложа и тях. Само обици не си поръчах, щото са по два-триста грама Crazy
Ване, другият път ще дойда и аз и на мене късметче да дадеш Hug (само бебе няма да си поръчвам Crazy)

# 733
  • Между два свята...
Жане, честито и от мен!
Яна, и аз искам имена за картички.
Желая  здраве, топлота и усмивки на всички! Hug
Поздравления за детския кът! Heart Eyes

# 734
Жана  честито! Дано всичко да е на 6

Общи условия

Активация на акаунт