Станция Нова-тема 2

• 22 252
  • 285
  •   1
Отговори

Предаването ще има четири основни части, обединени от водещите Иван и Андрей.

ПУБЛИЦИСТИКА

„Рулетка"

Коментарно предаване за актуални обществено-политически и културни теми с участието на известни гости. Всеки един от водещите Иван и Андрей, заедно с Люба Кулезич,  Диана Найденова и Надя Чолакова, са поканили по един гост, за да разнищват актуален проблем.

ЛАЙФСТАЙЛ

„Отчаяните съпруги"

Предаване предимно за дамската и семейна аудитория с водещи Вихра и Даниела (съпругите на Иван и Андрей). Рубриката „Нова половинка" ще търси жена (или мъж) на известна личност, като всяка седмица с нея ще се запознават по трима кандидати.

Рубриката „Къщи" ще представя дома на друга популярна персона, а в третата част от „Отчаяните съпруги" ще има интервю, посветено на всякакви интересни за жените проблеми.

„Какво ново?"

Токшоу за интересни събития от ефира на Нова ТВ с гост-участници във въпросните събития. В първите съботи водещата Нана ще обсъжда VIP Dance и „Цената на истината".

ШОУ ЗА ДЕБАТИ

„Сблъсък" с Иван и Андрей

ЗАБАВЛЕНИЕ

„Дони Тайм"

Инфотеймънт и комедийно шоу, изградено около Дони и неговото нестандартно и дори абсурдно виждане за живота, Вселената и всичко останало. Партньор на Дони в абсурдните разсъждения и интервюта ще бъде актьорът Сашо Дойнов.

„Какво става?"

Новини от седмицата, видео скечове с актьори и класация на хора и събития ще има в това ток шоу с водещи Иван и Андрей. На финала - известната рубрика от „Сблъсък" -„Звездите ми го говорят".

Последна редакция: сб, 21 ное 2009, 21:08 от TraYkovA

# 1
# 2
Да не ви изпусна до следващата събота  Peace

# 3
# 4
Запис.  Simple Smile

# 5
Не е ли време да се смени тази снимка? Надя Чолакова вече трета седмица не е част от екипа на "Станция Нова".

# 6
Не е ли време да се смени тази снимка? Надя Чолакова вече трета седмица не е част от екипа на "Станция Нова".

Готово  Peace

# 7
  • София
Шушон ти си вътре в нещата,кажи честно Надя Чолакова ,защо се отцепи.
Май три остри камъка брашно не мелят?

# 8
  • Луната ни пази
А защо всъщност Надя Чолакова напусна (сори, ако вече се е разискало, ама съм го изтървала)?

# 9
  • Sofia
И аз тук Peace
Гледах и аз тази събота.
За да не е само запис ново инфо за заплатите на съпругите  Mr. Green

За Надя Чолакова и на мен ми е любопитно, но все си мисля, че и двете страни са усетили, че не е добра в живите интервюта. Беше някак тиха, плаха, несигурна какво да попита, с едни неловки паузи...усещах че Иван и Андрей все са на тръни и се налагаше постоянно да се намесват.

# 10
аз с нетърпение чакам новата рубрика на Мария.

# 11
както винаги Софи си беше естествена и много забавна

# 12
  • На морето!
Eeeeх, голямо ровене колко пари получава екипът на Станция Нова. Същото беше и преди години с екипа на Слави Трифонов, кое е толкова интересно в чуждите хонорари не ми е ясно, нито някой друг ще ги харчи, нито излизат от джобовете на данъкоплатците.  ooooh!

# 13
Еми като няма нищо по интересно около тях хората за какво да говорят освен за парите които получават.Колкото и да взимат с здраве да си ги харчат.Тук в форума някои едва ли взима толкова на месец,затова им е интересно на хората

# 14
  • Sofia
Просто си приказваме, какво пък толкова. Всеки фен на предаване обсъжда всяка новина свързана с него.
На мен лично Иван и Андрей много ме кефят, надявам се че печелят много добре, защото заслужават, защото видимо се трудят здраво и защото много ме забавляват.   Peace

Общи условия

Активация на акаунт