Тwilight/Здрач- тема 50 НОВОЛУНИЕ СЕГА!!!! щЕ ХОДИМ НА ПРЕМИЕРА!!! ХО ХО ХО!

• 30 329
  • 737
  •   1
Отговори
# 105
Малее бомба е паднала в темата Shocked Никой не пише....
Чак се съмнявам, да знаете Thinking  Mr. Green

Катрин, устискваме, защото друго си е на кино за първи път Hug

Лека нощ от мен момичетаааа Hug
Снимка в стил "Ооо, Себастиан!" Heart Eyes

# 106
  • Разпиляна във въображението
И аз се чудя къде са всички. Предполагам, че са на друго по интересно място само за избрани.

# 107
Минавам за последно, колкото да установя, че днес сме се върнали малко към живота извън темата   Joy     Определено бомба е паднала тук.   Хе хе, остават 3 дни, че четвъртък изобщо не го броя аз.  

# 108
"Добро Утро" Бюлетин ОТ ЗДРАЧНОТО МЯСТО

изготвен от Twifanfiction Blog

1. Twilight stars – Mama gonna knick you out ВИДЕО

Сред хаоса последната вечер по време на голямата премиера в Westwood на „New Moon,“ една екстремно страстна майка се опитва да привлече вниманието на някой от звездите, когато те не спират за да дадат автографи.

Докато дъщеря й е нещастна и смутена, тактиката на майката наистина проработва – тя някакси успява да привлече вниманието на Келън, който в действителност идва и раздава автографи и в крайна сметка се снима с нейната изключително щастлива дъщеря.

Забравете за ГЛУТНИЦАТА и за ВОЛТУРИТЕ – Здрачените майки са тези, от които трябва да се пазите.

Клипчето може да видите в заглавието на новината

2. Имате 3.3 милиона и се нуждаете от нов и просторен дом и сте фенове на „Здрач“…

Останалите 18 снимки можете да видите на линка в заглавието на новината

3. Анна Кендрик нарича Роб „хулиган“ ВИДЕО

4. Кристен в NYC (снимки)

Останалите снимки на линка в заглавието на новината

5. Kristen Stewart y Ashley Greene en la revista GRAZIA

6. Фенове и майки биха се качили на луната за „Новолуние“

Ето най-интересното от клипчето:

Продажбите на билети за „Новолуние“ вече достигнаха връх само през първият ден от излъчването на филма по кината. Ние ще ви предоставим малко новини за феноменалната сага.

Зловещо нещо се случи в петък в полунощ пред бокс офисите – един филм направи своята история.

„Новолуние“ беше страхотен, обожавам го! Беше чудесен, както и реакцията на публиката … Само Еудард“, извика въодушевено фенка, която току-що излезе от кино залата.

„Новолуние“, втората част от вампирската поредица, направи огромен удар като за него се продадоха хиляди билети в цяла Америка.

Клипчето и останалото от резюмето на линка в заглавието на новината

7. Не е ли великолепна???

По-големи снимки на линка в заглавието на новината

8. 20 разлики между книгата и филма ‘Новолуние’, които се харесаха на публиката

Ако сте обсебени от Здрач, значи със сигурност се питате колко различен е филмът от книгата. Сценаристът Мелиса Росенбърг беше изправена пред огромно предизвикателно  да пресъздаде книгата във филм, но все пак всички решиха задружно, да не се отделят много от книгата.

[ВНИМАНИЕ - СПОЙЛЕРИ!!!]

Можете да прочетете всичко на линка в заглавието на новината

9. Anna in Dec 09 Vogue: Scan + Outtakes

Останалите на линка в заглавието на новината

10. Робърт Патинсън разкри, че би искал да играе Франк Синатра

23 годишният актьор грабна славата с ролята си на вампира Едуард Кълън в Здрач сагата, но сега има желание да изиграе легендарният певец.

“Бих искал да получа ролята на Франк Синатра  във филма на Martin Scorsese, но не съм единственият. Малко по-млад съм, мога да пея, но не мога да докарам неговият глас,” споделя Роб за списание Grazia. “Има голяма конкуренция. А аз мисля, че не съм от тези, които печелят.”

Робърт е последен в дългият списък с холивудски звезди, които са изявили интерес за ролята на Синатра в биографичният филма на Scorsese.

