Тwilight/Здрач- тема 50 НОВОЛУНИЕ СЕГА!!!! щЕ ХОДИМ НА ПРЕМИЕРА!!! ХО ХО ХО!

• 30 340
  • 737
  •   1
Отговори
# 135
  • София
Добро утро Simple Smile

Положението е нездраво Mr. Green Crazy

# 136
Добро утро на всички,
тъй като ме заребихте яката с всичко на тема "Здрач" .... и отчаяно исках да прочета и цялата четирилогия (книгите тук са ми невъзможни за набавяне, е почти  Embarassed), най накрая се сдобих и с тях. Да е жива и здрава сестра ми дето си ги е изтеглила от НЕТа и ми ги пряти по Скайпа .... Сега нямам търпение да се прибера и да седна пак да чета  Party.
Филма, няма да ви казвам колко пъти го гледах вече, а "Новолуние" се изкушавам да го гледам (макар и с ужас качество, запис от киното  Crazy), но ще чакам Crossing Arms .... по доброто.
И сега искам да ви благодаря за цялата информация която ни предлагате, за времето и труда които отделяте.
И ако хапете, то нека поне да е зада станем "побратими" на семейство Калън ...

При вас е весело  Mr. Green

Лек ден на всички!!!   bouquet

# 137
И аз удържам фронта и не гледам, въпреки че любимия ме закачаше вчера, че го имало в арената и дали съм искала да ми го дръпне Wink
Като чу твърдия ми отказ, подхилквайки се пита дали може той да го гледа преди мен  Laughing
Еq разреших великодушно, но е ясно че не е чак толкова запален, ще го гледам първо на кино, пък после като го намерим с добро качество и ще го гледаме двамата вкъщи Simple Smile

# 138
  • В средата на времето
Да се разпиша и аз след 100 години тишина Laughing Ще гледам филма на премиерата. Днес ще отида до Арена, за да видя пуснаха ли вече билетите за 04.12  Simple Smile

# 139
Да се разпиша и аз след 100 години тишина Laughing Ще гледам филма на премиерата. Днес ще отида до Арена, за да видя пуснаха ли вече билетите за 04.12  Simple Smile

Сподели после информация, че в сайта им не видях все още такава.
В сайта на cinema city, обаче има прожекции за 27,28,29, но за 04.12 нищо не видях.

# 140
  • Разпиляна във въображението
Да се разпиша и аз след 100 години тишина Laughing Ще гледам филма на премиерата. Днес ще отида до Арена, за да видя пуснаха ли вече билетите за 04.12  Simple Smile

О, жена. Здравей. Приготвила съм ти малко от Джейк обаче ти се не обаждаш Crossing Arms

# 141
gledax filma.vchera biax na premierata mu.straxoten kato se ima predvid che ne sam fen na vampirski istorii.

# 142
  • В средата на времето
Сподели после информация, че в сайта им не видях все още такава.

Няма проблем Peace Сайта на Арена мен ме дразни с това, че няма дадени телефони за информация..Има само някакъв мижав e-mail, който имам чувството, че никой не си прави труда да проверява Crazy писах на него преди няколко дни..никакъв отговор до сега Crazy

# 143
Добро утро !!!

Ей малко остава. Аз вече знам, че няма да го гледам, но спойлери тук там прочетох  Blush. Само това обаче.

Благодаря за бюлетините   bouquet  bouquet  bouquet

Това за прожекции на 27, 28, 29 все ми се вижда нереално. Или поне нередно. Че това си е премиера значи. Не би трябвало. Иначе ние за какво толкова бързахме с тези билети. Но все пак тука е БГ и абсурди всякакви. Ако някой от страни ни наблюдава държавицата в това отношение, ще се пукне от смях.

# 144
  • София
Блазе ви, че ще ходите на кино. Аз няма на кой да оставя детето и чакам да излезе по-добро качество в тракерите. Освен това от нашето домакинство съм единствената дето си пада по такива филми и все си ги гледам сама, като непрекъснато ми се казва - пак ли гледаш тия извратени неща / става въпрос за сериали като Supernaturals, Sanctuary, Vampire diaries и т.н/ Даже ме обвиниха, че отсега ще правя малката "вещер", защото й пускам анимации с магии Mr. Green

# 145
И сега......барабани в далечината......

В Twilight fanfiction blog филма е качен с по - добро качество от досегашното и е на руски. Бони върха си. Но аз съм като Карлайл иска ми се, нооооо неееее. Който неможе да трае.....поне е по - добре от испански.

Силни сме, много сме, ще издържим.

# 146
Хахах После аз съм била дявола  Twisted Evil  Joy Joy Joy

# 147
Мише, В Aрена от вчера го има на английски, не на испански http://DMCA-removal-from-Google/details.php?id=fac65bc6e1d29ecd2 … 089640cb18e52913e

# 148
Е дявол пък чак. Малко дяволче само. Все пак линка не е директно към филма  Laughing

Дени, знам но аз така или иначе не го гледам. Въздържам се, и така до четвъртък. Този просто е с по - добро качество. Иначе английския си е английски. Няма спор. Най - готино ще е така и със субс, но малко остана и ще го видим и ние  Party

# 149
  • Разпиляна във въображението
Ей, стига сте подкопавали въздържанието.

Тениската ми е приготвена и очаква филма. Ще се снимам до големия плакат за потвърждение.

Няма да мога да си водя бележки по време на прожекцията  Sad

Общи условия

Активация на акаунт