Тwilight/Здрач- тема 50 НОВОЛУНИЕ СЕГА!!!! щЕ ХОДИМ НА ПРЕМИЕРА!!! ХО ХО ХО!

• 30 331
  • 737
  •   1
Отговори
# 120
 Joy Joy Joy

За гифове малко по-нататък, че вече ми се повръща като видя гиф програмата, много ми дойде за няколко дни, като мислите бавно, само Бел Ами успя да яхне вълната hahaha И се  разболявам пак Cry Няма пък! Парацетамолът и витамнин ц-то са ми първи приятели.. Имам билети за Новолуние днес. Да видим дали ще отида.

# 121
И за добро утро пак нещо старо от мен  bouquet

Песента е Christina Aguilera - Infatuation

Последна редакция: пн, 23 ное 2009, 09:31 от Dеничка

# 122
Добро утро    Hug

Момичета съчувствам за отношенията около компютрите. Знам какво е. Ние сме трима, но за сметка на това сега сме с 4 лаптопа, че и настолен. Не винаги е било така обаче.  Та има и за резерва, има и за по-яки игри. Но аз си треперя на моя - тук са ми доказателствата и следите на цялата мания  Rolling Eyes  Лошото е, че аз нямам навика да дублирам и затретвам информацията и като нищо ще изпищя някой ден. Днес ща взема да поправя тази рисков пропуск   Mr. Green

Ани, бюлетин за цял ден  разглеждане си спретнала традиционно нощно      bouquet

И аз да помоля за въздържане от спойлери за филма, защото може би ще нараства броя на гледалите. Потърпете още малко   Grinning

Последна редакция: пн, 23 ное 2009, 10:05 от lili0909

# 123
  • София
Додро утро!
Страхотна темичка.
Приемате ли нови?
От снощи и аз съм в зоната на Здрача.
Скоро мисля да си дръпна и Новолуние.
Обаче Робърт Патисъм не ме кефи пък.

# 124

Denial phase. Стой малко тук и ще стигнеш acceptance Mr. Green И добре дошла!

# 125
  • Срещу планината:)
Добро утро,

малко съм превъзбудена Blush

Последно преглеждах сайта на cinemacity в петък за часове за прожекцията  на 4.12, но нямаше нищо  Sad Влизам тази сутрин,и подскочих от стола като видях,че има прожекции след предпремиерата за цялата седмица. И първата ми мисъл беше как още този уикенд отивам до София.

Praynig кажете ми,че не е грешка в системата им и наистина ще го дават в удобно за хората от провинцията време.

И момичета бюлетините са ви супер,жалко че физически е невъзможно само с тях да се занимавам в офиса.Не че ни искам   Laughing

# 126
Добро утро! И усмихната и успешна седмица! Все пак това е седмицата на Премиерата (особено за тези, които се пазят за нея  Wink)

Добре дошли и на всички нови! Някой нов от Пловдив няма ли?

Дилянка, споко, не си единствената, дето не си пада по Роб (бягам преди хард феновете да са почнали с доматите  hahaha hahaha hahaha)

# 127
Здравейтеее и добро утро.  Hug

В събота с мъжа ми имахме годишнина от сватбата, та се бях отдала на други емоции.
Е, не ми попречи да надникна и в темата, ама само малко, колкото да видя как я карате.

Я сега да ви питам, Роб дали има шанс да се пребори с конкуренцията и да получи ролята на Франк Синатра, как мислите.

# 128
  • Разпиляна във въображението
Споко де, аз не виждам да се пише много за филма, а иначе си пише предупреждение Peace

# 129
Додро утро!
Страхотна темичка.
Приемате ли нови?
От снощи и аз съм в зоната на Здрача.
Скоро мисля да си дръпна и Новолуние.

Дилянка здравей Simple Smile Добре дошла..
За роб или добро или нищо  Joy Joy Joy
Майтапче има и други които са на едно с твоето мнение Simple Smile

# 130
  • София
уф догоних ви. ooooh!
имам въпорос, дали някъде го има с добро качество, например в арена?
искам да си го дръпна, и като виж устояла съм на изкушението. Rolling Eyes Embarassed
но пък така и така няма да ида на предпремиерата, просто нямам билет....
та си мислех....
страхотни бюлетини, благодаря на всички  bouquet
сега една забавна история, с книгата "здрач" ме зариби една колежка, която се оказа че не е гледала филма и която ме гледаше много странно всеки път в който си дърпам снимки или гледам клипчета, какво пък толкоз ми харесва. е сега познайте  Laughing Laughing Laughing
та от зарибена ставам зарибител- тя също се зае по сериозно да чете останалите книги и чака филма, както и аз.

# 131
Здравейте  Hug
Благодаря за бюлетините, за целия труд, който полагате, страхотни сте   bouquet
И тъй като признатият грях е половин грях, трябва да ви призная, че кривнах малко от правия път  Embarassed Не, не съм теглила или гледала филма, просто потърсих какъв е този невероятен край, за който се говори  Embarassed Не че не го предполагах де, но сега съм по-спокойна  Party

# 132
Simple Smile Айде сега малко Simple Smile
Както казва и Едуард в ЗДРАЧ Simple Smile
Така и така съм поел към АДА поне да е както трябва  Twisted Evil
 Joy Joy Joy

# 133
Уоми, опасна подстрекателка си ти  Twisted Evil
Но отказвам да гледам преди четвъртък, твърдо нЙе  Crazy

# 134
  • София
е аз не се дърпам много.... Laughing Sunglasses

Общи условия