Цялата статия на линка в заглавието на новината

11. New shoot de Jamie for ES mag (снимки)

12. Robert, Taylor, & Kellan in NYC (снимки)

Едни от най-секси мъжете от каста на Новолуние прекараха време с феновете и отделиха време за шоута Today NYC. Излязоха няколко страхотни снимки, които споделям с вас. Насладете се!И малко снимки как Келън се прибира в Ел Ей.

Още много снимки на линка в заглавието на новината

13. Robert Pattinson in Elle show

Още хубави снимки на линка в заглавието на новината

14. Ники и Келън в The Today Show - супер сладки ВИДЕО HQ

15. Ники Рийд в The Rachael Ray Show ВИДЕО

16. Ники Рийд в Alexa Chung ВИДЕО

17. New Moon Secrets From Chaske Spencer ВИДЕО

18. Exclusive New Moon Clip on Conan HD – Клипът е шега, не го взимайте на сериозно ВИДЕО

Изключително забавно видео особено към 1.13

19. Death Cab for Cutie Performs „Meet Me on the Equinox“ on Jimmy Kimmel Live ВИДЕО

НОВО ЛИЧНО ТВОРЧЕСТВО ОТ ЗДРАЧНОТО МЯСТО

20. „Разговорът“ – Емет в „Новолуние“ (фенфикшън)

Автор: Meredith

ОТ ГЛЕДНАТА ТОЧКА НА ЕМЕТ:

Седяхме на дивана в новата ни къща и гледахме някаква тъпа сапунка. Умирах от скука. Едуард си беше тръгнал преди няколко дни. Отново не се задържа дълго. Като се сетих за него и цялата ми обичайна шеговитост изчезваше. Тази болка в очите му не ми харесваше. Никой не можеше да му помогне – дори Джаспър. Разбирах го – аз не можех да си представя и един ден без Роуз.

Аз и Алис се бяхме опитали да го убедим да се върнем във Форкс, но той не искаше и да чуе. Не му казахме, че и Бела страда, не искахме да го натъжим още повече.

Тъкмо мислих да тръгна да търся Джас за да се разсея с един бой, когато Алис ахна. Очите й гледаха празно и всички бяхме разбрали какво става – получаваше видение. Есме, Роуз и аз се напрегнахме, а Джас и Карлайл влетяха в стаята. Всички вперихме погледи в малката.

Изведнъж очите й отново се фокусираха и тя се разтресе от ридания без сълзи. Джаспър моментално се озова до нея и обви ръцете си около тялото й.

Целия текст на линка в заглавието

21. „Спомени“ – „Бела“ глава осемнадесета (фенфикшън)

Автор: kapriss

Поех си дълбоко въздух. От много време не се бях виждала с Чарли, но не това бе нещото, което ме накара да спра. Спомних си, че преди време аз живеех в тази къща, именно аз отварях вратата, имах си собствен ключ, канех гости…

Спомените заприиждаха на вълни и като че ли носталгия ме заля. Натиснах звънеца и се заслушах. Вътре Неси и Чарли разговаряха оживено за цялото ни семейство. Баща ми се интересуваше за моето здраве и щастие както и за отношението на Едуард към мен. Щом чуха звънеца, сърцето на Чарли ускори ритъма си, а Неси се пое дълбоко дъх.  Баща ми отвори вратата и се усмихна.

- Бела! Радвам се да те видя. От много време не си ме посещавала. Мислех си, че си забравила стария си баща.

- Не говори така, татко. Често ти се обаждам. – Промърморих докато го прегръщах. Мисля че така и не свикна със студената ми кожа. Отново потрепери.

22. „Розали Хейл“ – глава четвърта, Грешен отговор“, част втора (фенфикшън)

Автор eleonora1995

Събудих се с усмивка на лице, както всеки ден от три седмици насам. Всичко вече бе уредено. В деня, след ката казах “Да” на Ройс, със семейството ми отидохме на вечеря в имението. Тогава двамата с Ройс им съобщихме новината. Всички бяха много щастливи, г-жа Кинг ме прегърна и с нея и мама  веднага започнахме подготовката за сватбата.

Сватбата ни щеше да е най-голямото светско събитие на годината. Всички аристократи от страната бяха поканени. Решихме сватбената церемония да бъде в църквата на центъра на града, от където всички да могат да ни наблюдават докато влизаме в нея. Роклята ми също щеше да е “ROZALI”. Оказа се,  че семейство Кинг са купили френска модна къща и Ройс я е кръстил на мен.

