Станция Нова-тема 2

• 22 254
  • 285
  •   1
Отговори
# 45
Тити Папазов е баскетболист, треньор по същия спорт, прекрасно лапацало и виден български гост на всички телевизионни предавания целящи висок рейнтинг. Вчера например се справи блестящо като лебед в балетна постановка в едно риалити. Забавен, готин, нервен и по детски невинен пич. Mr. Green
Само Премиера настоящия му е достоен съперник в телевизионните и въобще журналистическите изяви.  Whistling

# 46
Тити Папазов е баскетболист, треньор по същия спорт, прекрасно лапацало и виден български гост на всички телевизионни предавания целящи висок рейнтинг. Вчера например се справи блестящо като лебед в балетна постановка в едно риалити. Забавен, готин, нервен и по детски невинен пич. Mr. Green

точно  Peace голям сладур ..

Айде сега кажете си мнението за чантата  Joy Менте ли или не е . Според мен не е, но може би има нещо в дръжките на чантата , което малко ме съмнява

Последна редакция: сб, 28 ное 2009, 15:36 от VIKI_I

# 47
Да добавя където и да се появи,плаче то е рев то е чудо.Не се подигравам.И аз го харесвам,ама с тоя рев направо вече ме разсмива.И става той реве аз се смея

# 48
еееех, че аз не гледам достатъчно ТВ...така излиза. Как може да съм изпуснала Тити-то Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green успешно се прави на палячо.

А какво мислите за одеждите на водещата? Тази лятна феерия е ли е на място?

# 49
Искам да се праснем с Нана. Хем ми е градска...

# 50
Тоалета въобще не е подбран правилно и от гледна точка на това,че коремчето още не и се е прибрало от раждането Rolling Eyes няма лошо но можеше да е с тоалет който да не го подчертава

# 51
Току що Тити обясни и защо му викат Тити. Grinning

Нана винаги е била непукист във всичко.

# 52
Коремче е секси. Ако беше некъФ шкембак - щях да ви подкрепя, ама при нея си е готинко.

# 53
  • Sofia
Айде сега кажете си мнението за чантата  Joy Менте ли или не е . Според мен не е, но може би има нещо в дръжките на чантата , което малко ме съмнява

Не знам за чантата, според мен е невъзможно да се прецени по тази снимка, обаче е облечена ужасно ooooh!

# 54
На Нана незнам кой и подбира дрехите, не вярвам да е стилист, но баба и явно и е ярък пример в начина и на обличане.

# 55
Значи водещата се казва Нана. В коремчето няма нищо лошо, изглежда като нормална жена, а не като кука.
денси, аз пак пропуснах, защо му казват Тити?

# 56
Значи водещата се казва Нана. В коремчето няма нищо лошо, изглежда като нормална жена, а не като кука.
денси, аз пак пропуснах, защо му казват Тити?

Майка му, му е викала от малък Тити , та отттам.

Последна редакция: сб, 28 ное 2009, 15:58 от VIKI_I

# 57
Вики, мерси за пояснението Simple Smile

# 58
Къде мога да гледам Нова ТВ онлайн?
 Simple Smile

# 59
Къде мога да гледам Нова ТВ онлайн?
 Simple Smile

В сайта на Нова.

Общи условия

Активация на акаунт