Станция Нова-тема 2

• 22 258
  • 285
  •   1
Отговори
# 75
  • Варна
  Миро пак ме влюби в себе си(всичките ми дружки си падат по мъже тип "мачо", а аз по едни по-нежни Embarassed), чистосърдечно призна ,че преди 4г. е искал да се ожени за една вече омъжена жена от Перник, към днешна дата били приятели (ама съм клю).

# 76
Никой ли не гледа днеска? Mr. Green
Този професор, който приказва за кръговете, чух ли добре ката каза ,че се е возил в извънземен кораб или вече и аз не съм сигурна какво съм чула? #Crazy Sick
каза че бил с астралното си тяло в кораба, което не е проблем за някои хора и може подробно да опише апаратурата и екипажа. Както и на база това посещение е написал едната си книга в която става въпрос за антигравитацията с помощта на която се придвижват космическите кораби на големи разстояния. Трябва тази тематика да се слуша по-внимателно, иначе може да го помислиш за недобре човека!  Peace А каза умни неща.

# 77
  • Sofia
Дони и Калки да яхват космическия кораб на Кубрат и да ги няма..... Twisted Evil

# 78

Не се и съмнявам, че са умни, въпреки че наистина не слушах добре, и ми се видя много странно. мерси. Peace

Ха, аз пък хванах тоз чешит Денди! Crazy Ама е шестица, показа как с едно звънче викал келнерите по заведенията. hahaha

Дони и Калки да яхват космическия кораб на Кубрат и да ги няма..... Twisted Evil
hahaha hahaha

# 79
  • Sofia
Гледате ли?
Промените почнаха. Витомир води Сблъсък.

# 80
Гледаме,гледаме......Абе този Витомир изобщо не го възприемам като водещ на Сблъсък........ Tired

# 81
А то ще спира ли предаването - чух че са имали договор за 8 предавания?

# 82
Сблъсък без И&А е Sick а за тоя дето сега квака на  сцената аман  почна и тоя да се преекспонира

# 83
На мен пък ми харесва как се справя Вито, макар че бях негативно настроена, когато прочетох, че вече той ще води.
Хубаво са го решили И и А, защото сега и с вечерното шоу, щеше да ми дойде в повече да гледам само тях.

# 84
  • София
На мен пък ми харесва как се справя Вито, макар че бях негативно настроена, когато прочетох, че вече той ще води.
Хубаво са го решили И и А, защото сега и с вечерното шоу, щеше да ми дойде в повече да гледам само тях.
Вито е по- добрия водещ на Сблъсък според мен, не ни събира вниманието върху себе си, както правеха онези двамата

# 85
бретончето на вито ми е много смешно. така е модерно ли?
иначе си е добър като водещ

# 86
Абе много сте интересни. Като бяха Иван и Андрей защо не се разкарат аман от тях. Сега като ги няма , защо не са те - Вито не става. Няма угодия.

# 87
  • София
Преди ми харесваше повече,сега този неискам да го гледам Tired свързвам го с друго противно предаване Confused

# 88
Защо Люба се заяжда с моята любима Диана? Каква е драмата помежду им?

# 89
Ох и тя милата (Вики от Мастило) като се превзема...чак жалко става  Laughing Някак си не държа на обяснения - това е нашият телевизор, а това е нашият диван  ooooh! Съвсем нормален диван - и сама щях да се сетя какво е...

Общи условия

Активация на акаунт