От както плъзна новината за сватбата всички врати се отваряха с почести за мен, но това не бе най-важното, най-важното бе, че Ройс ме обичаше, аз него също и щастието ни бе гарантирано.

14. Страницата ни във FaceBook ТУК

Други Фен Фикшъни, новини, авторски статии и клипове можете да намерите  в Twilight FanFictions Blog

Последна редакция: пн, 23 ное 2009, 00:52 от thgiliwTwilight

# 109
Добро утро !  Hug

# 110
Добро утро, завърнах се...
Отивам да ви чета, но така като гледам май ще ми трябват два дни,
през които вие ще изпишете пак толкова много Simple Smile))))

# 111
  • Toronto
Аз се върнах преди малко от киното... Тююю, такова чудо, толкова народ, чак охрана бяха наредили!
Като цяло ми хареса филма. Имаше неща, които не ми харесаха чак толкова и други, които ме изненадаха приятно. Ама вие като чакате премиерата не знам сега дали да споделям впечатления или да си трая.

# 112
Добро утро!
Катрин,мерси за вкусното кафенце!  Grinning
Ани,благодаря за хубавия бюлетин!
Монка аз в този телефон съм влюбена,знаех че е айфонейпъл,но никой няма да ми го купи щото в моите ръце нищо не оцелява.Децата ми явно имат някаква невероятна самозащита.  Laughing Една приятелка го има и все ме кара да надувам балончета,да трепя мравки,има доста занимавки по него.Дори да събирам от парите за закуски пак мисия невъзможна,пък и мъжът ми ме накара да избера този телефон или лаптоп и второто е по-добре,щото уикендите особенно ще се избием за компютъра.Такава агресия ме обхваща като го видя да сяда пред компа,абе все едно ми бърка в дамската чанта.Но и той така се чувства и седне ли някой от нас,после до тоалетна не смее да стане щото мястото се заема веднага,като пубери сме.  Joy Joy Joy
Аз съм мнооого спокойна,мноого спокойна и не се изкушавам грам да дръпна филма.Отдавна минах периода ''незнам какво искам,ама го искам веднага''.Сега като знам какво искам и си го чакам смирено!Не искам да обидя всички,които са го гледали от торента и затова имам смислено,оправдателно философско обяснение!  Peace

# 113
Добро утроооо  bouquet

# 114
  • Разпиляна във въображението
Добро утро  bouquet Ани, чедесен бюлетин за добро утро като се има предвид, че мога да отварям само форума Laughing

# 115
Добро утро!
Пишете ме и мен към въздържателите! Тооолкова време го чакам филма и накрая да го гледам с лощо качество! Аааа нъц!  Naughty

Яна, и ние по едно време бяхме така с компютъра. Аз бях с предимство, че си беше мой, НО никой не ми го признаваше предимството!
Издържах 2 месеца и накрая купих за Коледа на мъжо компютър! Купих и детски компютър на малкия, че все на моя висеше! Сега не давам муха да прехвръкне покрай моя! 
Дори ни се подобри комуникацията - той в едната стая с компютъра на корема, аз в другата стая пак с компютъра на корема и си пишем през скайп!
  Joy Joy Joy

Денииии, ей сега ще ти редя оферти на лични! Нямам скайп в момента в офиса...  Mr. Green

# 116
Хихи,Никка напомни ми с тази история за едно време дето компютри имаше само по залите и вътре всички си пишеха в общт чат нищо,че седяха един до друг с часове!  Joy Joy Joy

# 117
Ние сме в една стая и пак понякога по скайп пишем hahaha Е показваме си линкове например, не се питаме "как си" ама все пак Crazy

# 118
  • Варна
Добро утро!
Оф, и ние сме така с компа. През уиккенда не мога да го доближа. Ако не го ползва и е в стаята, пак не мога. Защото почва да ме подиграва много гадно. През седмицата као видя, че наближава 5 часа и ме се реве....
Не съм гледала, даже не се изкушавам.
Гледалите, моля ви, не ни разказвайте ама нищо  Naughty

# 119
Ани   bouquet хубав, хубав ... прекрасен.
Добро утро от мен Simple Smile Деничка приемаш ли заявки за гифове и можеш ли от картинки не от клипове
Поздрав за теб със СПЕЦИАЛНАТА МАНТРА Simple Smile КЪм коят включвам и песента на Контрол знаеш коя  Hug  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт